εχω παρακολουθησει και τα 3 τελευταια ματς του ΠΑΟ. νομιζω οτι παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο που επαιξε φετος ελληνικη ομαδα. απιστευτη πιεση στα μαρκαρισματα, σκυλισια αμυνα, παθος, κυκλοφορια της μπαλας, καταπληκτικη φυσικη κατασταση και ο Νινης (αν θυμαστε, τα λεγαμε εδω, οτι αν μπορεσει ν αναστηθει σε καποια ομαδα, αυτη ειναι ο ΠΑΟ του αναστασιου).
προσοχη, δεν λεω οτι αξιζε το πρωταθλημα, λεω οτι ΤΩΡΑ παιζει σε απιστευτα επιπεδα, ειδικα για την εποχη. και αυτο με οδηγει σε αλλες σκεψεις:
"φοβαμαι", αν και δε μου πεφτει λογος αφου δεν ειμαι μεγαλομετοχος ουτε ιδιοκτητης, οτι η ομαδα, βλεποντας οτι λογω συνθηκων (καταλαβαινετε, ας μην λογοφερουμε γι αυτα...) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να παρει το πρωταθλημα οσο καλα κι αν παιξει στη διαρκεια της χρονιας, κεντραρει σαν στοχο και σημαντικοτερο σημειο της σεζον αυτους τους 6 αγωνες. και ουσιαστικα "συντηρειται" ολη τη χρονια, εκει στη δευτερότριτη θεση και τα δινει ολα στα πλει οφ.
δεν ειναι κακο κατ αναγκην, αρκει να καταφερει καποια στιγμη να μπει στους ομιλους του τσουλου, οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο.
κατα τ αλλα, βλεπω οτι αρχιζουν νωρις οι μεταγραφες και σε θεσεις που χρειαζονται. για να δουμε.
ο νινης ειναι απιστευτος. μακαρι να συνεχισει ετσι, με καλη ψυχολογια (γιατι αυτο νομιζω ειναι το κουμπι του), να μεινει μακρια απο τραυματισμους και να γινει ο ηγετης που χρειαζεται η ομαδα.