Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγώ ακούω και την αντίθετη άποψη και την καταλαβαίνω, πιστεύω ότι υπάρχει ένα (σχετικά αδύναμο κατά την γνώμη μου αλλά υπαρκτό) επιχείρημα για να μην δοθεί κόκκινη κάρτα. Αλλά από την άλλη, πέρυσι υπήρξε αυτή η αποβολή του Σενκεφελντ που όλοι είπαμε ότι ήταν δικαιολογημένη:

Επομένως επανερχόμαστε στο αιώνιο πρόβλημα των Ελλήνων διαιτητών: σφυρίζουν ότι θέλουν να σφυρίξουν και ο κανονισμός ερμηνεύεται κατά το δοκούν για να τους καλύψει.

Ξέρεις τι? Όντως παρόμοιο σκηνικό. Έρχεται από πίσω να βάλει το κεφάλι του να κάνει τι ακριβώς? Τάχα τάχα μου να διεκδικήσει?

Θα συμφωνήσω ότι με την ίδια λογική ήταν κόκκινη κάρτα και χτες. "Έξυπνα κερδισμένο επικίνδυνο παίξιμο". Το βλέπω.

Ας μιλήσουμε για λίγη μπαλίτσα επιτέλους.

Ας μιλήσουμε για λίγη μπαλίτσα επιτέλους.

Οι παλιές αγάπες και οι χωρισμοί είναι το χειρότερο

Εγώ ακούω και την αντίθετη άποψη και την καταλαβαίνω, πιστεύω ότι υπάρχει ένα (σχετικά αδύναμο κατά την γνώμη μου αλλά υπαρκτό) επιχείρημα για να μην δοθεί κόκκινη κάρτα. Αλλά από την άλλη, πέρυσι υπήρξε αυτή η αποβολή του Σενκεφελντ που όλοι είπαμε ότι ήταν δικαιολογημένη:

Επομένως επανερχόμαστε στο αιώνιο πρόβλημα των Ελλήνων διαιτητών: σφυρίζουν ότι θέλουν να σφυρίξουν και ο κανονισμός ερμηνεύεται κατά το δοκούν για να τους καλύψει.

Κάνω quote τον εαυτό μου γιατί διάβασα κάτι ενδιαφέρον στο blog του Τσαλτίδη στο gazzetta. Σε αυτό το ματς που πόσταρα, το ΠΑΟ-Κηφισιά που αποβλήθηκε ο Σένκενφελντ, VARίστας ήταν, ποιός λέτε; Ο Σιδηρόπουλος.

Κάνω quote τον εαυτό μου γιατί διάβασα κάτι ενδιαφέρον στο blog του Τσαλτίδη στο gazzetta. Σε αυτό το ματς που πόσταρα, το ΠΑΟ-Κηφισιά που αποβλήθηκε ο Σένκενφελντ, VARίστας ήταν, ποιός λέτε; Ο Σιδηρόπουλος.
Τσαλτιδη ποτέ δεν κατάφερα να τον διαβάσω. Αλλά διάβαζα Τσακίρη επειδή μου είχε κάνει εντύπωση πόσο καλό σανό μπορούσε να πουλάει.

Τσαλτιδη ποτέ δεν κατάφερα να τον διαβάσω. Αλλά διάβαζα Τσακίρη επειδή μου είχε κάνει εντύπωση πόσο καλό σανό μπορούσε να πουλάει.

Εγώ διαβάζω τους πάντες γιατί δεν μπορώ να βασιστώ σε μια πλευρά για να σχηματίσω άποψη. Τα κακώς κείμενα και τις λαδιές της ομάδας σου δεν θα τα ακούσεις ποτέ από τους δημοσιογράφους-οπαδούς της που έχουν στενές σχέσεις με τις διοικήσεις.

Εγώ διαβάζω τους πάντες γιατί δεν μπορώ να βασιστώ σε μια πλευρά για να σχηματίσω άποψη. Τα κακώς κείμενα και τις λαδιές της ομάδας σου δεν θα τα ακούσεις ποτέ από τους δημοσιογράφους-οπαδούς της που έχουν στενές σχέσεις με τις διοικήσεις.
Δεν τον μπορούσα καθόλου τον βλάκα μωρέ. Έκανε και πολύ μπειτ τα παοκια για να υπάρχει κίνηση στα άρθρα του. Βέβαια το αγαπημένο μου μια περίοδο ήταν τα ανυπόγραφα άρθρα του αγαπημένου μου sdna.

ατιμο πραγμα το βαρ.
γιατι ακομα και προχτες την εκανε την δουλεια του. κι ας το αγνοησε ο σιδηρό.

βασικα αυτο ηταν που εξευτελισε τον ευθυτενη ρεφ στα ματια ολης της ελλαδας.
γιατι, οκ, πες (δικηγορια του διαβολου) στην ζωντανη ροη σου ξεφυγε η φαση, ησουν αφηρημενος, πιστεψες οτι το χτυπημα δεν ειχε τοση δυναμη κλπ. αλλά να σε φωναξει ο βαρ, να το κοιτας 5 λεπτα απο 5 διαφορετικες ληψεις και να επιμενεις στην κιτρινη, δειχνει προθεση.
και θα ειναι νομιζω η αφορμη που κλαψ λυγμ, τα γηπεδα μας θα χασουν την διαιτητικη αυτη κορυφή....

δεν εχεις κι αδικο. αν διαβασει καποιος το φως των σπορ π.χ., εχει καλυτερη ενημερωση για τα θεματα του παο απ το να διαβασει τους πρασινους "δημοσιογραφους". ειδικα οι "πρασινοι" "δημοσιογραφοι" (καλα, δεν ειναι οι μοναδικοι, σε πολλες ομαδες παρατηρειται το φαινομενο) τουλαχιστον στο sdna που συχναζω περισοτερο, εχουν μία (1) αποψη, σχεδον ταυτοσημη, σε ολα τα θεματα της ομαδας. απορω που πληρωνει το σαιτ 5-6 απ αυτους για να γραφουν κατα 90% τα ιδια πραγματα.

τον τελευταιο μηνα ειχαμε την κωμικη κορυφωση του πολεμου στον αλονσο, με ατρανταχτα επιχειρηματα, οπως το κορυφαιο: "δειτε τι κανει ο ιβαναρος με την εθνικη, που εμεις τον διωξαμε". και βεβαια δεν εριχναν την ευθυνη της απολυσης του ιβαν στον πολυχρονεμενο μεγαλομετοχο, (ο οποιος ξεκαθαρα τους περναει την καθε γραμμουλα), αλλά στον κοσμο της ομαδας. απιστευτο. οτι ο αλαφου που εχει ολους τους οπαδους της ομαδας γραμμενους στα γκογκόβια του, ξυπνησε ενα πρωι κι ειπε ας ακουσω τον μαλαχτη, τον πατερ χεληον και τον αδμιραλ ξερωγω κι ας διωξω τον ιβαν, αφου το λενε τα παιδια...

τραγικα αρδακια του 20αρικου.

"Παναθηναϊκοί δημοσιογράφοι" υπό την έννοια του ρεπόρτερ που κάνει ενδελεχές ρεπορτάζ για την ομάδα, δεν υπάρχουν πια, τελεία και παύλα. Όλοι τους απλά γράφουν ειδήσεις που αναπαράγουν την περιρέουσα ατμόσφαιρα όπως την αντιλαμβάνονται στα σόσιαλ μήντια, και παίρνουν χαρτάκι από τη διοίκηση για τα υπόλοιπα.

Όλες οι σοβαρές ειδήσεις για την ομάδα κυκλοφορούν πρώτα από ρεπόρτερ του εξωτερικού, ειδικά στα μεταγραφικά το καλοκαίρι ήταν τραγελαφική η κατάσταση που περιμέναμε τους άγγλους και τους τούρκους στο τουήτερ να γράψουν κάτι για το ποιον παίκτη θα πάρουμε, και όταν όντως έγραφαν κάτι αναπαρήγαγε πχ το sdna το ξένο τουήτ και μετά όταν ερχόταν ο παίκτης έγραφε το σδνα "ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ". Βρε ουστ, αφιλότιμοι.

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τις άλλες ομάδες προφανώς, δεν έχω άποψη.

Ο Ηρακλής έμεινε μακριά από την κορυφή στη Σούπερ Λιγκ 2, και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση όπου λέει λίγο-πολύ πως πλέον οι παίκτες "αφού δεν τιμούν την φανέλα" θα πληρώνονται με καθυστέρηση (!).

ελα ρε σουγκαμό τωρα, το βρηκα τρομερα αστειο αυτο το οτι ναναι.

επισης η φραση ντοκού γαμιόλα με παραλυει, δεν μπορω, τρελαινομαι. :ROFLMAO::love:

Αδιανόητη σφαγή στο ματς με τη Τζουγκάρντεν. Αλλά τι να περιμένεις όταν έχεις ανύπαρκτη διοίκηση που δεν προστατεύει την ομάδα.
Και ο ΠΑΟΚ άξιζε τουλάχιστον το Χ, αδίκησε τον εαυτό του με την Γιουνάιτεντ

Ούτε που ασχοληθήκαμε με τη χθεσινή 3άρα, πανηγυρτζήδες, μόνο για τις χαρές :alien:

Σοβαρή και συνειδητοποιημένη η Αγγλία, ήρθε να πάρει τη νίκη λόγω εγωισμού και το έκανε σχετικά άκοπα.

ΥΓ. Αυτό που κάνει ο Νικολαΐδης που σχολιάζει στο παραπάνω βίντεο και φωνάζει "ΓΚΟΛ" σε κάθε υποψία φάσης της Ελλάδας, θα έπρεπε να τιμωρείται με λιθοβολισμό. Βούλωνε και περίμενε να τελειώσει η φάση γτχ

Back