αντε επιτελους, να φανει οτι δεν ειμαι εμμονικος, ΑΠΛΑ εχω ψυχολογησει καλα τον αθρωπο και προπονητη γιοβανοβιτς.
η (υπαρκτη) καλοσυνη και οι χαμηλοι τονοι δεν ειναι μουφα. ωστοσο δεν τον θελουμε για γαμπρο, για προπονητη τον θεμε.
αυτα που εκανε (και) χτες και κυριως αυτα που δηλωσε ειναι εξοργιστικα.
φωναζω σαν μαλακας απ την πρωτη ωρα που ζησαμε ολοι μαζι το Επος με την σκωτια: μην χαλας την χημεια ρε ορινιο. ΜΗ.
εχεις την σπανιοτατη τυχη να εχεις στα χερια σου μια φουρνια υπερπαικτων για τα μετρα της εθνικης μας. εχεις ΜΙΑ γαμημενη δουλεια. ριχτους μεσα μ εκεινην την ενδεκαδα. ΜΗ χαλας την χημεια της παρεας. ασε να δουμε που μπορει να μας παει.
ΟΧΙ. οπως ειχαμε προβλεψει ολοι, και με το σπρωξιμο των αρδ που τον θεωρουσαν (θεωρουν) τον πεπ γκουαρντιολα των βαλκανιων, αρχισε τις προσμειξεις. τα αποτελεσματα γνωστα. οκ, μειναμε εκτος μουντιαλ. εφαγε πολυ λιγοτερο κραξιμο απ οσο του αναλογουσε κι ολοι περιμεναν να δουν τι θα κανει για την επομενη διοργανωση.
χτες ηταν το πρωτο φιλικο. και παει ρε πουστη μου και βαζει κεντρο μπεκατσετα - κουρμπελη. μονο σαν χιουμορ κακης ποιοτητας μπορω να το δω. ή σαν προειδοποιηση: ειμαι ο γκανταλφ ο λευκοξεροκέφαλος και θα κανω οτι σκατα γουσταρω. το ειπε ο αθρωπος, δεν τον συγκινει το ταλεντο. πρεπει να σιτεψει ο παιχτης για να παρει φανελα. εχουμε το υπεροπλο ντελια και γυαλιζει παγκο για να παιζει ο μπεκάτσας. εχουμε ζαφειρη, κοντουρη, μουζακιτη και παιζει ο κουρουμπέλης. ρε θα τρελλαθω.
α, και σπαει και τον τσαμπουκα του τετει, ( ο οποιος δειχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι θα σκιστει για την εθνικη, γιατι θελει εκτος των προσωπικων φιλοδοξιων ν αποδειξει και αλλα πραγματακια εκτος ποδσφαιρου...), κανοντας το αμιμητο: ο παιχτης ειναι κλασικο σεντρεφό που τα κανει ΟΛΑ, και τον βαζει αριστερο εξτρεμ. "θα μας χρειαστει εκει" λεει ο γκασπερινι της Λόζνιτσα...
σα να του λεει ενιαρι ΔΕΝ θα παιξεις. θα παιζει αλλος, η ο φωτης οταν γινει καλα η ο πολυ λιγοτερο ταλαντουχος παυλιδης. εσυ αντε να παιξεις σε αλλη θεση.. οκ, πολλα ειχαν φανει/ψιθυριστει για διαφορες εμμονες του οταν ηταν στον παο, αλλά δεν περιμενα να φανουν τοσο χοντρα και στην εθνικη. εν τω μεταξυ ο τετει θα πουληθει σαν στραικερ γυρω στα 50 μυρια σε 3 χρονια κι εμεις θα τον εχουμε να βγανει σεντρες στον δουβικα ξερωγω.
αυτος ο υιος γκαγκατσης δεν φαινεται για βλακας. πως την πατησε ετσι?? θα μου πεις οταν σου λενε οι σπυροπουλοι και οι χελακηδες υμνους για τον καρβελα απ τα λιντλ, δεν θ ακουσεις τον μαλαχτη, αυτους θ ακουσεις.
tl/dr, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΡΙΜΑ. κυριως για την φουρνια αυτη, που ξαναγραφω μεχρι να μαλλιασει το κημπορντ μου, οτι ειναι για οκταδα σιγουρα, ισως και τετραδα μουντιαλ, να περασει στην ληθη εχοντας φαει τα καλυτερα χρονια της στον παγκο. διωξτε την χαριτωμενη γριά, στειλτε την στην αγια ναπα να φαει τα απροσδοκητα πολλα λεφτακια που μαζεψε, συνταξιοδοτημενη ή εστω ας κοουτσαρει την αραδιππου η τον εθνικο αχνας (ελπιζω να τα γραψα σωστα, βαριεμαι να γκουγκλαρω...)
καντε κατι εκει στην επο. δωστε το ποστο στον παπαδοπουλο της λιβαδειας ξερω γω. η σε μενα που χω παιξει μανατζε και ΞΕΡΩ. ή βαλτε τον χρονό. καλυτερα θα τα παει. τικ τακ τικ τακ. τα χρονια περνανε....
(μαλαχτης: ο αθρωπος που τα tl/dr του ειναι μεγαλυτερα απ το 88% των κανονικων ποστς των αλλων συφορουμιτών και τα σεντονια του θεραπευουν την ινσομνια)