μαλακες, ΚΛΑΙΩ !!! <br>(σορυ για το γαλλικο, αλλά ετσι ακριβως αποδιδεται αυτο που νιωθω)..<br>λοιπόν, χωρις σχολια, αυτο:<br><br>http://www.leoforos.gr/football/story/100137/apostoli-stin-ollandia-ta-thelo-toy-strama<br><br>αλλά, οχι. εχω σχολια. θελω οσα ειπωθηκαν να φανουν στο ποστ μου. η ποδοσφαιρικη σοφια του ιταλού μαγου, του Ρωμαίου αλενατόρε, της μεγαλης ελπιδας του Τριφυλλιου για να επιστρεψει στους τιτλους πρεπει να βρει φωλίτσα στο φιλοξενο διαδικτυακο στεκι του ρεηκουί. Παμε:<br><br><i><b>"Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν κατά το σημερινό πρόγραμμα οι παρατηρήσεις που έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι και οι οδηγίες που έδινε στους παίκτες του κατά την άσκηση επιθετικής ανάπτυξης.<br>-«Το σημαντικό σ’ αυτό που κάνουμε, είναι το τάιμινγκ. Δεν βιαζόμαστε να φύγουμε πριν την τελική πάσα».<br>-«Θέλω οι πάσες να γίνονται στο χώρο, όχι πάνω στον παίκτη, διότι έτσι χάνει χρόνο αφού θα πρέπει πρώτα να την κοντρολάρει και να τη φέρει μπροστά του».<br>-«Αν η μπάλα πάει όσο πιο βαθιά γίνεται, ο παίκτης που θα την υποδεχθεί γίνεται αυτομάτως και ο πιο “δύσκολος” για να αντιμετωπιστεί απ’ αντίπαλη άμυνα».<br>-«Σωστές πάσες, έχετε επιλογές, αποφασίστε γρήγορα για την πιο σωστή πάσα, ανάλογα με το που είναι ο αντίπαλος»...</b></i><br><br>Προσκυνω αφωνος. :worshippy: :worshippy: :worshippy: