What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,549
το σοβαρο και ανεπιτρεπτο μαγκιμούσου μου, ειναι οτι τον εβγαζε εξω στο κρυο, χωρις ενα ρουχαλακι, ενα σκουφί π.χ. κι εσπερνε δεξια κι αριστερα παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα...
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
Κάτι ήξερα που τον αντάλλαζα συνέχεια στο ΦΙΦΑ... Ρεμαλάκι από τα λίγα.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,835

Γιατί δεν τον έχουν κάνει ακόμα ταινία? Ενώ έχει ήδη υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο γνωρίζει πιτσιρίκα που πάει ακόμα σχολείο, είναι αλλά και δεν είναι μαζί για μια δεκαετία, κάνουν μαζί τρία παιδιά, τον παρατάει λόγω της άστατης ζωής του. Την παρακαλάει να τον δεχτεί πίσω. Την ίδια περίοδο βγαίνει με δύο διαφορετικές τηλεπερσόνες και αφήνει την μία έγγυο. Η Annie τον ξαναδέχεται πίσω και παντρεύονται. Την ίδια μέρα που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της City για το αντίστοιχο Μένουμε Σπίτι κάνει πάρτι με δύο βίζιτες οι οποίες την άλλη μέρα τον διασύρουν σε όλα τα tabloids. Η τηλεπερσόνα κανει και δεύτερο παιδί και κρατάει μυστικό το όνομα του πατέρα, λέει μόνο ότι τα αρχικά του είναι KW🤔. Δίνει σόου πριν ένα χρόνο σε μπαρ όταν κατεβάζει τα παντελόνια του και αρχίζει να χουφτώνει κόσμο. Το καλοκαίρι αποφασίζει η γυναίκα του να τον παρατήσει οριστικά, ενώ είναι έγγυος στο τέταρτο παιδί τους. Η τηλεπερσόνα αποκαλύπτει ότι και το δεύτερο παιδί είναι δικό του. Αποφασίζει να πάει στην Bayern για να ξεφύγει από τα αγγλικά tabloids γιατί στην Γερμανία δεν έχουν ιντερνετς ή κάτι τέτοιο. Χαλάει την τελευταία στιγμή συμφωνία 15 εκατομμυρίων γιατί... θέλει να μείνει πιστός κάπου??? Τώρα δεν έχει σπίτι, τα παιδιά του με τις μητέρες τους μένουν στα mansions εκατομμυρίων που τους έχει πάρει, οι δύο πλευρές ξεκατινιάζονται στα social, ενώ ανά 2-3 μήνες κατά μ.ο.εχουμε και μια νέα αποκαλυπτική συνέντευξη κάποιας ριαλιτοπρωταγωνίστριας που έχει πάει μαζί του αλλά τον παράτησαν μόλις έμαθαν ότι ήταν σε σχέση με παιδιά. Έδωσε τις προάλλες μια δακρύβρεχτη συνέντευξη όπου είπε ότι δεν περίμενε ποτέ να φτάσει να έχει 6 παιδιά και να μην βλέπει κανένα, περίεργο αν σκεφτούμε την ευκολία με την οποία έβγαζε τον μικρό Kyle έξω
Εισαι ηρωας οχι μονο που διαβασες ολο αυτο το ρομαντζο, αλλα εκατσες και εγραψες και μια συνοψη!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,674
416339441_401290009107676_8005026075751944451_n.png
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,387
Όλα στραβά πάνε τελευταία στον πρόεδρο, τον γλωσσοφάγατε.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,674

Έχω μη-ειρωνικά χάσει το μέτρημα με τους προπονητές του Ολυμπιακού πέρσι-φέτος.

Εν τω μεταξύ άλλαξαν τεχνικό διευθυντή προχθές, χθες έκαναν μήτινγκ όπου δήλωσαν στήριξη στον Καρβαλιάλ και τους παίκτες, και σήμερα έφεραν άλλον επίδοξο προπονητή. Η ομάδα λειτουργεί με πλάνο και αρχές.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,387
Δεν υπάρχει καλύτερος καθρέπτης για την ελληνική κοινωνία από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,674
Το μόνο λάθος του Μπακασέτα ήταν το ότι δεν έπεσε όταν τον άρπαξε από το λαιμό ο Τάισον, αλλά με αρκετή χρονοκαθυστέρηση ώστε να φαίνεται χαζός. Πέραν τούτου, καλά έκανε και του τσαμπουκαλεύτηκε, καλά έκαναν και έφαγαν κόκκινη και οι 2. Τα υπόλοιπα περί "βεντέτας του Μπακασέτα με τον παοκ" που αναπαράγουν οι ρεπόρτερς που πληρώνονται για να ανάβουν φυτίλια, τουλάχιστον φαιδρά.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,549
γελασα πολυ με το κεραυνοβολημα του μπακασετα, αλλά για μενα το πλεον αστειο ειναι οτι χτυπαει ο ενας τον λαιμο και πιανει τον σβερκο του αλλουνού, και μπορεις να καταλαβεις ξεκαθαρα οτι θελουν να πονεσουν τον αλλο και να του καμουν κακο, ενω συναμα κανουν τρομερη προσπαθεια ολο αυτο να φαινεται κατι σαν: "εμεις τωρα το συζηταμε, μπορει και να τα βρουμε..." απο μακρια, μπας και ξεγελαστει ο διαιτητης και δεν τους αποβαλλει.
προσωπικα βρισκω την ενταση στα λαιμοχαστουκακια του ταισον, που αρχισε πρωτος να χειροδικει, σχεδον τρομακτικη.

πρεπει ομως να πουμε και μια κουβεντα για τον μπραντον του μπεβερλυ χιλς, το καμαρι των βαλεαρίδων, που οχι μονο κραταει στα γεματα την σωβρακοφανελα του ερμου μλαντενοβιτς, αλλά περνωντας μετα απο πανω του, του ριχνει κι ενα πολυ ευγενικο πατημα στον αστραγαλο. βραβειο φερ πλέι για τον βραχυσωμο γκολεαδορ του παοκ.
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,548

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,552
Ασύλληπτη πρόκριση σήμερα...ούτε στο EA FC 24 δεν γίνονται αυτά πραγματικά. Βέβαια ήξερα τι τεράστιο γκολκίπερ έχουμε. Δεν ήταν τυχαία wonderkid goalkeeper σε όλα τα fifa των τελευταίων χρόνων. Κατά τ'άλλα απαράδεκτη εμφάνιση από την ομάδα, πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε καμία ελπίδα για πρωτάθλημα με τέτοια εικόνα. Σήμερα έπρεπε να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια να ρίξουν μια τριάρα όχι να παίζουν σαν ομαδούλα που κρατάει το σκορ...
Από την άλλη ωστόσο η διαιτησία ήταν απαράδεκτη. Γαργάρα το φάουλ πριν το γκολ και ένα σωρό κίτρινες σε αγκωνιές και μπουνιές παιχτών του ΠΑΟΚ. Το πιο αστείο σε όλο αυτό ειναι που φίλαθλοι του Ολυμπιακού στη δική τους νίκη διαμαρτυρόντουσαν για το γκολ που έφαγαν στο 1-4 για παρόμοιο φάουλ (και καλά έκαναν ήταν φάουλ ξεκάθαρο) αλλά σήμερα έκαναν πως δεν το είδαν. Κλέψιμο της μπάλας αφού έχεις πεταξει τον αντίπαλο κάτω με σπρώξιμο με τα δύο χέρια από πότε θεωρείται νόμιμο; Εχει κουράσει η εξυγίανση των δύο δικεφάλων.
Μακάρι ο παίχτης του ΠΑΟΚ να είναι καλά πάντως, όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας
 
Top Bottom