Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ποιος είναι αυτός πάλι που πρέπει να τον ακούσουμε και για 11 λεπτά;
Εδώ η κατάντια μας. Κάθε μέρα που περνάει, άλλη μία πύλη που κλείνει πίσω μας και η κοινωνία μας δεν έχει επιστροφή.

Ποιος είναι αυτός πάλι που πρέπει να τον ακούσουμε και για 11 λεπτά;
Stand-up κωμικός με μπόλικη ειρωνεία. Εντάξει, δεν ειναι και υποχρεωτικό :)

Last edited:
Stand-up κωμικός με μπόλικη ειρωνία. Εντάξει, δεν ειναι και υποχρεωτικό :)

Γαμάει ο Ρήγας, απ' τους αγαπημένους μου.

Stand-up κωμικός με μπόλικη ειρωνία. Εντάξει, δεν ειναι και υποχρεωτικό :)
Καλως τότε. Έχω πάρει με φόβο τους ιντερνετικους αποψακηδες, ειδικά σε τέτοια θέματα.

Μιλάμε, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Ελπίζω να μην πάρουν ιδέες τα δικά μας φιντανια εδώ. Εάν τιμωρείται ο τραυματισμός παίκτη εντός γηπέδου, ας το κάνουμε εκτός

Μιλάμε, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Ελπίζω να μην πάρουν ιδέες τα δικά μας φιντανια εδώ. Εάν τιμωρείται ο τραυματισμός παίκτη εντός γηπέδου, ας το κάνουμε εκτός
Δυστυχως πλεον η κατασταση ειναι τοσο ανεξελεγκτη και οι εγκληματιες αυτοι του ποινικου δικαιου τοσο απιθανο να βαλουν μυαλο και να συνετιστούν, που η λυση ειναι μια. Ξυλο στο ψαχνο αδιακριτως, ως ποτε θα μοιρολατρουμε;

Broke: διαιτητής αποβάλει παίκτη για αντιαθλητική συμπεριφορά
Woke: παίκτης ζητάει αλλαγή διαιτητή επειδή ακύρωσε γκολ

θα μου πεις τωρα τι δουλεια εχει αυτο το λινκ που θα δωκω, με το θρεντ....

εχει, εχει, πως δεν εχει??
βαζει μπροστα τα μεγαλα μεσα ο στιχουργος ενοψει δευτεροβαθμιας, οπως καθε φορα που κινδυνευουν εστω και ελαχιστα, τα κεκτημενα του...
θυμαστε π.χ. την εντελως ξεκαρφωτη επιθεση του βρεντζου στην κυβερνηση μετα το πεναλτυ στην λεωφορο περσι στο ενενηνταφευγα??
ε, τωρα "θυμηθηκαν" ΤΑ ΝΕΑ, να γραψουν ευθεως οτι η ε.υ.π. ειναι πισω απ τις παρακολουθησεις και το predator....
αρα μαλλον θα πεσει η ποινη του οσφπ... δεν παιζουν μ αυτα τα πραγματα και ο πρωθυπουργευων δεν θελει ν ανοιξει καινουργια μετωπα....

ΛΙΟΝΕΛ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Κάποιος να πάει ένα λεξοτανίλ στον Αντρέα Κωλομπαρίνι, σε κάθε γκολ του παοκ ήταν λες και ξεψυχούσε μετά θρήνων και οδυρμών.

Ο ρουμάνος κλεφτοκοτάς έδεσε κόμπο τον Μαρτίνεθ πάντως, μέχρι το 0-4 ο παοκ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Σπάνια βλέπουμε τον παοκ να παίζει τόσο κυριαρχικά εκεί μέσα, ουσιαστικά μέχρι το 4ο γκολ μόνο μία σοβαρή ευκαιρία για γκολ δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

απλα ΕΠΡΕΠΕ να υπαρχει εδω για να δικαιωνει τον τιτλο του το θρεντ.
το πουλαίν μου θα παιξει σε ομαδα απ το πανω ραφι και θα γινει παγκοσμιος σταρ του φουτμπωλ. ενας γιανναρας του ποδοσφαιρου....
ο,τι σας λεω.

Screenshot_2023-11-12-10-30-39-135_com.facebook.katana-edit.jpg

Καλό ντηλ.

Αν και το ποδοσφαιρο το εχω στην λιστα με οτι μισω περισσοτερο σε αυτη τη ζωη, σκεφτηκα οτι μπορει να σας ενδιαφερει.
Φευγω αποδωμεσα....

Αν και το ποδοσφαιρο το εχω στην λιστα με οτι μισω περισσοτερο σε αυτη τη ζωη, σκεφτηκα οτι μπορει να σας ενδιαφερει.
Φευγω αποδωμεσα....

Αμάν αμάν! Ελπίζω να μην επηρεάζονται και όσοι παίζουν FIFA...

Σημειώστε όνομα για το μέλλον, Χαραλαμπης Κωστούλας, Ολυμπιακός Β. Τον βλέπω με ωραίο άστρο.
Γενικά στην Κ19 έχουμε παλικάρια που παίζουν καλό τόπι και θα δούμε ωραία πράγματα στο μέλλον.
Τον Ντελια δεν το βάζω γιατί έχει δείξει το άστρο του και έχει περάσει τα 19. Παρόλα αυτά, στον ΠΑΟΚ παίζει και ο Τζίμας, επίσης πουλεν.

Back