What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,381
Τι έγινε ρε παιδιά; Αι ελληνικαί ποδοσφαιρικαί μηχαναί τρομοκρατούν τας Ευρώπας;
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Πλάκα τους κάναμε, με σβηστές μηχανές. Άλλωστε έχει και ντέρμπι την Δευτέρα, δεν είναι να κουραζόμαστε.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,381
Δίκαια νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έδειξε κακή νοοτροπία όταν κλείστηκε τόσο πολύ μετά το γκολ και μεγάλη αδυναμία στο να φύγει σωστά στην αντεπίθεση.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,547
Πραγματικά κάκιστη εμφάνιση. Δεν είναι δυνατόν σε ντέρμπι στο γήπεδο σου να βάζεις γκολ στην αρχη και να παίζεις έτσι μετά. Δεν μας έφταναν όλα αυτά είχαμε και τον Γιοβάνοβιτς να κοιμάται όρθιος σήμερα με πολύ καθυστερημένες αλλαγές. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ πέρα για πέρα δίκαιη επικράτηση
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,536
Να πούμε και ένα μπράβο στα πανό στήριξης στους δοκιμαζόμενους φασίστες της Κροατίας. Πάντα τέτοια και προσοχή μη χαλάσει τέτοια φιλία.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,668
Hot take, για το πανί προσωπικά διαφωνώ κυρίως ως προς το timing, όχι απαραίτητα για το περιεχόμενο.

Τα είπε καλύτερα σε ένα εκτενές ποστ ένας φίλος:

Είμαι αναγκασμένος να γράψω δυο κουβέντες για το θέμα του πανιού, αφού επίμονα μου ζητάτε "να πάρω θέση"

Κάναμε λοιπόν έναν πολύ μεγάλο αγώνα να αποδείξουμε κάποια πράγματα για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, δηλαδή:

α) Ότι δεν ήταν συμπλοκή νεοναζί - αντιφά αλλά οπαδικό σκηνικό.
β) Ότι δεν ισχύει πως "οι Παναθηναϊκοί είναι νεοναζί και οι αεκτζήδες αντιφασίστες" αλλά ισχύει ότι σε όλους τους οργανωμένους όλων των ομάδων υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Ασφαλώς το θέμα είναι και ποιος κυριαρχεί... στην ΑΕΚ πάντως ένα σοβαρότατο ρόλο παίζει το νεοναζιστικό "Γκέτο" με τις ευλογίες του Μελισσανίδη.
γ) Ότι δεν έγινε "επίθεση σε οικογένειες" αλλά συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων.
δ) Ότι ο Μιχάλης, Θεός σχωρέστον, δεν ήταν ένα "καλό παιδί άσχετο με αυτά που τον φάγανε οι χούλιγκανς" αλλά πολύ σχετικός με τα χουλιγκανικά και συμμετείχε ενεργά στο σκηνικό.
ε) Και το κυριότερο: ότι όλες οι ενδείξεις μέχρι τώρα δείχνουνε ότι τον Μιχάλη δεν τον έφαγε Παναθηναϊκός ή Κροάτης αλλά πως η έρευνα πρέπει να στραφεί στους συνοπαδούς του - αν διαβάσετε το χθεσινό σχετικό άρθρο του sdna θα πρέπει να είστε τυφλοί για να μη δείτε τι έχει συμβεί.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ.

Όποιος ξέρει λίγα πράγματα παραπάνω, ξέρει και ότι η "αδελφοποίηση" με τους ΒΒΒ δεν έγινε για πολιτικούς λόγους αλλά για καθαρά οπαδικούς, δηλαδή λόγω του ότι οι γάβροι έκαναν ανάλογες αδελφοποιήσεις με Ρώσους και Σέρβους (της Σπαρτάκ Μόσχας και κυρίως του Ερυθρού Αστέρα).
Η δική μου γνώμη είναι αντίθετη ΣΕ ΚΑΘΕ "ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ", για τον απλό λόγο πως ό,τι κάνουν στις χώρες τους τα "αδέλφια" χρεώνουν κι εμάς, καλώς ή κακώς. Και μας φτάνουνε τα δικά μας προβλήματα νομίζω.
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος των οργανωμένων έχει τους δικούς του "κώδικες" και έτσι λειτουργεί - και ότι η συγκεκριμένη "αδελφοποίηση" δεν έγινε για πολιτικούς λόγους.
Τώρα λοιπόν έχουμε την εξής κατάσταση: υπάρχουν εκατόν τόσα άτομα στη φυλακή, δεν έχει προχωρήσει καθόλου η έρευνα για το ποιος έφαγε τον Μιχάλη και όπως όλα δείχνουν, δεν τον έφαγε κάποιος από τους φυλακισμένους.
Η Θύρα 13 λοιπόν θεώρησε καλό να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι παρατείνεται η φυλάκιση όλων αυτών ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία ότι κάποιος απ' αυτούς είναι ο δράστης.
Δεν το συζητάμε ότι αρέσει - δεν αρέσει, καλώς ή κακώς, αν δεν είχε υπάρξει ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχάλη, πολλοί (δεν λέω όλοι) από αυτούς που σήμερα φωνάζουν, θα είχαν εντελώς ξεχάσει το γεγονός και αυτό θα είχε περάσει στην Ιστορία ως "άλλο ένα σκηνικό" και μάλιστα πολλοί επίσης από αυτούς που τώρα φωνάζουν (δεν λέω όλοι, επαναλαμβάνω, οπότε μη μυγιαστεί όποιος δεν έχει τη μύγα) θα κρυφοκαμάρωναν κιόλας ότι "το πήραμε".
Το πανί λοιπόν ήταν η συνέχεια όσων έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία δεν είχαν πολιτικό χαρακτήρα και σε αυτό έχουμε ήδη συμφωνήσει. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ.

Για μένα όμως ήταν επικοινωνιακό λάθος που ανέβηκε, για τον απλό λόγο ότι άρχισε πάλι η ίδια κουβέντα από την αρχή, για πράγματα που (έπρεπε να...) είναι λυμένα.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.

Τα περί "Παναθηναϊκών νεοναζί" βάλτε τα εκεί που ξέρετε όσοι τα λέτε!
Βεβαίως, όπως έγραψα, σε κάθε χώρο οργανωμένων οπαδών υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι... υπάρχουν και νεοναζί ή ακροδεξιοί άλλου τύπου κλπ. Και αν πάνε να κυριαρχήσουν, δεν πρέπει να τους αφήσουμε.
Αυτή όμως είναι άλλη κουβέντα. Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
Τέλος θέλω να πω δυο πράγματα ακόμα:
1) Κάποιοι λένε ότι "δεν έχει σημασία ποιος έφαγε τον Μιχάλη" διότι έτσι κι αλλιώς "είναι ντροπή που ανέβηκε το πανί" κλπ. - ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Και έχει τη μεγαλύτερη σημασία, διότι έγινε αυτό που είχα γράψει στην αρχή: στήσανε μια "Παναθηναϊκή Μαρφίν" και τη χρησιμοποιούν εναντίον μας!
2) Ένας φίλος έγραψε ένα μεγάλο σχόλιο κάτω από τη χθεσινή ανάρτηση για να στηλιτεύσει το πανί κλπ. - σεβαστή η γνώμη του και όπως είδατε δεν λογόκρινα κανέναν, άφησα όλους να γράψουν ό,τι ήθελαν. Αλλά αυτός ο φίλος ανάμεσα σε άλλα έγραψε ότι "οι Κροάτες ήρθαν εδώ να δείρουν και να μαχαιρώσουν".
Και με αφορμή αυτό ρωτάω: ΠΟΙΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ;
Διότι αν εξαιρέσουμε τον πραγματικά αδικοχαμένο Μιχάλη, που ας βρεθεί ποιος τον μαχαίρωσε ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, όλοι οι άλλοι μαχαιρωμένοι ήταν Κροάτες! Ούτε ένας (εκτός του Μιχάλη) της "άλλης πλευράς" μαχαιρώθηκε!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ". ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!

Στα αγωνιστικά, πέρα από τις επιβεβλημένες χαρισμένες κίτρινες και κόκκινες στην ΑΕΚ ή στον οποιονδήποτε αντίπαλο άμα είσαι παρασκηνιακά ανύπαρκτος σαν εμείς, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πει κανένας, μετά το 1-0 ο Παναθηναϊκός συλλογικά κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε ήταν αργά. Ήττα-καμπανάκι που μας υπενθυμίζει πως δεν γίναμε ξαφνικά η υπερομάδα του 1996.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,536
Για την δολοφονία ας ελπισουμε ότι θα κάνουν δουλειά οι Κροατικές αρχές. Από Ελλάδα δεν περιμένουμε κάτι, μονο κανένα μασαζ δώρο όταν αποφασίουν να διασχίσουν ξανά όλη τη χώρα και πάθουν τίποτα κράμπες.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,872
Για την δολοφονία ας ελπισουμε ότι θα κάνουν δουλειά οι Κροατικές αρχές. Από Ελλάδα δεν περιμένουμε κάτι, μονο κανένα μασαζ δώρο όταν αποφασίουν να διασχίσουν ξανά όλη τη χώρα και πάθουν τίποτα κράμπες.
Τι δουλειά να κάνουν, εδώ έπαιξε ξέπλυμα από τη πρώτη μέρα.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Κωστα, εκατσα και διαβασα το εκτενές ποστ του φίλου.
Δηλαδη, η δολοφονια του παιδιου στη Φιλαδέλφεια ηταν για να στηθει η "παναθηναικη" Μαρφιν και να σας "κυνηγανε".
Το πανό ηθελε απλα να δηλωσει οτι καμμια ψυχουλα δεν πρεπει να ειναι φυλακισμενη μωρε, δεν ειχε κανενα αλλο συμβολισμο ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ομαδα της οποιας οπαδος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ για τα χρωματα των ομαδων. Οπως και οι ΧΑ χαιρετουσαν σπαρτιατικα ενα πραμα.

Και στο τελος για κερασακι, καταλαβαίνω πως για αλλη μια φορα φταίει το παρασκήνιο για μια δίκαιη ήττα...

Τα γραφω χωρις καμμία διάθεση να στηρίξω Μελισσανίδηδες και Σια ή καφρους Αεκατζηδες, σιχαίνομαι κι εγω τετοιες πρακτικες αλλα θεωρω οτι για το χθεσινο παιχνιδι ειναι και οι δυο τοποθετησεις (πανό και μπαλα που παιχτηκε) αστοχα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
καποια οπαδικα κινηματα συνηθως απλα πετανε την μπαλα στην εξεδρα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,668
Δηλαδη, η δολοφονια του παιδιου στη Φιλαδέλφεια ηταν για να στηθει η "παναθηναικη" Μαρφιν και να σας "κυνηγανε".

Για να μιλήσω απολύτως ειλικρινά και χωρίς ναι μεν αλλά, θεωρώ πως:

1) Το οπαδικό σκηνικό ήταν ένα από τα εκατοντάδες που γίνονται στη χώρα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) κάθε χρόνο, και αν δεν είχαμε τον νεκρό οι μεν θα λέγανε "χαχα σας τρέξαμε έξω από τη Φιλαδέλφεια", οι δε θα ορκιζόντουσαν εκδίκηση και θα απαντούσαν με νέο σκηνικό κάπου αλλού, και οι υπόλοιποι θα το ξεχνούσαν μέσα σε 2 ώρες.

2) Τον Μιχάλη με βάση τα έως τώρα στοιχεία δεν τον έφαγε ούτε Κροάτης νεοναζί, ούτε Παναθηναϊκός χαφιές εθνοπροδότης, αλλά ΑΕΚτζής. Καταλάθος ή εσκεμμένα δεν ξέρω, αλλά αυτό πιστεύω πως ισχύει, και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η δολοφονία θα μείνει ανεξιχνίαστη. Αλλά το πόιντ είναι πως δεν υπήρχε κανένα πολιτικό κίνητρο, ασχέτως από το ποιόν των ΒΒΒ για τους οποίους δεν τρέφω και καμιά εκτίμηση ή λατρεία προφανώς αλλά παράλληλα ισχύουν όσα λέει το εκτενές ποστ για την αδελφοποίηση.

3) Το "Παναθηναϊκή ΜΑΡΦΙΝ" αναφέρεται στο γεγονός πως λίγες ώρες ήδη μετά το σκηνικό και την είδηση του θανάτου του Μιχάλη, ΣΥΣΣΩΜΗ η χώρα βγήκε με περισσή χαρά και έγραφε για "Παναθηναϊκοί όλοι νεοναζί φάγατε το παιδί", στοχοποιώντας αδιακρίτως ολόκληρο το σύλλογο (ούτε καν μόνο τους οπαδούς).

Πέρα από τα παραπάνω, προσωπική εκτίμηση είναι πως η αστυνομία θα βγει σε λίγους μήνες και θα πει "τελικά δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος σκότωσε τον Μιχάλη", θα ελευθερωθούν οι 98 από τους 100 συλληφθέντες, θα κρατήσουν μέσα τους 2 με τα πιο βαριά ποινικά μητρώα για να τους φορτώσουν την ηθική αυτουργία, και όλοι θα το ξεχάσουν. Μακάρι να διαψευστώ προφανώς.

ΥΓ. Χθες η αεκ έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια, αυτό δεν μπορεί να μην το παραδεχθεί και ο τελευταίος. Αλλά ισχύει πως ο Γαλανόπουλος έπρεπε να φάει κόκκινη, τι να κάνουμε.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,536
2) Τον Μιχάλη με βάση τα έως τώρα στοιχεία δεν τον έφαγε ούτε Κροάτης νεοναζί, ούτε Παναθηναϊκός χαφιές εθνοπροδότης, αλλά ΑΕΚτζής. Καταλάθος ή εσκεμμένα δεν ξέρω, αλλά αυτό πιστεύω πως ισχύει, και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η δολοφονία θα μείνει ανεξιχνίαστη.
Εννοείς ότι κάποιος σχεδίαζε τη δολοφονία του και περίμενε καρτερικά την αναμπουμπούλα για να τον φάει σε μέρος με τόσο κόσμο και με τόσες κάμερες αντί ξερω 'γω να του την πέσουν 3-4 σε μια σκοτεινή γωνία;

Το ότι θα πέσει σε τοίχο η έρευνα είναι δεδομένο αφού έπλυναν με πιεστικά το χώρο του εγκλήματος.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,668
Εννοείς ότι κάποιος σχεδίαζε τη δολοφονία του και περίμενε καρτερικά την αναμπουμπούλα για να τον φάει σε μέρος με τόσο κόσμο και με τόσες κάμερες αντί ξερω 'γω να του την πέσουν 3-4 σε μια σκοτεινή γωνία;

Το ότι υπάρχουν όντως τόσες κάμερες αλλά καμία από αυτές δεν έπιασε τη στιγμή της δολοφονίας, δεν είναι λίγο περίεργο? Εκτός αν υπάρχει υλικό αλλά δεν το κυκλοφορούν για τον Α ή Β λόγο (επειδή δείχνει πως ο δολοφόνος δεν είναι Κροάτης, θα πρότεινε κάποιος, αλλά ας μην πάμε εκεί). Πιθανότερο θεωρώ το ενδεχόμενο του ατυχήματος προσωπικά, κάπου είχε γραφεί πως ο Μιχάλης φορούσε ένα μπλε μπουφάν εκείνο το βράδυ οπότε οι μαχαιροβγάλτες της ΑΕΚ (οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο για να τις παίξουν με τους μαχαιροβγάλτες των ΒΒΒ) του έριξαν μία καταλάθος.

Ακόμα και αυτήν την αναπηρία με τα πιεστικά θα μπορούσε κάποιος κακοπροαίρετος να την αποδόσει σε δόλο παρά σε ανικανότητα. Αλλά, ξανά, ας μην πάμε εκεί.

ΥΓ. Να προσθέσω/υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο και κάτι που είχα ξεχάσει, πως πριν βγουν οι ειδήσεις για τον νεκρό, αεκτζήδικα οργανωμένα accounts στο φβ και το τουήτερ ανέβαζαν φωτογραφίες από μαχαιρωμένους Κροάτες με τυπικές οπαδικές λεζάντες "σας σφάξαμε και που πάτε πουθενάδες και ήρθατε και πήρατε τα @@ μας" κτλ, τις είχα δει κι εγώ. Οι οποίες εντελώς τυχαία εξαφανίστηκαν μετά τον θάνατο.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Για να μιλήσω απολύτως ειλικρινά και χωρίς ναι μεν αλλά, θεωρώ πως:

1) Το οπαδικό σκηνικό ήταν ένα από τα εκατοντάδες που γίνονται στη χώρα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) κάθε χρόνο, και αν δεν είχαμε τον νεκρό οι μεν θα λέγανε "χαχα σας τρέξαμε έξω από τη Φιλαδέλφεια", οι δε θα ορκιζόντουσαν εκδίκηση και θα απαντούσαν με νέο σκηνικό κάπου αλλού, και οι υπόλοιποι θα το ξεχνούσαν μέσα σε 2 ώρες.

2) Τον Μιχάλη με βάση τα έως τώρα στοιχεία δεν τον έφαγε ούτε Κροάτης νεοναζί, ούτε Παναθηναϊκός χαφιές εθνοπροδότης, αλλά ΑΕΚτζής. Καταλάθος ή εσκεμμένα δεν ξέρω, αλλά αυτό πιστεύω πως ισχύει, και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η δολοφονία θα μείνει ανεξιχνίαστη. Αλλά το πόιντ είναι πως δεν υπήρχε κανένα πολιτικό κίνητρο, ασχέτως από το ποιόν των ΒΒΒ για τους οποίους δεν τρέφω και καμιά εκτίμηση ή λατρεία προφανώς αλλά παράλληλα ισχύουν όσα λέει το εκτενές ποστ για την αδελφοποίηση.

3) Το "Παναθηναϊκή ΜΑΡΦΙΝ" αναφέρεται στο γεγονός πως λίγες ώρες ήδη μετά το σκηνικό και την είδηση του θανάτου του Μιχάλη, ΣΥΣΣΩΜΗ η χώρα βγήκε με περισσή χαρά και έγραφε για "Παναθηναϊκοί όλοι νεοναζί φάγατε το παιδί", στοχοποιώντας αδιακρίτως ολόκληρο το σύλλογο (ούτε καν μόνο τους οπαδούς).

Πέρα από τα παραπάνω, προσωπική εκτίμηση είναι πως η αστυνομία θα βγει σε λίγους μήνες και θα πει "τελικά δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος σκότωσε τον Μιχάλη", θα ελευθερωθούν οι 98 από τους 100 συλληφθέντες, θα κρατήσουν μέσα τους 2 με τα πιο βαριά ποινικά μητρώα για να τους φορτώσουν την ηθική αυτουργία, και όλοι θα το ξεχάσουν. Μακάρι να διαψευστώ προφανώς.

ΥΓ. Χθες η αεκ έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια, αυτό δεν μπορεί να μην το παραδεχθεί και ο τελευταίος. Αλλά ισχύει πως ο Γαλανόπουλος έπρεπε να φάει κόκκινη, τι να κάνουμε.
Με συγχωρεις, αλλα δεν το λες ενα απο τα εκατονταδες οπαδικα σκηνικα. Καθε αλλο.
Μιλαμε για 100-200 ατομα που ξεκινησαν κομβόι διασχιζοντας τα Βαλκάνια, μπηκαν στη μπανανια μας, βοηθηθηκαν, οργανωθηκαν, εξοπλιστηκαν απο οπαδους του ΠΑΟ (δεν εχει νοημα το ονομα της ομαδας σε αυτο που θελω να πω ΑΛΛΑ ηταν του ΠΑΟ αυτη τη φορα τι να κανουμε) πηγαν στη Φιλαδελφεια γνωριζοντας οτι υπάρχουν και μαγαζια εκει με απλο κοσμακι και οχι μονο κιτρινομαυροι ηλιθιοι, πλακωθηκαν, τα εσπασαν, ξεκαυλωσαν και εχουμε εναν νεο ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
Επέτρεψε μου να πω οτι δεν ειδα τη χωρα να κατηγορεί σύσσωμη τον Παναθηναϊκό σα σύλλογο αλλα τους καφρους του, που και παλι πως να το κανουμε, ειναι αδεφοποιημενοι με ακροδεξιο σωματείο.
Χθες απλα το πανό ηρθε να επιβεβαιώσει.

Οσο επισης για τη το ghetto club της Αεκ, οντως εκει καπου το 2011-12, που η ομαδα ηταν υπο διαλυση, η κριση πηγαινε με χιλια οπως και η ΧΑ κλπ, εβλεπες στους οργανωμενους της ΑΕΚ τα μπλουζακια και τις μουτσουνες τους να οργανωνονται. Οταν ανεβηκαμε απο Γ' και οσο σιγα σιγα η ομαδα αποκτουσε υγεια (οπως και η χωρααχαχαχαχχααχ ,σορυ) τα ατομα αυτα σιγα σιγα εξαφανιστηκαν, τουλαχιστον σαν οργανωμενος πηρυνας.
Τελος παντων, ισως δεν επρεπε να μπω ατη διαδικασια να γραψω, δε ειμαι της αντιπαραθεσης οταν δεν οδηγει καπου ουσιαστικα, απλα βρηκα το ποστ του φιλου σου παντελως αστοχο ρε φιλε, αυτο μονο.

Και ναι, χαρισε την κοκκινη στο Γαλανοπουλο ΑΛΛΑ η πρώτη κίτρινη ηταν άδικη 😛😛😛🥰
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Κατανοώ εν μέρη τι εννοεί με το ένα από τα πολλά. Η διαφορά έρχεται στο ότι κατέβηκαν ανενόχλητοι τη μισή Ελλάδα. Λογικά αν ήταν τπτ ΚΑΠΗ θα έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας πάνω στην εθνική από την μπατσαρια αλλά εδω κοιτούσαμε διακριτικά.
Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τον Άλκη. Και προφανώς αντί να βάλουν μυαλό Θεσσαλονίκη κάνουν ακόμα τα ίδια.

Άσχετο και να μη ξέρανε πριν ότι οι bbb είναι αδελφοποιημενοι με το οπαδικο του Παναθηναϊκού ε το μάθανε από τα βίντεο μιας και υπάρχει ένας να φωνάζει "έτσι γαμαει η λεωφόρος"
 
Top Bottom