Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Εξαιρετικές δηλώσεις, ενός ανθρώπου καλλιεργημένου, με χιούμορ, και γνώστη του ποδοσφαίρου.

Σε σημείο που απορείς ως προς το τι ήρθε να κάνει εδώ ο καημένος.

Με 1-2 στραβά αποτελέσματα θα γίνει και αυτός ξεμωραμένος συνταξιούχος τουρίστας. Οι Έλληνες δεν ξέρουμε ποδόσφαιρο.
 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η φάση με τους ομογενείς που ήθελαν να πάρουν την ομάδα αλλά ο Αλαφούζος έριξε άκυρο για το πλειοψηφικό πακέτο.
Αυτός ο Γιαννάκης την έχει κάψει την ομάδα απλά και μόνο για το ξέπλυμα
 
ωραιες απαντησεις. Δασκαλος, προσωπικοτητα.
εδειξε οτι μια χαρα ξερει τι παιζει, στ αποδυτηρια με τις διαρροες στους δημοσιογραφους για να γραψουν καμια καλη κουβεντα γι ανταλλαγμα, με την γενικη χαλαροτητα και με τους κατα φαντασιαν παικταραδες, που ντριμπλαρουν αναποδα προς το τερμα μας...

εχω θετικο προαισθημα. τα οττο βαιμπς ειναι ισχυρα.
είθε.
 
Sunderland Til I Die. Έχω δει την μισή πρώτη σαιζόν. Πολύ όμορφη σειρά και ο τρόπος που ακολουθεί την ομάδα βρίσκεται κάπου στην μέση μεταξύ πρόζας και κερκίδας. Μεταφέρει τέτοια ατμόσφαιρα στην οθόνη που σε κάνει να θες να μπεις κι εσύ για ένα ημίχρονο στο Stadium of Light. Μαστ για τους παοδοσφαιρόφιλους.

Στον αντίποδα, είχα δει στο παρελθόν το Anelka: Misunderstood. Για φαρσοκωμωδία, ήταν καλό :p
 
Πω, Ανελκά, μέγας παστελωτής σε CM 03/04 , αλλά και στην Τσέλσι-μανατζερικό υπερμύθο της πρώτης χρονιάς του Αμπράμοβιτς, στο FM 2005.

Βασικά νομίζω Σίτυ έπαιζε, αλλά τον αγόραζε κατευθείαν η Τσέλσι για κάπου 50 φανταστικομμύρια απ' ότι θυμάμαι.
 
Και όμως, αυτός συγκεκριμένα (όπως και 3-4 άλλοι από τις καραβιές Ισπανών που έφερε ο Ρόκα) είναι αρκετά καλός παίκτης, διαρκώς μέσα στις φάσεις, άμα ξεμπουκώσει ποτέ θα πυροβολάει ακατάλυπτα.

Αλλά η ομάδα είναι τόσο αδούλευτη που καταντάει αστείο. Φυσική κατάσταση μηδέν, εμπιστοσύνη στις ικανότητες μηδέν, αυτοματισμοί μηδέν... Μέχρι και ο παλαίμαχος από τα 25 του Νίνης περνούσε στο σπριντ τον Κουρμπέλη χθες. Ο δε Ουάρντα έκανε όλη την άμυνά μας να μοιάζει με παιδική χαρά.
 
μην ξεχναμε και τον Ρωμαίο ευζωνα, τον ευθυτενη τσολια της καρδιας μας, τον φεντερικο τον μακεντα.
ειναι μεγαλη καταντια για ενιάρι να βγαινει 2 (δυο) φορες τετ α τετ, νομιζω μετα το 1-0, κι αντι να προσπαθησει εστω να σουταρει, να κοιταει πως θα πεσει για να παρει πεναλτι. αυτα γινονται σε αλλες ομαδες κι εμεις δεν τα γουσταρουμε.

επισης διαβαζαμε ολη τη βδομαδα οτι θα παρει την ευκαιρια του επιτελους ο καμπετσης, κι αντι να βγει το πουλι της Λομβαρδιας, βγηκε ο καρλιτος. εννοειται δε θα την πεσουμε στον ερμο τον μπολονι που δεν εχει συμπληρωσει ουτε βδομαδα στην ομαδα, αλλά σερνοταν τοσο ασχημα ο ιταλος που ηταν οφθαλμοφανες τι πρεπει να γινει.
 
Δεν πρέπει να γίνονται αλλαγές προπονητών τόσο νωρίς. Ο προηγούμενος δεν πρόλαβε να δείξει τίποτα, ο επόμενος δεν έχει δουλέψει την ομάδα και δεν έχει επιλέξει παίκτες, ενιαίο πλάνο δεν υπάρχει και η χρονιά είναι χαμένη πριν αρχίσει. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα διεκδίκησης υψηλών στόχων (πρωτάθλημα) ο στόχος θα έπρεπε να είναι το χτίσιμο κορμού και αγωνιστικής φιλοσοφίας. Το αν θα βγει ο Παναθηναϊκός τέταρτος, πέμπτος ή έκτος με αφήνει πλήρως αδιάφορο. Θέλω να δω μια ορθολογική απόπειρα χτισίματος ομάδας.
 
Στόχος υπάρχει η έξοδος Ευρώπη. Από κει και πέρα συμφωνώ. Ο προπονητής είναι ο πρώτος που χαιρετάει πάντα.
 
Πάντως ο Μπόλονι χθες αν έκανε τις αλλαγές που είχε στις καθυστερήσεις θα είχε τελειώσει το ματς όμορφα και ωραία 1-0. Μάγος δεν είναι όπως είπε αλλα αυτό ήταν έγκλημα που δεν το έκανε.
 
Δεν πρέπει να γίνονται αλλαγές προπονητών τόσο νωρίς. Ο προηγούμενος δεν πρόλαβε να δείξει τίποτα, ο επόμενος δεν έχει δουλέψει την ομάδα και δεν έχει επιλέξει παίκτες, ενιαίο πλάνο δεν υπάρχει και η χρονιά είναι χαμένη πριν αρχίσει. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα διεκδίκησης υψηλών στόχων (πρωτάθλημα) ο στόχος θα έπρεπε να είναι το χτίσιμο κορμού και αγωνιστικής φιλοσοφίας. Το αν θα βγει ο Παναθηναϊκός τέταρτος, πέμπτος ή έκτος με αφήνει πλήρως αδιάφορο. Θέλω να δω μια ορθολογική απόπειρα χτισίματος ομάδας.

Δεν είχε προπονητή για να τον κάνει και αλλαγή.
 
Ο Πογιάτος έδειξε. Ότι δεν μπορούσε να εργασθεί σε ομάδα ενηλίκων. Ο άνθρωπος μπορεί να είναι φοβερός προπονητής σε κ19 και ακαδημίες, αλλά δυστυχώς δεν κάνει για ομάδες και δη ελληνικές όπου τα πράγματα σπάνια δουλεύουν με τους κανόνες του εξωτερικού.
Όσο και να έμενε δεν θα αλλάζαμε εικόνα. Ο Μπολόνι μπορεί να αποδειχθεί αποτυχία, αλλά αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι το παλεύει, σε αντίθεση με τον προηγούμενο όπου έβαζε ένα 4-3-3 και περίμενε να λήξει το ματς.
 
Ήδη θα κλαίει από το μνημόσυνο.
 
Καλά δεν παίζει να είναι πραγματικό αυτό (εννοώ ο σχολιασμός)
 
γιατι το λες ρε χρονό?
παιζουν κι αλλοι λαμπτηρες περα απ το Κοκκινο Βελος???
 
Back
Top