Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
- καταλαβαινω τι λετε. κι εγω μετα την ρηξη αχιλλειου στα 48 μου, ποτε δεν ημουν ο ιδιος παικτης... μαλιστα αναγκαστηκα να κρεμασω την σωβρακοφανελα μου. το φουτμπωλ και η καλαθοσφαιρα εχασαν ενα λαμπρο αστερι. μην μου τα θυμιζετε, στεναχωριεμαι.
Αν και καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα είπα να πιαστώ απ' αυτό. Δεν έχει σημασία αν είσαι 20 ή 50. Ναι η αποθεραπεία είναι διαφορετική (Όταν ήμουν 20 και γύρναγα το πόδι μου στο μπάσκετ μετά από 2 μέρες έπαιζα πάλι λες δεν έπαθα κάτι. Τώρα στα 46 τραυματίζομαι όταν πάω να καθίσω κι ας κάνω γυμναστική 2-3 φορές την εβδομάδα.). Το θέμα είναι πως επιστρέφεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται για χρόνια να πατήσουν σταθερά και να μπουν στις φάσεις.

το ιατρικο κομματι ειναι γεγονος. τωρα η αληθεια ειναι οτι μετα ενιωθα πορσελανινος, κινεζικη φαγιαντζα. και δεν ξαναπηγα ποτέ για μπαλιτσα ή μπασκέτο. στο πισω μερος του μυαλου εχεις οτι μια στις εκατο μπορει να ξανασυμβει στο αλλο ποδι η και στο ιδιο, και δγιαολε, δεν ηθελα να το ξαναπερασω. ευτυχως ετσι κι αλλιως ημουν χρονικα κοντα στην αποσυρση απ τα αθλητικα ηβεντς, οπότε δεν ψυχοπλακωθηκα.
αλλά ειναι στιγμες που μου λειπει.

ας παρωμε ενα λεπτο και ας αναλογιστουμε αυτο το κρυο, ηλιολουστο ωστοσο, απογευματακι του φεβρουαριου σε ποιαν θεση βρισκεται αυτη την στιγμη ο δυστυχης οπαδοφιλαθλος της αλάνιασπορ. απ το πουθενα θα δει να προσγειωνονται στο γηπεδο της ομαδας του, τα εξωτικα πουλιά σποραρ και βιλενα. μιλαμε για τεχνικο διευθυντη χειροτερο του παπατζιμ (μεγιστο κατορθωμα).

θωτς εντ πρέιερς.

Ο Σπόραρ είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος της τρέχουσας φουρνιάς. Κακό παίκτη δεν τον λες, είχε τεχνική, είχε βάλει γκολάρες, το κατείχε το τόπι γενικά, ΟΜΩΣ τα γκολ που έβαλε δεν οδήγησαν σε διακρίσεις, και παράλληλα τα γκολ που ΕΧΑΣΕ στοίχησαν διακρίσεις. Οπότε αναγκαστικά το κοινό θυμάται μόνο τα γκολ που έχασε.

Για τον Βιλένα δεν υπάρχει κάτι να πει κανένας. Κρίμα μόνο που πήγε μόνο δανεικός οπότε θα μας ξαναφορτωθεί το καλοκαίρι. Του κάναμε και 4ετές μη τυχόν και το χάσουμε το κελεπούρι.

Ω, ποσο διαφωνω, σεβασμιοτατε!!!
ιμχο, καμμια απολυτως τεχνικη. εχει βαλει ενα (1) ωραιο γκολ, μ εκεινο το μπανανοπλασέ, και μας τον βγαλανε ανρί, εχει χασει ΤΑ άχαστα (αν ειχε στοιχειωδη τεχνικη κι αντιληψη, θα ειχε βαλει πανω απ τα μισα) και το πιο σημαντικο για μενα: ηταν απαραδεκτος επαγγελματιας.

αυτα, που κανουν οι παικτες μουτρακια αν κατσουν παγκο, κι οταν μπαινουν μεσα ειναι προκλητικα αδιαφοροι, τα θεωρω οτι χειροτερο και θα πρεπε να πεφτουν χοντρα προστιμα για καθε τετοια συμπεριφορα και μετα διακοπη συμβολαιου. και το εκανε κατα κορον.

και μονο που ηταν το αγαπημενο πουλαιν του Ασπρομαλλη Γητευτη των παγκων κι εξαιτιας του ετρωγε παγκο ο φωτης και ακομα κι ο πτωχος πλην τιμιος γερεμεγεφ (που τουλαχιστον 2 χρονιες το ματωνε το πλεχτο), μου αρκει για να τον αντιπαθησω.

ο βιλενα αντιθετως μου ηταν συμπαθης, γιατι καθε φορα που παταγε χορτο, μ εκανε να νιωθω οτι μπορω ακομα και τωρα να μπω μεσα και να παιξω καλυτερα απο εναν "επαγγελματια" που παιρνει τοσα λεφτα κιολας. το αποκορυφωμα της πρασινης καριερας του ηταν τα 2 ΑΝΦΟΡΓΚΕΤΑΜΠΩΛ, μοναδικα χτυπημενα πεναλτις στο θριλερ του αιωνα. το πρωτο ηταν χειροτερο απ το δευτερο κι ας το εβαλε. τα χριστοπαναγιδια που ακουσε μετα, δεν ταχω ριξει ουτε στον πορτοσαλτε.

ειχε ματι ο σερβος αντσελοτι, να ειπωθει αυτο.

Αυτό που λες πάντως για τους παίκτες-τουρίστες που έρχονται έναν χρόνο παίζουν 2 φορές ως αλλαγή και μετά θέλουν 500 χιλιάρικα ακατέβατα είναι η γάγγραινα του ποδοσφαίρου και καλό θα ήταν να το κοιτάξουν οι φιφες κλπ να μπαίνουν όροι στα συμβόλαια για να μην επωφελούνται παίκτες σαν το μαρτσελο και κάτι γερμανούς καλτσοσαγιονάρες που κουβαλούσε εδώ ο αλ-αφουζ, είναι κοροϊδία.
Τέλος πάντων ένας λάιτ παίκτης μυρωδιάς σαν τον σποραρ δεν θα λείψει, δεν νομίζω να υπάρχει και πιθανότητα να αρχίσει να φορτώνει αντίπαλες εστίες για να πεταχτεί κανας σαλίγκαρος να λέει "δεν τον θέλατε ε;¨ και τέτοια.

(αν ειχε στοιχειωδη τεχνικη κι αντιληψη, θα ειχε βαλει πανω απ τα μισα)
Αυτό δεν ισχύει για κανέναν ποδοσφαριστή. Το ποσοστό είναι γενικά χαμηλό, φυσικά οι κορυφαίοι έχουν μεγαλύτερο ποσοστό από τους μη. Αλλά δεν είναι ότι έχουν 80% κάτι Χάαλαντ και Εμπαμπέ κι οι άλλοι έχουν 5%. Αλλιώς θα βλέπαμε κάτι σκορ με καμιά 15αριά γκολ σε κάθε αγώνα. Απλά οι κορυφαίοι επιθετικοι συμμετέχουν σε τόσες πολλές φάσεις που βάζουν αρκετά γκολ που μας φαίνεται ότι έχουν ποσοστό επιτυχίας 80% ξέρω γω που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Τώρα αν ήταν καλός ή δεν ήταν ο συγκεκριμένος δεν το ξέρω, οι οπαδοί του ΠΑΟ λογικά θα ξέρουν καλύτερα.
και μονο που ηταν το αγαπημενο πουλαιν του Ασπρομαλλη Γητευτη των παγκων κι εξαιτιας του ετρωγε παγκο ο φωτης
Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ νομίζω ότι είχε πάνω από 20 συμμετοχές τον χρόνο από την εποχή που είχατε στον πάγκο τον Πογιάτο πώς τον έλεγαν.

Μωρέ μετριοκαλός ήταν ο Σπόραρ, αν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα του 2023 θα τον θυμόμασταν ως τίμιο φορ λόγω κρίσιμων γκολ που είχε βάλει (με τον όφη εκτός μια ωραία προβολή, με το γαύρο το πέναλτι στο Γ στα χασομέρια, με τον Άρη εντός πάλι μια κεφαλιά στα χασομέρια, γενικά έβαλε 11 γκολ τη σεζόν 2022-2023). Ούτε Μπεργκ ούτε Σισέ ήταν, αλλά δεν ήταν και Σάντορ Τόργκελε.

Το θέμα είναι πως έχασε εκείνο το πέναλτι με το Βόλο που κυριολεκτικά μας στοίχησε το πρωτάθλημα εν τέλει (αν είχαμε νικήσει τότε, μέχρι και στο ανεκδιήγητο ματς με 20 κρούσματα Κόβιντ θα μας αρκούσε το Χ για την πρωτιά), και στο καπάκι το καλοκαίρι εκείνο το άχαστο από τα 20 εκατοστά με τη Μπράγκα εκτός που πιθανότατα να μας στοίχησε μια πρόκριση στους ομίλους του ΤσουΛου. Μετά από αυτά, ευτυχώς ή δυστυχώς κάηκε στη συνείδηση του κόσμου και θα ήταν διαρκώς ο χασογκόλης.

διαφωνω τριλιζοειδως, αλλά προχωραμε.

μια που το πες, οφτοπικ διαγαλαξιακο τωρα, αλλά ειμαστε μονοι μας δω μεσα και δε θα μας διαβασει κανας γνωστος.
αληθχεια, πατερ, πιστευεις οτι υπηρξαν 20 κρουσματα κοβιντ?

εγω οχι. στην γενικη αμφισβητηση απο καποιους, κεινες τις μερες, θ αρκουσαν τα ιατρικα παπιερς, προφανως με μαυρισμενα τα ονοματα των ασθενων. δεν ειδαμε ποτε τιποτα.
αυτο που ειδα εγω ηταν μια χεσμενη ομαδα, που της εδινε γηπεδο ο οσφπ, σε κεκλεισμενων κιολας, κι ειχε τοσο εμποτιστει με το τσουκου τσουκου και το πισω η μπαλα, που δεν απειλησε ποτές. ναι,ξερω, ομως το πεναλτι κλπ κλπ.
βρε πας κει μεσα, ενα ματς ειναι, το παιρνεις και φευγεις με το κατσαρολι. αν ειναι να περιμενεις απ τον κόρακα, γάμα@τ@.

και καλό θα ήταν να το κοιτάξουν οι φιφες κλπ να μπαίνουν όροι στα συμβόλαια για να μην επωφελούνται παίκτες σαν το μαρτσελο και κάτι γερμανούς καλτσοσαγιονάρες που κουβαλούσε εδώ ο αλ-αφουζ, είναι κοροϊδία.

και τι να καμουν οι φιφες δηλαδη? ελευθερη αγορα ειναι. αμα ειναι τριμάλακας ο αλ-αφουζ και κανει 15ετες στον περεθ, 20ετες στον βιλενα και δινει χαρτζιλικι στον ζεκα * εδω και 2 χρονια μεχρι να αποφασισει να σταματησει το ποδοσφαιρο, ποιος φταιει???...

* αλλο ενα, για μενα τεραστιο, σκανδαλο που δειχνει ποσο σοφτ και λουληδες ειμαστε οι φιλαθλοι του παο. δεν θα γινοταν ουτε στην θυελλα ραφηνας αυτο. να σου λεει η ομαδα ψυχρα: εεεχμ, επειδη ειναι καλο παλικαρι και τον ειχαμε διωξει πριν πεντεδεκα χρονια, θα ρθει, ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, θα παιρνει και το κατιτις του καιιιιιιι, εεεεε, το βρηκα, και θα ειναι μια σημαντικη φωνη στ αποδυτηρια ετσι για φετος μωρε, για να κλεισει εδω την καριερα του....
κάντονα γενικο αρχηγο τοτε ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. τι δουλεια εχει το αγωνιστικο με την αποδοση τιμης σ εναν πρωην, μη γελιομαστε, παικτη??? εν τω μεταξυ δευτερη χρονια φετος που αποσυρεται τ παλικαρι. κι η πλακα ειναι οτι εχουμε τοσο φτωχο υλικο, που εχει παιξει κιολας ολοκληρα παιχνιδια φετος.... :rolleyes::ROFLMAO:

βρε δεν εχει πατο το πηγαδι, λεμε. ειμαστε καταδικασμενοι.

Τι πέναλτι έδωσε στο Μπριζ - Αταλάντα...έχει ξεφτιληστει το άθλημα τελείως πλέον

Δεν με πειράζει τόσο αυτό να σου πω, με την προϋπόθεση βέβαια ότι παίρνει ένα ποσό ανάλογο της απόδοσης του. Αλλά να έρχεται ο κάθε παραλίας και να παίρνει φουλ συμβόλαιο μου φαίνεται αλλόκοτα υπερβολικό.

Τι πέναλτι έδωσε στο Μπριζ - Αταλάντα...έχει ξεφτιληστει το άθλημα τελείως πλέον
Δεν μασάει η Αταλάντα, θα τους καθαρίσει μέσα στο Μπέργκαμο.

To be fair, ο πρόεδρος προψές ζήτησε από τους παίκτες να πάρουν το πρωτάθλημα, για το μίλκο καπ δεν είπε τίποτα. Οπότε υπέθεσαν οι παίκτες πως δεν τον ενδιαφέρει και μπήκαν χαλαρά.

"Η πληρέστερη ομάδα από εποχής πολυμετοχικότητας" γράφανε οι ΑΡΔ και γελούσε το σύμπαν. Πλην των 11-12 βασικών (εκ των οποίων οι 5 είναι τραυματίες αυτή τη στιγμή) δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ στον πάγκο. Κάτι Λοντίγκιν, Μαντσίνι κτλ οριακά θα ήταν παγκίτες στην Καλλιθέα.

ηταν τυχερος ο ρουης τοσον καιρο, το εβλεπα καθαρα. κι ευτυχως δηλαδη, για να σταθει λιγο στα ποδαρια του και να μην αρχισει το πριονισμα κι η λεζα απο αρδ και φιλαθλους...
αλλά μ εχει απογοητευσει που οπως κι οι προηγουμενοι 3 τουλαχιστον, δεν προωθει ουτε εναν πιτσιρικο προς τα πανω. το αντεπιχειρημα ειναι: ασε ρε μπρο, δεν αξιζει κανεις, παρατημενες εχουν τις ακαδημιες.

οκ, αλλα ο ερμος ο φικαι, που φωναζω τοσο καιρο (στο σιτποστινγκ μου στο sdna) να παρει ενα τεταρτο ή ενα ημιχρονο μια ευκαιρια, εδειξε χτες οτι ειναι μια χαρουλα και ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ πολυ καλυτερος απ τον μιστερ μπουτια.
ετσι κι αλλιως το ροστερ γενικως, ειναι φτωχοτατο σε ποιοτητα ( ο παγκος τουλαχιστον) οπότε δεν εχεις να χασεις κατι.
ασχετο: πωωωωωω, μαντσινι ρε φιλε. αυτη η ομαδα εχει την φοβερη ικανοτητα να μετατρεπει εναν καλο, ρε παιδι μου, του 6-7 παικτη, σε περιπατητη που δεν περναει ουτε κωνο. σαπια κατασταση.

επισης ρε ρουη μ απογοητευσες στο πρωτο μπρα ντε φερ με τον ακατανομαστο στην μεταγραφικη ιανουαριου. ουτε μια μπηχτη σε συνεντευξη, ουτε μια δυσφορια οφ δε ρεκορντ, κατιτις τελοσπαντων. αν δεν φυγει η φυρα και δεν ερθουν "καλοι" το καλοκαιρι, τα 15 θα γινουν 20 (μετα λογικα βοτανικος, οπότε λογικα περισοτερα λεφτα σε μεταγραφες/οργανωση ομαδας ή ακομα καλυτερα ΠΩΛΗΣΗ (σηκω φυγε ρε σαυρα. κεφτε, που πηγες και στην προπονηση να "τριξεις τα δοντια". γελανε και τα μαχαιροπηρουνα)).

δυσκολα στην ρεβανς. ισως μ ενα τιμιο 2-0 στο 87 λεπτο η στην παραταση. αυτα που βλεπω αριστερα δεξα για 5-0 δεν υπαρχουν πουθενα φετος γι αυτη την ομαδα.

Back