Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Προγνωστικά για την εθνική απόψε; Λέτε να σταματήσουμε να είμαστε οι καλύτεροι πελάτες των Φινλανδών;

Παραδοσιακά το να παίζουμε με Φινλανδία και να είναι το πρώτο ματς προπονητή στον πάγκο μας συνδυάζεται με 5άρα στο κοντέρ. Αλλά ο Ιβάν ίσως σπάσει την κατάρα.

Γιοβάνοβιτς έχεις, άξιος συνεχιστής της σχολής του Σάντος. Προβλέπω νίκη 1-0.

πατερ, εννοεις να φαμε παραπανω?
μπα, δεν νομιζω. vTZPra7.png

ειναι η μεγαλη ευκαιρια του ιβαν να μου δειξει οτι εχω αδικο γι αυτον (ναι, ναι, μαλαχτη, ειναι ισως η μοναδικη του εγνοια καθημερνά...)
και στον αποελ και σ εμας βασιζοταν στην αμυνα και στο ποδοσφαιρο των βαθυτατων χασμουρητων. θα μου πεις με το ροστερ που ειχε, δεν μπορουσε να παιξει κατι αλλο.

στην εθνικη ομως ουτε πιεση εχει, ουτε περιμενει κανεις απ αυτον να κανει μεταγραφες, αρα εχει την ανεση να παιξει οσο επιθετικα θελει και αντεχει το ροστερ μας. και βρισκομαστε στο ευτυχες σημειο αυτη την στιγμη να χτισουμε μια ομαδα που μπορει να κανει σπουδαια πραγματα στην επομενη δεκαετια. καρετσας, ζαφειρης, ντελιας, ειναι παικτες generational που λενε κι οι αγγλομαθεις κι ειναι κριμα να παει χαμενη αυτη η γενια. δεν ειμαι αισιοδοξος γιατι ο ιβαν εκτος απ τα αλλα που γραφω, δεν μου εδειξε στον παο καμμια ιδιαιτερη ικανοτητα να εξελιξει και να δωσει χρονο σε νεα παιδια. μακαρι να κανω λαθος. αλλά ποσο ειναι αυτο πιθανο, αγαπημενοι ρεμπεσκέδες????????

προβλεψη για το αποψινο: 2-2

To be fair επί Ιβάν στον Παναθηναϊκό έγινε το ξεπέταγμα του Ιωαννίδη, αν και αυτό κάποιος μπορεί να πει πως θα συνέβαινε ούτως ή άλλως ανεξαρτήτως προπονητή.

ΥΓ. Είδα την 11άδα και με έπιασε ο γέλως η αλήθεια είναι.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας, Ιωαννίδης

Ποιος Γιοβάνης ρε Ιβάν, λες και είμαστε στον Παναθηναϊκό του Δώνη ακόμα.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ συντηρητικός και εμμονικός. Στον Παναθηναϊκό προτιμούσε να επιμείνει στα γνωστά Βαλκάνια παλτά παρά να ρισκάρει με κανέναν πιτσιρικά.
Ακόμη και ο Ιωαννίδης, έπαιζε μπαλάρα και ο Ιβάν τον είχε αλλαγή του Σπόραρ, πάντα στο ίδιο λεπτό. Από την άλλη, πήρε το χάλι της ομάδας που είχαμε και μας έβαλε στο Γιουρόπα.

Ο Χατζηγιοβάνης είναι βύσμα του Ιβάν λογικά. Χατζή Γιοβάνοβιτς.... Φεύγω μόνος μου.

Βλέπω την τριάρα να ρχεται.

τον φωτη ενω εδειχνε τρομερη εξελιξη τον ειχε αλλαγη του σπορια, αυτα δεν ξεχνιουνται. γυρισε ο κοσμος αναποδα κι εφαγε το κραξιμο της αρκουδας (ουπς, σορυ πατερ) για να τον βαλει ενδεκαδα και προφανως μετα δεν γινοταν να τον εχει παγκο.

σε άλλα νεα, ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ??? ΜΠΟΥΧΑχαχαχαχαχαχα, αληθεια τωρα? χατζηγιοβανης???? νομιζα οτι εχει εγκαταλειψει την ενεργο δραση, εννοω δεν γραφοταν ουτε μια γραμμη γι αυτον πουθενα.
μανταλος? μπακασετας? θα σπασουνε τα κοντερ απ την ταχυτητα της ομαδος. κι ο φορτουνης? δεν γραφανε οι αρδ οτι ωωωωωω, του μιλησε ο ιβαν προσωπικα και θα γυρισει στην εθνικη???

οκ, φανηκαν πραγματα απ την ενδεκαδα. αν δεν φτασει 25 ο παικτης ενδεκαδα δεν βλεπει, οπως μπάεβιτς καποτε. φαινεται το χουν αυτο οι σερβοι.. βαλε ρε μιζερε μεσα ντελια και ζαφειρη. αν μη τι αλλο, θα αιφνιδιασεις τους αντιπαλους. αλλά μπα.

Καθαρίζει ο Φωτάρας πάλι, γιατί αν περιμέναμε από τους υπόλοιπους...

Δεν με αφήνουν οι γυναίκες του σπιτιού να το δω, αλλά εντάξει για να είναι δυο μηδέν, καλά θα παίζουμε. Βέβαια το πρώτο που το είδα σε Ρίπλεϊ ήταν ξεκάθαρα γκολ του Φώτη, αν και παίζει να τους είχε φοβίσει η παρουσία των γερό λύκων της ομάδας!

Παπάρεα καλά παίζουμε, ψιλομαγική εικόνα είναι το σκορ, όλο μπροστά στην περιοχή μας είναι οι Φινλανδοί αλλά δε μπορούν να κάνουν σοβαρές φάσεις επειδή είναι σε καλή μέρα τα σέντερ μπακ μας. Εμείς πέρα από το γκολ του Φωτάρα μοναδική μας καθαρή ευκαιρία ήταν το γκολ του Κουλιεράκη.

Οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν «ντου» κόντρα στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου​

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου στην Ηγουμενίτσα.

Χαμός έγινε στην Ηγουμενίτσα στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. Συγκεκριμένα, το ματς ήταν στο 5-0 υπέρ του «Άγιαξ της Ηπείρου», οπαδοί του ΠΑΣ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς την αντίπαλη κερκίδα.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων απάντησαν πετώντας μπουκάλια προς τους οπαδούς που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο, με την κατάσταση ωστόσο να μην ξεφεύγει περεταίρω και οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις θέσεις τους.

ΠΑΣ Γιάννενα - Σπάρτακος Γραικοχωρίου, μια ποδοσφαιρική έχθρα που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Τελικά, είχε δίκιο, σε αυτό που έλεγε μια καθηγήτρια σε μια διάλεξη, που έβλεπα στο κανάλι της Βουλής:

Οι άνδρες βλέπουν ποδόσφαιρο, για να λένε στον προπονητή της ομάδας που υποστηρίζουν, πως να κάνει την δουλειά του!!!!

Τουλάχιστον ο Ιωαννίδης βάζει γκολάρες με την εθνική και δεν θα επηρεαστεί η αξία του από την φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό.

GX2xET2WYAASbC5

Το γνωστό ανέκδοτο "ή η μπάλα ή ο παίκτης, ποτέ και τα δύο".

Μου αρέσει που ασχολούμασταν πόσο καφενείο είμασταν και οι γαύροι ζήλεψαν να μας κοντραρουν 🤣

Εγώ ξέρω ότι ο μέσος οπαδός του Άρη είναι για πολλά ψυχοφαρμακα. Θα σου παίξει μπαλαρα ξέρω γω και στον επόμενο αγώνα θα χάσει από την κολοπετινιτσα

Εγώ ξέρω ότι ο μέσος οπαδός του Άρη είναι για πολλά ψυχοφαρμακα. Θα σου παίξει μπαλαρα ξέρω γω και στον επόμενο αγώνα θα χάσει από την κολοπετινιτσα

Έχει αγωνιστική εξήγηση αυτό, ο Άρης πάει καλά όταν πρέπει να κλειστεί ελαφρώς και να παίξει κόντρα. Όπως οι περισσότερες μεγάλες ομάδες δυσκολεύεται πολύ απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Back