Raz wrote:
Επίσης,η μεταγραφή του Εσιέν εμένα δε μου λέει τίποτα μέχρι να πειστώ ότι μπορεί να προσφέρει.Γιατί για κάθε Μπεργκ και Σισέ υπάρχει ένας Μπίσκαν κι ένας Κονσεϊσάο κι ένας Λουίς Γκαρσία.Για μένα οι σοβαρές ομάδες πρέπει να βασίζονται στις ακαδημίες τους,όχι σε αμφιλεγόμενης ετοιμότητας ποδοσφαιριστές.</blockquote>
A) Θεωρείς τον Εσιέν "αμφιλεγόμενης ποιότητας ποδοσφαιριστή" δηλαδή? Τον μέχρι πριν 2-3 χρόνια κορυφαίο 6άρι στην Ευρώπη (ίσως και στον κόσμο)? Ντάξει, δεδομένο να κρατάμε και καμια πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αλλά... τόσο underwhelming αντίδραση πάει στο άλλο άκρο θεωρώ :Ρ
Β) Η ομάδα έχει βασιστεί τα τελευταία χρόνια περισσότερο στις ακαδημίες της απ'ότι σε όλη την ιστορία της. Αλλά ξαφνικά επειδή ΜΑΛΛΟΝ φεύγει ο Ρισβάνης (που έπαιξε 2 καλά πρώτα ματς με τον Πανιώνιο και έκτοτε ως το τέλος της σεζόν έτρωγε παγκο, 16 λεπτά συμμετοχή επακριβώς αν θυμάμαι καλά) σκίζουμε όλοι το καλσόν μας. Προσωπικά που φαίνεται αστείο όλο αυτό το θέμα αλλά τέσπα.
Γ) Ο Τριάντα για εμένα έχει ΠΟΛΥ περισσοτερο ποτένσιαλ από τον Ρισβάνη σαν σωματικά προσόντα. Ή για να το θέσω αλλιώς, έχει πολλές παραπάνω πιθανότητες να γίνει Αμυντικός-Ράμπο σαν τον Ταυλαρίδη, παρά ο σοφτ Ρισβάνης. Το μόνο που του λείπει είναι η συγκέντρωση και να σταματήσει τις μαλακίες με τις γκόμενες και τις εξόδους.