Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εμένα το Euro μου άρεσε.<br>-Από τα λίγα μου θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχει τη λογική πέτρα-ψαλίδι- χαρτί στα νοκ-άουτ (ακόμη και στους ομίλους φαινόταν αυτό) και όχι το κλασικό ο Α νικάει, τον Β, ο Β νικάει τον Γ, άρα ο Α γλεντά τον Γ, που συνήθως γίνεται σε αυτές τις διοργανώσεις.<br>-Πολύ απρόβλεπτο γενικά, καθώς αν υπήρχε δικαιοσύνη ο τελικός θα έπρεπε να είναι Κροατία-Γερμανία (ή άντε βαριά βαριά Ιταλία) με βάση τη συνολική εικόνα των ομάδων.<br>-Επιπλέον, πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια και με πάρα πολλές ανατροπές ή/και γκολ στα τελευταία λεπτά (όχι ότι δεν υπήρχαν και κάποια βαρετά παιχνίδια, imo λίγα σχετικά).<br>-Από την άλλη, ό,τι έλειπε από Αλαχουακμπάρηδες αναστενάρηδες, αναπληρώθηκε με το ξυλίκι ανάμεσα σε Τσικιμπρίκιδες Πουτινιάρηδες και Γουρουνοτόμαρους Μπυροκοιλιάδες. Και ανάμεσα στις στάχτες, συγκεκριμένοι απόγονοι των Κελτών να δείχνουν πόσο περήφανος λαός είναι και να διδάσκουν ήθος.<br>-Τέλος, θα θυμόμαστε για πάντα το τιτανίων διαστάσεων live από <span class="bbcode_spoiler">το <strike>Technodrome</strike> Velodrome, Lev and the Body Odors με support τον Αγγελάκα και τους Foot Ninja, σε μια εμπειρία  που ξύπναγε το ζώο μέσα μας. </span>
 
Εγώ είδα δύο ημίχρονα όλα κι όλα απ&#039; το Euro, το ένα απόλαυσα τον Ρονάλντο να κλαίει. Μου φτάνει.
 
Καταθλιψάρα ματς. Έβλεπα ποιοι φορούσαν το 10, το 9, το 4, το 7, το 14 στη Γαλλία και δεν την πάλευα κάστανο. Same goes για την Πορτογαλία. Τι παικταράδες είχαν αυτές οι ομάδες στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν... Ομοίως και η Σκουάντρα Ατζούρα. Μην πιάσω την Αγγλία, γιατί ακόμα κι όταν είχε παικταράδες, δεν έκανε τίποτα.<br><br>Αλλά οχι μόνο, μια Κροατία με Μπόμπαν, Σούκερ, Mπόκσιτς. Μια Τουρκία με Σουκούρ, Χασάν Σας, Ρουστού. Ρουμανία με Χάτζι, Ίλιε στα καλά του, Μούτου. Tσεχία με Νέντβεντ, Κόλερ, Ροζίτσκι, Πομπόρσκι. Δεν υπήρχε καν Ολλανδία στο τουρνουά! Δεν υπήρχε Σερβία!<br><br>Γενικότερα, τι έχει πάει τόσο στραβά στο ποδόσφαιρο; Από πότε έχει γίνει στίβος κι όχι αυτό το ομαδικό παιχνίδι με μια μπάλα, μυαλό και τεχνική που θυμόμουν από μια σταλιά πιτσιρικάς; Από πότε οι ποδοσφαιριστές αντικαταστάθηκαν με δρομείς; Είμαι απλά κομπλεξικός ή οι μπαλαδόροι έχουν γίνει μουσειακής αξίας παίκτες; Τα αμυντικά χαφ κυρίες; Τα φούλμπακ ανίκανα να σεντράρουν και τα φορ περιοχής έχουν εξαλειφθεί; Και το βασικότερο, γιατί όλοι είναι κλαρίνα της σχολής Μήτρογλου;<br><br>Γκουαρδιόλα φιόγκο εσύ φταις.
 
και παλι καλα να λες. ΔΟΞΑΖΩ τον μεγαλοδυναμο, θεο, αλλαχ η βουδα, δεν εχει σημασια, που δεν ειδα σ αυτο το γιουρο ουτε ενα ΚΑΡΔΟΥΛΙΝΙ. ηταν λογος να κοψω το τοπι.<br>θα μου πεις: ησαντε καλυτερα τα τηλεφωνα του γκριζμαν? ω, ναι. πόσο ναι.
 
Εμένα πάντως δε μου άρεσε ο τελικός, όχι ότι είμαι της μπάλας αλλά...είδα ένα ματσ με συνολικά 7-8 φάσεις με ένταση, κίτρινες βροχή κακό ποδόσφαιρο, παίχτες που δε τους ήξερα, ο ρονάλντος απών, λάθη διαιτητή και κάπου μπήκε -επιτέλους- γκολ... μάλιστα δε θα αργήσω να το ξεχάσω ευτυχώς.<br><br>Συγχαρητήρια στους νικητές ήταν πιο τυχεροί αλλά και στο Σαντος.
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MmoMwNPpGkQ[/youtube]
 
H Καλύτερη στιγμή του τελικού<br>https://www.youtube.com/watch?v=Ju5XuFfd1-s<br> :drinks:
 
Εφυγε το πουλεν μου απο τον ΠΑΟ. <br><br>http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/pire-atzagkoun-o-anastasiou/3183928<br>
 
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/apoxairetaei-tin-mpagern-o-gketse/3182435" class="bbcode_url">Έλα πίσω παιχταρά μου!
 
<img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br><br>http://www.sport24.gr/football/Euro/etsi-tha-einai-to-euro-2020.4170310.html
 
Για να το βλέπεις απο το σπίτι καλό φαίνεται
 
λαμπρά. προφανως ειναι ενα συστημα που δε θα λειτουργησει ποτε.<br>τι χαζα ειν αυτα? ή να δωσουν κανονικα wild cards οπως γινεται στο μπασκετ ή να βρουν ενα συστημα οπου θα πηγαινουν στην τελικη φαση εκτος απ τους πρωτοδευτερους των ομιλων, οι ομαδες ας πουμε που εχουν την μεγαλυτερη βαθμολογια της ουεφα και που δεν εχουν προκριθει απ τη διαδικασια των ομιλων. ετσι π.χ. ισως να βλεπαμε φετος και δανια, ολλανδια, σερβια που ελειψαν πολυ.
 
Και Ελλαδα.
 
ναι μεγάλη ξενέρα να μην γίνεται σε μια χώρα το τουρνουά. Και το φετινό σύστημα με τους τρίτους ήταν επίσης μια βλακεία και μισή. Προτιμώ το παλιό σύστημα με τις 16 ομάδες. Το μόνο που ήθελα να δω είναι οι παλιοί κάτοχοι ή έστω ο τελευταίος κάτοχος να περνάνε απευθείας. Και αν κάποια ευρωπαική χώρα πάρει το μουντιάλ στο ενδιάμεσο επίσης να περνάει.
 
αυτό το σύστημά με τους τρίτους. η πορτογαλια 3η στον ομιλο με 3 ισοπαλιες και το πηρε στο τελος
 
Πιθανότατα το σύστημα με τους τρίτους να οδήγησε και στην πολύ άσχημη εικόνα του Euro από πλευράς θεάματος. <br><br>Πάντως αυτό με τη σύμπραξη χωρών είναι ξεκάθαρα εξαργύρωση για μεγαλύτερη προσελευσιμότητα - "τόνωση τουρισμού" (και φυσικά ακριβότατα εισητήρια).
 
3η θεση, 3 ισσοπαλίες, 3 βαθμοί, 15ο Euro, άμα το διαιρέσεις με το 5 κάνει 3. Πορτογαλία=665 +1 τρόπαιο=666 OMG OMG OMG LOL LOL LOL δια δύο φορές που δοκίμασε να παίξει με πονομένο πόδι ο Κριστιάνος 666/2=333--> Πάλι τα 3άρια μπροστά μας.<br><span style="font-size:8pt">ΤΥΧΑΙΟ?</span><span style="font-size:10pt">ΤΥΧΑΙΟ?</span><span style="font-size:12pt">ΤΥΧΑΙΟ?</span><span style="font-size:14pt">ΤΥΧΑΙΟ?</span><span style="font-size:18pt">ΤΥΧΑΙΟ?</span><span style="font-size:24pt">ΤΥΧΑΙΟ?</span><span style="font-size:36pt">ΤΥΧΑΙΟ?</span>
 
C O N F I R M E D
 
Η ΠΑΟΚΑΡΑ με Αγιαξ!!!!
 
Back
Top