Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

"Κάντε επενδύσεις". 380 εκατομμύρια για το απόλυτο ευρωπαϊκό μηδέν.

Το έκανε το θαύμα του και σήμερα ο Παπαφλέσσας και ο Μάρκος Μπότσαρης.

Την πάτησαν οι Ισπανοί. Δεν ξέρανε ότι αν παίζαμε σήμερα θα γινόταν η έξοδος του Μεσολογγίου από τα αποδυτήρια;

Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Μόνος του ο Κάρολος το έφερε το Χ. Πιο αγγλικό σκορ από το 1-1 δεν υπάρχει. Δωράκι για τα 200 χρόνια!

Υ.Γ. Φίλιππε ας ερχόσουνα στης Γιάννας.

Ηρωικό ταμπούρι, ούτως ή άλλως μόνο για αυτό είμαστε με την... ποιότητα που έχουμε μπροστά. Το γατάκι ο Ισπανός αμυντικός δεν υπολόγισε την ερυθρόλευκη τεχνογνωσία στο να παίρνεις πέναλτι και την πάτησε, ας πρόσεχε. Μαγκιά του ρέφερι που το σφύριξε πάντως, δεν ήταν φάση που βλέπεις συχνά να καταλογίζεται.

τετοια ΜΠΑΛΑΡΑ απ την εθνικη μας εχω να δω απ το Αγγλια - Ελλαδα: 0 - 0 στα έιτις. τοτε που ο αρχοντιδης με τη ληξη σε υστερικη φαση αρχισε να τρεχει και ν αγκαλιαζει απ τα μπωλ μπόις μεχρι τα σημαιακια του κορνερ με την καραφλοπασοκοχαίτη του να ανεμιζει. και μετα σε απολυτο αμόκ μανουριασε με τον εαυτο του. γελασε η υφηλιος τοτε, ενθυμουμαι.

τουλαχιστον ο φαντ σιπ κρατησε μιαν αξιοπρεπεια.

"Κουτσούκοβιτς" :unsure:

Πλουτάρχου Βίοι Παράλληλοι.

Όντως. Χωρίς να είναι άμοιροι ευθυνών, γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα καταστροφικών διοικητικών επιλογών.

Προτείνω να τους κάνουν ανταλλαγή οι ομάδες :p

"Κάντε επενδύσεις". 380 εκατομμύρια για το απόλυτο ευρωπαϊκό μηδέν.

Σιγά που τους ενδιέφερε και ποτέ!! Κάλλιο πρώτος στο χωριό.... Τους ιδιωτικούς στρατούς τους να έχουν, για να εκβιάζουν καταστάσεις και τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει!!

BBC βλέπω, έλα παραδεξου ότι κοιτούσες ειδήσεις για την κηδεία του Δούκα να πάρεις ιδέες για το Modern Crusader Kings 3 mod

Στα χαρτιά των άπληστων Gleiser φαντάζει ωραία ιδέα. Θα τους απομονώσει ο φίλαθλος που έχει ήδη σιχαθεί την μπίζνα (ειδικά εδώ στην Αγγλία) και θα τα μαζέψουν. Θέλω να πιστεύω ο αγαθός.

Αν συνεχιστεί αυτή η αηδία, εγώ, πραγματικά με πόνο ψυχής, τους την χαρίζω την Γιούβε και ψάχνω για ομάδα. Ξέρω ότι δεν θα τα βάψουν μαύρα, αλλά αυτή η κίνηση είναι ντροπή για συλλόγους με τέτοια ιστορία.

Έχει ενδιαφέρον γιατί την ίδια ώρα η UEFA προωθεί το σχέδιό της για το "νέο Champions League" με 36 ομάδες και 100 αγώνες περισσότερους σε σχέση με τώρα.

Θα δούμε αν θα υπερισχύσει η ομοσπονδία ή η διάθεση των 10 τοπ ομάδων να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Back