υπαρχει μια φαση στο πρωτο ημιχρονο του αγωνα οσφπ - πας σημερα που ο πλαινος σηκωνει το σημαιακι για οφσαιντ, θα το δειτε στα στιγμιοτυπα αν δεν το πνιξει ο δαιμονας της νοβα. ειναι ισως μεσα στις 5 πιο γελοιες υποδειξεις που εχω δει εβερ. κι εχω δει πολλές.
ε, λοιπον, ο εποπτης ειναι στην ευθεια ακριβως χωρις εμποδιο μπροστα του. οχι, δεν του αναγνωριζω κανενα περιθωριο λαθους. ειναι η δουλεια του κι ειναι τοσο ξεκαθαρη η φαση, που απλα εκει η του παιρνεις ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ το σημαιακι γιατι ειναι ακραια κι επικινδυνα ανικανος ή το κανει εσκεμμενα και παλι τον στελνεις σπιτι. τοσο απλα. δεν υπαρχει τριτο ενδεχομενο.
ωστοσο, κοντευω να πιστεψω οτι τελικα υπαρχει θεος γιατι στις 3 πιο προκλητικες διαιτησιες φετος, ο οσφπ δεν εχει παρει τελικα το τριποντο.
και μιας που ειπα θεος, σε αλλα νεα, ο αγγελος ειπε οτι θα παει στην εθνικη αν το θελει η παναγια. τον παω τον αγγελο και το κοουτσαρισμα του την τεταρτη ηταν για σεμιναριο, αλλα εχω μια απορια. τι σοι χριστιανος ειν αυτος που δεν ξερει την εντολη να μην αναφερεται τ ονομα του θεου επι ματαίω??? χωρις πλακα το ρωταω. ειναι δυνατον για ψυλου πηδημα σε ποδοσφαιρικα ματς ν ανακατευει την παναγια? το εχει κανει 580 φορες. μηπως τελικα μας δουλευει ολους?