Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
https://youtu.be/PIv-56CNmgo

Ακόμα και στο χειρότερο σημείο της σύγχρονης ιστορίας της, η πιο βαριά φανέλα της Ελλάδας.

Άκουγα το ματς στο ραδιόφωνο και ένιωσα ξανά δώδεκα χρονώ, κ̶ό̶ρ̶η̶ ̶ξ̶α̶ν̶θ̶ή̶ ̶κ̶α̶ι̶ ̶μ̶α̶υ̶ρ̶ο̶μ̶ά̶τ̶α̶. Τα λέγαμε και στο ντισκορδ, παίζει και φέτο πολύ ωραία μπαλίτσα η ομάδα. Κάνει λάθη, γίνονται μαλακίες, αλλά το παλεύει όμορφα. Και προσωπικά γουστάρω τρελά την φάση όπου κρατάμε τον Δώνη κι ας είμαστε για υποβιβασμό. Είναι ο μόνος τρόπος να χτιστεί φιλοσοφία. Δεν περιμένω βέβαια να ζήσω κι εγώ εποχές Γιώργου Βαρδινογιάννη, αλλά τουλάχιστον νομίζω ότι μπορεί να μπει το νερό στο αυλάκι για να δούμε ξανά καλό ποδόσφαιρο.

Εννοείται ότι κρατάω μία πισινή περί στημένου αγώνα, αφού ο τρόπος με τον οποίο έσβησε η ΑΕΚ είναι απίστευτος.

Ντάξει χλωμό για στημένο, ο Διούδης έπιασε τουλάχιστον άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες της ΑΕΚ, χώρια το δοκάρι που είχαν. Το ματς θα μπορούσε άνετα να είχε γίνει κάνα άκοπο 0-4 από το '60.

πληροφορίες μου λένε (όπου πληροφορίες πράγματα που είπαν ότι φημολογουνται) ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με κινέζικη εταιρία για το γήπεδο του αρη και ότι στην πορεία θα μπουν και στην παε  οι Κινέζοι. από δω και πέρα ετσι θα λέγετε ο αρης 塞萨洛尼基的阿里斯 :p

Σήμερα ο ΠΑΟΚ ξαναπιάνει κορυφή (σε ισοβαθμία με τον ακατονόμαστο) και την άλλη εβδομάδα μέσα στο Καραϊσκάκης έχουμε ντέρμπι.

Σε άλλα νέα, ο special one έκανε ωραίο ντεμπούτο με τη Τότεναμ, 2-3 μέσα στη Κρίσταλ Παλας.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ ξαναπιάνει κορυφή (σε ισοβαθμία με τον ακατονόμαστο) και την άλλη εβδομάδα μέσα στο Καραϊσκάκης έχουμε ντέρμπι.

Σε άλλα νέα, ο special one έκανε ωραίο ντεμπούτο με τη Τότεναμ, 2-3 μέσα στη Κρίσταλ Παλας.

Μεγάλη δυσκοιλιότητα ο Ολυμπιακός, βλέπω να την ξαναπατάει όπως πέρυσι με τον ΠΑΟΚ.

Γενικά δε παίζει μπάλα ο Ολυμπιακός, ούτε φέτος. Οι δικές μας χαζές απώλιες είναι που τον έχουν στην πρώτη θέση. Έφερα ισοπαλία με τον πεθαμένο Άρη. Ανέστησα τον Παναθηναικό. Και έφερα Χ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που έπρεπε να την είχα 0-3 στο ημίχρονο.

Αν δε φοβηθεί ο ΠΑΟΚ το ματς στο Καραισκακη, δε το βλέπω καθόλου απίθανο το 2.

Γενικά δε παίζει μπάλα ο Ολυμπιακός, ούτε φέτος. Οι δικές μας χαζές απώλιες είναι που τον έχουν στην πρώτη θέση. Έφερα ισοπαλία με τον πεθαμένο Άρη. Ανέστησα τον Παναθηναικό. Και έφερα Χ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που έπρεπε να την είχα 0-3 στο ημίχρονο.

Αν δε φοβηθεί ο ΠΑΟΚ το ματς στο Καραισκακη, δε το βλέπω καθόλου απίθανο το 2.

Συμφωνώ, αλλά οι 0/3 νίκες στα ανταγωνιστικά παιχνίδια κάτι δείχνουν. Επιπολαιότητα, άγχος, έλλειψη συγκέντρωσης, κάτι πάντως.

Το "αστείο" της υπόθεσης είναι πως και ο ΠΑΟΚ μοιάζει να παίζει μπάλα χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με πέρυσι. Ευτυχώς για αυτόν όμως έχει κρατήσει ακόμα την ικανότητα να παίρνει τα ματς έστω και με μισό μηδέν. Ακόμα κι αν χάνει βαθμούς στα ντέρμπι, αυτά τα ματς είναι που δίνουν πρωταθλήματα.

Ο γαύρος είναι σε περίεργη φάση. Ξεκίνησε τη σεζόν πολύ δυνατά αλλά τον τελευταίο μήνα+ είναι σα να βαριούνται που ζουν οι παίκτες. Το ντέρμπι το άλλο ΣΚ είναι υπερβολικά αμφίρροπο.

Στα του Παναθηναϊκού, νταξ τα κλασικά. Θα μας τρελάνει η ομάδα. Μετά τις φοβερές εμφανίσεις που κάναμε στα ντέρμπι (ανατροπή από το 0-2 με την ΑΕΚ από το '65 ως το '90, λολ. Ούτε τη δεκαετία του 90 τέτοια πράματα), θα κάνουμε σήμερα καμιά ήττα με τον Παναιτωλικό για να μας θυμίσει τι μίζεροι είμαστε.

Το "αστείο" της υπόθεσης είναι πως και ο ΠΑΟΚ μοιάζει να παίζει μπάλα χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με πέρυσι. Ευτυχώς για αυτόν όμως έχει κρατήσει ακόμα την ικανότητα να παίρνει τα ματς έστω και με μισό μηδέν. Ακόμα κι αν χάνει βαθμούς στα ντέρμπι, αυτά τα ματς είναι που δίνουν πρωταθλήματα.

Ο γαύρος είναι σε περίεργη φάση. Ξεκίνησε τη σεζόν πολύ δυνατά αλλά τον τελευταίο μήνα+ είναι σα να βαριούνται που ζουν οι παίκτες. Το ντέρμπι το άλλο ΣΚ είναι υπερβολικά αμφίρροπο.

Στα του Παναθηναϊκού, νταξ τα κλασικά. Θα μας τρελάνει η ομάδα. Μετά τις φοβερές εμφανίσεις που κάναμε στα ντέρμπι (ανατροπή από το 0-2 με την ΑΕΚ από το '65 ως το '90, λολ. Ούτε τη δεκαετία του 90 τέτοια πράματα), θα κάνουμε σήμερα καμιά ήττα με τον Παναιτωλικό για να μας θυμίσει τι μίζεροι είμαστε.

Αν φάμε γκολ πρώτοι πάλι δεν πρόκειται να τη γλιτώσουμε. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...

ο αρης τσοκ είναι λίγο περίεργη η φάση. με τα φεγγάρια πάει. βασικά δεν έχει αντοχές και δεν έχει άμυνα για κάποιο λόγο. επίθεση βάζει κάνα δυο γκολ στην αρχή και μετά πέφτει κατακόρυφα η απόδοση.

Με υψηλή απόδοση, <2.00 ποντάρουμε τα ρέστα μας από τα μπριζολίδια στον Βάζελο κι ευελπιστούμε να μάσουμε λεφτά για την Black Friday. Νομίζω ότι έρχεται με τρελή ψυχολογία, τόσο από τα ντέρμπι, όσο κι από τους διεθνείς του. Εύκολη νίκη, πιθανό όβερ με αποτέλεσμα 1-2

ο αρης τσοκ είναι λίγο περίεργη η φάση. με τα φεγγάρια πάει. βασικά δεν έχει αντοχές και δεν έχει άμυνα για κάποιο λόγο. επίθεση βάζει κάνα δυο γκολ στην αρχή και μετά πέφτει κατακόρυφα η απόδοση.

Δεν μαρκάρουν και πολλοί στην ενδεκάδα, ίσως γι' αυτό. Ήταν σημαντική απώλεια ο Σιώπης.

Με υψηλή απόδοση, <2.00 ποντάρουμε τα ρέστα μας από τα μπριζολίδια στον Βάζελο κι ευελπιστούμε να μάσουμε λεφτά για την Black Friday. Νομίζω ότι έρχεται με τρελή ψυχολογία, τόσο από τα ντέρμπι, όσο κι από τους διεθνείς του. Εύκολη νίκη, πιθανό όβερ με αποτέλεσμα 1-2

Μακάρι, αλλά η ψυχολογία δεν φτάνει. Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ δεν είναι για μένα αντιπροσωπευτικό της πραγματικής εικόνας.

ΑΕΚ- Αρης και προς το παρόν μας σώζει ο Μπάρκας. Πολύ καλύτερος ο Άρης.

Παναθηναϊκός ανελέητο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, ούτε φάση. Προφανώς επίσης μας έχουν φορτώσει με αστείες κίτρινες και δεν δόθηκε ένα καραμπινάτο φάουλ στον Χατζηγιοβάνη στη γραμμή της περιοχής, αλλά αναμενόμενα αυτά πλέον.

Φοβερό το δεύτερο ημίχρονο σε όλα τα γήπεδα. Οι συνδέσεις της ΕΡΑ σπορ μου θύμισαν παλιές εποχές

Συνολικά σε αυτήν την αγωνιστική μπήκαν 9 γκολ. Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα ⚽

Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός έχει 5 βαθμούς ως τώρα κόντρα στους πρώτους 3 του πρωταθλήματος, και 8 κόντρα σε όλους τους άλλους. Αν παίζαμε μια σεζόν μόνο κόντρα σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-γαύρο μάλλον θα το παίρναμε.

Ελπίζω να μην πετύχουμε καμιά Λαμία πάλι στο κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ ωραία μπάλα, έκανε πολλές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε καθόλου. Στο δεύτερο με πήρε ο ύπνος και δεν έχω άποψη.

Και πάμε τώρα ντέρμπι με ισοβαθμία. Οι γαύροι ήδη βγάζουν καπνούς. Έτσι και τους κάνουμε καμια κηδεία, θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις λογικά. Ειδικά αν φάνε και καμιά τεσσάρα από τον special one.

Ο Άρης διαβάζω ότι αδικήθηκε στο ΟΑΚΑ. Είδε κανείς το παιχνίδι;

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ ωραία μπάλα, έκανε πολλές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε καθόλου. Στο δεύτερο με πήρε ο ύπνος και δεν έχω άποψη.

Και πάμε τώρα ντέρμπι με ισοβαθμία. Οι γαύροι ήδη βγάζουν καπνούς. Έτσι και τους κάνουμε καμια κηδεία, θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις λογικά. Ειδικά αν φάνε και καμιά τεσσάρα από τον special one.

Ο Άρης διαβάζω ότι αδικήθηκε στο ΟΑΚΑ. Είδε κανείς το παιχνίδι;

Αποσπασματικά λόγω ΠΑΟ την ίδια ώρα, δεν είδα τις αμφισβητούμενες φάσεις για να έχω άποψη.

To πρωτοσέλιδο του "πρωταθλητή", που λογικά πρέπει να άλλαξει όνομα, είναι από τα πιο προβατίσια που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Στάχτη στα μάτια των οπαδών του Ολυμπιακού, που εύχομαι (και πιστεύω) πως έχουν έστω και το παραμικρό ίχνος νοημοσύνης και το καταλαβαίνουν. Κρύβοντας τα αγωνιστικά χάλια της ομάδας τους, έχουν για άλλη μια φορά, ολόκληρο το πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στις δήθεν μαϊμουδίσιες διαιτησίες σε Τούμπα και ΟΑΚΑ υπέρ των γυπεδούχων.

Μη γνωρίζοντας τι έγινε στο ΟΑΚΑ, έχω να πω για το παιχνίδι της Τούμπας. Φώναζει λοιπόν ο "Πρωην πρωταθλήτης" για πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της Λάρισας σε μια φάση για ολοφάνερο κολλητό χέρι. Φυσικά δε γράφουν για την ακριβώς ολόιδια φάση με κολλητό χέρι στη περιοχή της Λάρισας και ούτε για το γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ που δεν υπάρχει (κατά τους περισσότερους).

Αυτό που είναι το πιο αστείο απ' όλα είναι αυτό:

πρωταθλητής
CQw7i7n.png

forza
GWEQVnt.png

Τελικά τι είπε ο Κούγιας;

Αμφιβάλλω αν υπάρχει σε όλο το πλανήτη τέτοια ξεφτίλα αντίστοιχη με τις δικές μας φυλλάδες.

Back