What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
<blockquote><br><blockquote>Βάλε μέσα και τον πόλεμο στον κόσμο που πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία για ομάδα και μπορείς να πιεις ενα ουίσκυ την Υγεία του Βαρδινογιαννισμού που μέχρι και η Λάρισα πήρε πρωτάθλημα.</blockquote><br><br>Steel_Havoc, ομάδα σαν την ΑΕΛ του &#039;88 πιθανότατα δεν έχεις δει ποτέ όσο ζεις (και ζω).<br><br><span class="bbcode_spoiler">Καλησπέρα και καλή βραδιά<br><img src="http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2011_03/2011-03-27-aelole.jpg" alt="2011-03-27-aelole.jpg" class="bbcode_img" /></span><br></blockquote><br>Όπως σωστά διευκρίνισε και ο Χέλιον δεν το λέω υποτιμητικά, εγώ τον Βαρδινογιαννισμό ψάχνω να βρω, δέν έχω άποψη για την ομάδα της ΑΕΛ του τότε, αυτό που ξέρω μόνο ιστορικά είναι ότι για να καταλήξει το πρωτάθλημα στην Λάρισα κόπηκε η Ελλάδα στην μέση (όχι πως έχει και ιδιαίτερη σημασία στην τελική, αν δεν κάνω λάθος εφαρμόστηκε ένας κανονισμός που ίσχυε στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα). Αυτό που ξέρω επίσης είναι οτι με τον ίδιο προπονητή που πήρατε πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός είχε πάει στους 4 με την μεγάλη Λίβερπουλ και μετά έφυγε για να έρθουν κάτι άλλοι και ο... Δανιήλ, επίσης αν δεν κάνω λάθος η επόμενη χρονιά ήταν που είχε πάρει και ο Παοκ πρωτάθλημα, το μόνο που δεν βρίσκω είναι ο Βαρδινογιαννισμός με τα λουλούδια, τα πιστόλια, τα παραρτήματα και όλα αυτά τα ωραία.<br>Για τον τελικό στον Βόλο που λες, πάλι θα σου πω ότι οτι δεν έχει σημασία, αντί για την Αελ θα μπορούσε να ήταν ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος ακόμα και ο οφη, θα μπορούσα να σου πω και για τελικούς μεταξύ μας, την εποχή που πήρατε το πρωτάθλημα σας νικήσαμε σε 2 τελικούς και νομίζω κολλητά, δεν θυμάμαι και δεν κάθομαι να ψάξω τώρα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι με άλλη ομάδα από άλλο... λιμάνι όταν θα έβγαινε ο παίκτης ντοπέ (εγω ντοπέ θυμάμαι είχαν πει όχι για κόκα, anyway) θα λέγανε πάρε ένα άκυρο αελ πάρε ο άλλος το κύπελλο και γεια σας. Το μόνο που δεν βρίσκω είναι ο Βαρδινογιαννισμός.<br>
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Mην αγχώνεσαι, τα ξέρω πολύ καλά. Τον τελικό του Βόλου είχα και τη χαρά να τον ζήσω από το πέταλο του Πανθεσσαλικού.<br><br>Η Ελλάδα κόπηκε στα 2 γιατί, για να μην πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΛ, πήγε να βαπτιστεί η κωδεΐνη , μια ουσία που δεν ήταν παράνομη για την UEFA, ντόπα. Και τότε αντί για τον παίκτη, τιμωρούνταν η ομάδα. Κοινώς, θα έπαιρναν το πιο δίκαιο πρωτάθλημα που κατακτήθηκε ποτέ σε αυτό το κωλοχανείο, από την καλύτερη αγωνιστικά ομάδα που στέφθηκε ποτέ πρωταθλήτρια σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, με το έτσι θέλω. Που είχε χορτάσει μπαλάκια μέσα-έξω όλες τις ομάδες του κέντρου και του βορρά εκείνη τη χρονιά (και όχι μόνο). Παίζοντας μπάλα με ένα τσούρμο παιδιά της περιοχής, 2 Πολωνούς κι 1 Βούλγαρο. Τέσπα.<br><br>Για τους άλλους 2 τελικούς που παίξαμε με τον ΠΑΟ, δεν μπορώ να πω και πολλά, δεν έχω προσωπική γνώμη. Έχω ακούσει ότι στον ένα μας έσφαξαν, αλλά είναι αδύνατο να δώσεις βάση σε τέτοια πράγματα πλέον, όταν καλά καλά δε σώζεται οπτικοακουστικό υλικό. Πάντα ο ηττημένος θα πιαστεί από κάπου, έχει δεν έχει δίκιο. Εδώ οι εφημερίδες στην Αθήνα πήγαν να βγάλουν και τον Αντσουέ ντοπέ για να χρυσώσουν το χάπι το &#039;07 και να εκτονωθεί η κατάσταση για τον Τζίγγερ.<br><br>Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, πήρε τελευταία φορά πρωτάθλημα το 85, τη χρονιά δηλαδή που η ΑΕΛ του έριξε 4 μπαλάκια στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της ιστορίας της.<br><br>Τέσπα, έχω χάσει κάθε όρεξη για μπάλα πλέον, απορώ πώς μπήκα στο thread to begin with <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />... Με Μαρινάκηδες, Αλαφούζους, Κούγιες, χειραγωγούμενα παρασιτικά ΜΜΕ, άχρηστα αντιπαραγωγικά επαγγέλματα τύπου "αθλητικογράφος", φασίστες, στρατιές πρεζάκηδων και κοινών εγκληματιών του ποινικού κώδικα, εγώ δεν μπορώ να συνυπάρξω υπό την ομπρέλα ενός "επαγγελματικού αθλήματος". Γι&#039; αυτό κι είχα αγαπήσει την ΑΕΛ, γιατί αντιπροσώπευε στα μάτια μου κάτι διαφορετικό, ριζοσπαστικό, αγνό, το τελευταίο προπύργιο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ως ρομαντικού κοινωνικού κινήματος και λαϊκής έκφρασης.<br><br>Όταν με το καλό ξαναγίνει παιχνίδι κι ερασιτεχνικό, ξαναμιλάμε.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
<blockquote><br><br>Για τους άλλους 2 τελικούς που παίξαμε με τον ΠΑΟ, δεν μπορώ να πω και πολλά, δεν έχω προσωπική γνώμη. Έχω ακούσει ότι στον ένα μας έσφαξαν, αλλά είναι αδύνατο να δώσεις βάση σε τέτοια πράγματα πλέον, όταν καλά καλά δε σώζεται οπτικοακουστικό υλικό. Πάντα ο ηττημένος θα πιαστεί από κάπου, έχει δεν έχει δίκιο. Εδώ οι εφημερίδες στην Αθήνα πήγαν να βγάλουν και τον Αντσουέ ντοπέ για να χρυσώσουν το χάπι το &#039;07 και να εκτονωθεί η κατάσταση για τον Τζίγγερ.<br></blockquote><br>Και εγώ είχα την τύχη να τον ζήσω από κοντά και να δω την παικτούρα τον Μάτζιο να χάνει γκολ μόνος του μισό μέτρο από το τέρμα, εκεί ήταν που είπα Συγχαρητήρια Αελ που πήρες το κύπελλο.<br>Το ποδόσφαιρο Μητσάκο δεν πιστεύω ότι το σκότωσε ο επαγγελματισμός, η τουλάχιστον δεν του έκανε κακό σε τέτοια βαθμό όσο το στοίχημα που το αποτελείωσε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Στηλ, το στοίχημα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Τα χρήματα και ο "επαγγελματισμός" έχουν φέρει το ποδόσφαιρο σε περίεργη κατάσταση. Από τη μία βλέπεις παίκτες-μηχανές όπως ο Ronaldo, όπου παίζουν πολλά χρήματα στα πόδια του (από όλες τις παράπλευρες δραστηριότητες), από την άλλη το ποδόσφαιρο έχει χάσει την αίγλη του και τη <strike>απήχηση</strike> σύνδεση με το κοινό του. Αν φύγεις λίγο από τα περιορισμένα σύνορα της Ελλάδος, όπου ακόμη παίζουν κλωτσοσκούφι (πλην του ΟΣΦΠ ο οποίος έχει αυξημένο κεφάλαιο άρα και πιθανότητες για κάτι καλύτερο), στα <i>"μεγάλα σαλόνια"</i> οι θεατές σε ένα γήπεδο (πέραν των οργανωμένων) μπορεί να αγγίζουν και το 50% τουρίστες που προσπαθούν να τραβήξουν σέλφι επειδή πήγαν στο Old Trafford. Οι ντόπιοι πάνω στους οποίους "χτίστηκε" η οποιαδήποτε ομάδα, πλέον α) δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε το συμβόλαιο για να βλέπουν μπάλα στο σπίτι (£110 το μήνα στην Αγγλία για να έχεις πρόσβαση σε όλες τις διοργανώσεις), β) εάν δεν έχεις διαρκείας (£800+ αναλόγως την ομάδα) ούτε καν σκέφτεσαι γήπεδο. Το ποδόσφαιρο επειδή είναι επαγγελματικό έχει καταλήξει μπίζνα, και επειδή είναι μπίζνα οφείλει να είναι επαγγελματικό.<br><br>Είναι τεράστια κουβέντα το ζήτημα του "επαγγελματισμού" και πώς αυτός έχει κάνει καλύτερο το άθλημα ή όχι. Τα έχουμε ξαναπεί επιφανειακά, και για άλλη μία φορά συμφωνώ με τη θέση του Μητσάκου.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
"Fuck Modern Football" που λένε και οι Ultras.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ολοι είδαμε κατι "καλο" "αγνο" στα οπαδικα μας. ο μέσος αριανος όταν έβλεπε την ομάδα μπασκετ και ποδοσφαιρο να είναι στα ορια της καταστροφής μέσα με τελη 90 πρόσφερε ωστε οι μετοχές να φτάσουν στα χέρια του σουπερ 3 γιατί τότε το είδε σαν σωτηρία να περάσει η ομάδα στον κόσμο. δεν υπάρχει όμως κάτι αγνό όταν μιλάμε για επαγγελματισμο. μιλάει το χρήμα και τα συμβόλαια. το στοίχημα μεγάλος παράγοντας.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Kαλώς η κακώς τα μπάτζετ παίζουν πρωτάθλημα τώρα, η Πρέμιερ Λιγκ βέβαια που αναφέρει ο Παύλος είναι η αποκορύφωση καθώς μιλάμε για πρωτάθλημα όπου παίζουν τρελά λεφτά, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα μόνο οι ομάδες παίρνουν χοντρά φράγκα, στην Ιταλία ας πούμε είναι πιο κυριλέ οι καταστάσεις από την άλλη βέβαια και οι ομάδες δεν είναι όπως πριν κάτι χρόνια, μόνο η Γιουβε υπάρχει ουσιαστικά.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
<br>http://www.goal.com/en-gb/news/2914/champions-league/2017/02/13/32630312/fm-predicts-champions-league-winner
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Είδατε τα όσα προβλέπονται για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2018?<br><br>Η πλήρης βερζιόν από το Σπορτ24:<br><br><span class="bbcode_spoiler">Η UEFA ανακοίνωσε προ ημερών λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του Champions League για τον κύκλο 2018-2021 και όπως ήταν ήδη γνωστό, οι ελληνικές ομάδες θα χρειαστεί να ανέβουν έναν "Γολγοθά" για να καταφέρουν να βρεθούν στη φάση των "χρυσοφόρων" ομίλων.<br><br>Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι οι τέσσερις χώρες που βρίσκονται στην κορυφή του UEFA ranking και που εδώ και χρόνια είναι οι Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία, θα έχουν τέσσερα "εισιτήρια" η καθεμία για τη φάση των ομίλων, με συνέπεια να απομένουν μόλις 16 για όλες τις υπόλοιπες χώρες.<br><br>Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τους εκπροσώπους της Ελλάδας, αφού δύο απευθείας "εισιτήρια" θα έχουν οι χώρες στην 5η και στην 6η θέση (Γαλλία, Πορτογαλία αυτήν τη στιγμή) και από ένα οι πρωταθλήτριες ομάδες των χωρών από την 7η μέχρι και τη 10η θέση (Ρωσία, Ουκρανία, Βέλγιο, Τουρκία). Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και οι αυτόματες θέσεις που καταλαμβάνουν ο κάτοχος του Champions League και ο κάτοχος του Europa League της προηγούμενης σεζόν.<br><br>Η χώρα μας αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη 14η θέση στην κατάταξη της UEFA με 26,900 βαθμούς, ωστόσο απέχει παρασάγγας από την δέκατη Τουρκία (36,800 βαθμοί). Οι ελπίδες να φτάσει τους Τούρκους μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν είναι ανύπαρκτες και ως εκ τούτου, θα πρέπει να συμβιβαστεί οριστικά με την αφαίρεση του απευθείας "εισιτηρίου" στη φάση των ομίλων και θα βρίσκεται σε διαρκή ανησυχία για την πιθανή απώλεια του δεύτερου "εισιτηρίου" για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.<br><br>Ο πρωταθλητής Ελλάδας, όσο η χώρα μας βρίσκεται μεταξύ 11ης και 15ης θέσης της κατάταξης, θα τοποθετείται στον 3ο προκριματικό γύρο των μη προκριματικών, ενώ ο δεύτερος εκπρόσωπος στον 2ο προκριματικό γύρο μη πρωταθλητών. Αυτό σημαίνει ότι ο πρωταθλητής θα πρέπει να προκριθεί από δύο γύρους για να φτάσει στους ομίλους, ενώ ο δεύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας από τρεις.<br><br>Τα συνολικά "εισιτήρια" για τη φάση των ομίλων που προσφέρονται στα προκριματικά για τους πρωταθλητές χωρών από την 11η θέση της UEFA και κάτω είναι μόλις τέσσερα. Ως εκ τούτου, ο πρωταθλητής Ελλάδας και ακόμα 44 ομάδες θα παλέψουν για τέσσερις θέσεις.<br><br>Τα συνολικά "εισιτήρια" για τη φάση των ομίλων που προσφέρονται στα προκριματικά για τους μην πρωταθλητές χωρών από την 5η θέση της UEFA μέχρι τη 15η είναι μόλις δύο. Ως εκ τούτου, ο δεύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας και ακόμα δέκα ομάδες θα παλέψουν για δύο θέσεις.<br><br>Η παρουσία περιττών αριθμών οφείλεται στο γεγονός ότι εφόσον ο κάτοχος του Champions League ή ο κάτοχος του Europa League (ή και οι δύο) έχει εξασφαλίσει "εισιτήριο" για τους ομίλους από το εγχώριο πρωτάθλημά του, τότε γίνονται ανακατατάξεις στα "εισιτήρια" με τις πρώτες επιλαχούσες χώρες.<br><br>ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ<br>Με το νέο σύστημα διεξαγωγής, όπως έχει ανακοινωθεί από τον Αύγουστο, οι σύλλογοι θα βασίζονται αποκλειστικά στη δική τους ευρωπαϊκή πορεία και όχι στον συντελεστή της ομοσπονδίας τους.<br><br>Μάλιστα, θα υπάρχει διαβάθμιση δύο επιπέδων, ώστε να τοποθετούνται πιο δίκαια στα γκρουπ δυναμικότητας, αλλά να εισπράττουν τα χρήματα που δικαιούνται από το συνολικό πριμ.<br><br>Στο αγωνιστικό επίπεδο, μέχρι στιγμής η βαθμολογία κάθε συλλόγου υπολογιζόταν κατά 80% από τα αποτελέσματά του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία πέντε χρόνια και κατά 20% από τον συνολικό συντελεστή της ομοσπονδίας. Από εδώ και πέρα, θα υπολογίζονται μόνο τα αποτελέσματα κάθε συλλόγου, ώστε να μην ευνοούνται σύλλογοι ομοσπονδιών που βρίσκονται ψηλά στο UEFA ranking ακόμα κι αν δεν κάνουν καλές ευρωπαϊκές πορείες, έναντι συλλόγων που κάνουν σπουδαίες πορείες, αλλά ανήκουν σε ομοσπονδία με μικρό συντελεστή. Δεν θα υπάρξει αλλαγή, πάντως, όσον αφορά στους επικεφαλής των οκτώ ομίλων του Champions League, όπου θα τοποθετούνται ανεξαρτήτως βαθμολογίας ο πρωταθλητής Ευρώπης και οι πρωταθλητές των επτά κορυφαίων χωρών της Ευρώπης.<br><br>Σε οικονομικό επίπεδο, τα έσοδα κάθε συλλόγου θα κατανέμονται ως εξής: 15% market pool, 25% πάγια έσοδα, 30% έσοδα ανάλογα τα αποτελέσματα στη σεζόν και 30% έσοδα με βάση διαβαθμισμένα ιστορικά αποτελέσματα (κάτοχοι Champions League τα τελευταία 5 χρόνια παίρνουν 12 βαθμούς για κάθε τρόπαιο, κάτοχοι των προηγουμένων Champions League παίρνουν από 8 βαθμούς, κάτοχοι Κυπέλλου Πρωταθλητριών παίρνουν 4 βαθμούς, κάτοχοι Europa League τα τελευταία πέντε χρόνια παίρνουν 3 βαθμούς, κάτοχοι Κυπέλλου UEFA από το 1992-1993 μέχρι πριν πέντε χρόνια παίρνουν 2 βαθμούς και κάτοχοι Κυπέλλου UEFA πριν από το 1992-1993 παίρνουν 1 βαθμό, ενώ οι κάτοχο Κυπέλλου Κυπελλούχων από το 1992-1993 θα πάρουν 2 βαθμούς και οι κάτοχοι Κυπέλλου Κυπελλούχων πριν από το 1992-1993 θα πάρουν από 1 βαθμό).<br><br>ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ<br>Οι πρωταθλήτριες ομάδες που αποκλείονται από τα προκριματικά του Champions League, πλέον τοποθετούνται όλες σε νέο ειδικό μονοπάτι πρωταθλητών που δημιουργείται στην προκριματική φάση του Europa League.<br><br>Το μονοπάτι αυτό περιλαμβάνει τρεις προκριματικούς γύρους. Στον 1ο εξ αυτών υπάρχουν χώρες από τον προκαταρκτικό γύρο του Champions League (με τους πρωταθλητές των τεσσάρων τελευταίων χωρών του UEFA ranking) καθώς και τους 17 ηττημένους του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο 2ος προκριματικός γύρος στο μονοπάτι των πρωταθλητών του Europa League περιλαμβάνει τις δέκα ομάδες που προκρίθηκαν από τον προηγούμενο γύρο και τις δέκα ομάδες που αποκλείστηκαν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στον οποίο πιθανώς να υπάρχει και ο πρωταθλητής Ελλάδας. Στις δέκα ομάδες που θα προκριθούν και από αυτήν τη φάση, θα προστεθούν οι έξι πρωταθλήτριες ομάδες που θα αποκλειστούν από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (πιθανώς και ο πρωταθλητής Ελλάδας εάν είχε προκριθεί από την προηγούμενη φάση) και από τα 16 ζευγάρια θα προκύψουν οκτώ "εισιτήρια" για τους ομίλους του Europa League.<br><br>Αξίζει να σημειωθεί ότι για την τριετία 2018-2021, όσες ομάδες δεν είναι πρωταθλήτριες χωρών και αποκλειστούν στα προκριματικά του Champions League, δεν συνεχίζουν στα προκριματικά του Europa League. Ως εκ τούτου, εάν αποκλειστεί στα προκριματικά του Champions League ο δεύτερος εκπρόσωπος της χώρας μας, ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή πορεία του.<br><br>ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ<br>Αν κάτι μοιάζει ακόμα πιο... σοκαριστικό,΄οσον αφορά στις αλλαγές, είναι αυτές στην ώρα διεξαγωγής των αγώνων στους ομίλους του Champions League, οι οποίες υπερψηφίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Νιόν.<br><br>Το καθιερωμένο για την Ελλάδα 21:45 αλλάζει και σπάσει σε δύο χρονικές ζώνες που θα διεξάγονται τα παιχνίδια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που αφορούν αλλαγή λόγω καιρικών φαινομένων ή ειδικών αιτιών.<br><br>Η σέντρα δύο αγώνων κάθε Τρίτη και κάθε Τετάρτη θα πραγματοποιήσει στις 20:00 το απόγευμα, ενώ οι υπόλοιποι έξι αγώνες της βραδιάς θα αρχίζουν στις 22:00 το βράδυ.</span><br><br>Η tl;dr έκδοση, επιγραμματικά:<br><br>- Στο ΤσουΛου, οι 4 πρώτες χώρες στην κατάταξη της uefa θα έχουν από 4 εισιτήρια για τους ομίλους, οι χώρες στις θέσεις 5-6 θα έχουν από 2 εισιτήρια, και οι χώρες 7-10 από 1 εισιτήριο.<br><br>-Για τις χώρες στις θέσεις από 11-15 (εδώ είναι η Ελλάς), ο πρωταθλητής θα παίζει 2 προκριματικούς γύρους για να μπει ομίλους, και ο μη-πρωταθλητής 2ος στη βαθμολογία θα παίζει 3 προκριματικούς.<br><br>-Παύει να επηρεάζει τις κληρώσεις των ομάδων ο ενιαίος συντελεστής βαθμολογίας για την κάθε χώρα ("<i>ας νικήσει η ελληνική ομάδα για να πάρουμε βαθμούς</i>" κτλ) - ενώ ως τώρα η θέση της κάθε ομάδας ήταν 80% οι βαθμοί της ομάδας και 20% οι συνολικοί βαθμοί της ομοσπονδίας, πλέον οι κληρώσεις και τα γκρουπ δυναμικότητας κτλ θα επηρεάζονται αποκλειστικά από την πορεία και την βαθμολογία της κάθε ομάδας.<br><br>-Αλλαγή ώρας των ματς: από το κλασικό 9:45 ώρα Ελλάδος που γαλούχησε γενεές και γενεές, υιοθετείται το σύστημα του Γιουρόπα με αγώνες στις 8 και στις 10.<br><br>-Το καλύτερο όλων: αν ο μη-πρωταθλητής 2ος αποκλειστεί από τους προκριματικούς του ΤσουΛου, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ. Έτσι και αποκλειστείς, αυτό ήταν, πάπαλα.<br><br>Με άλλα λόγια, δεν θα συμφέρει πλέον να βγαίνεις πρώτος στα play-off εκτός κι αν έχεις ΠΟΛΥ καλή ομάδα και είσαι σίγουρος πως θα προκριθείς.<br><br>Προβλέπεται να γίνει σφαγή επι σφαγών για το ποιος ΔΕΝ θα βγει πρώτος στα play-off.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
θα πληρώνουν διαιτητές για να τους σφάζουν xD<br><br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Εγώ αυτό που βλέπω για άλλη μία φορά είναι ότι πριμοδοτείται ο δυνατός, άρα πάλι μονοπώλιο των τριών-τεσσάρων μεγάλων χωρών θα βλέπουμε στους τελικούς κατά κανόνα.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Είναι λίγες οι θέσεις και ένας παραπάνω γύρος ΑΛΛΑ βγαίνουν τελείως από την εξίσωση ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα + οι 2 πρώτοι από Γαλλία Πορτογαλία. Σίγουρα δεν είναι όπως μέχρι το 2008 που σε 2 γύρους με μέτριες ομάδες έμπαινες ομίλους αλλά είναι και καλύτερα από το να έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες όπως Ατλέτικο και Μάλαγα. Οι 3 γύροι είναι επιβάρυνση αλλά χωρίς να έχεις τον κίνδυνο να πέσεις με αντίπαλο πολύ ανώτερο δεν είναι απαγορευτικοί.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
3 γύροι, πλεη οφφ και καμιά άλλη υποχρέωση το καλοκαίρι σημαίνει τρέξιμο. Οπότε μία ομάδα που θα αποφασίσει να κυνηγήσει Ευρώπη και Ελλάδα ή θα ξεκινήσει να μμοιράζει ενέσεις, ή τον Φλεβάρη θα λιποθυμανε.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Κάντε και αντί για ομίλους πρωτάθλημα όπως τη φετινή ευρωλίγκα να τους αποτελειώσετε :pP<br>Εννοείται ποτέ των ποτών ξανά στους ομίλους αν δεν πέσει χρήμα στις ομάδες. Game over απλά
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Αυτά είναι<br>Περνάγαμε ωραία  μαζί με τον Σπανέα... Χρυσές εποχές Βαρδινογιαννισμού  :lol:<br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
και για να συμπληρωσω τον νικολα, οι χτεσινες ομορφιες θαναηλάκη. ασχολίαστος. κλάμα κυριολεκτικο στο μακροβούτι.<br><br>http://www.sdna.gr/monimes-stiles/koptoraptis/article/298225/ta-best-tis-istorikis-perigrafis-thanailaki-sto-mats-toy
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Πρωτοδισκάκιας ΚΑΙ εδώ, καθώς θεωρώ πως το πρώτο του Θαναηλάκη εξακολουθεί να είναι πιο τρου και "πάρτα στη μάπα" σε σχέση με το καλό μεν αλλά πιο χαμηλών τόνων 2ο δίσκο του χθες.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=06WSNieU7_o
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
πω τι θυμήθηκε. άμα ψάξουμε θα βρούμε και άλλα τετοια ωραία
 
Top Bottom