Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οποιοδήποτε ενδιάφερον για τα πλέι οφ χάθηκε οριστικά σήμερα για τον Παναθηναικο. Τραγική εμφάνιση......
Πέρα από γήπεδο και προπονητή πρέπει να αλλάξουμε και νοοτροπία. Κουράστηκα να βλέπω την ομάδα να γυρίσει τη μπάλα πίσω στο τερματοφύλακα!!!
Παρομοίως ολυμπιακός και ΠΑΟΚ χρειάζονται γερή σκούπα στα ρόστερ τους. Κακιστό ποδόσφαιρο και από τους δύο.
Από την άλλη βλέπεις την ΑΕΚ και τη χαίρεσαι, έπαιξε μπαλάρα και σήμερα, έτσι όπως πρέπει να παίζει μια ομάδα που λέγεται μεγάλη. Δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα αν το πάρει
Αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο από όλα σήμερα ήταν βέβαια η ήττα της Αρσεναλ🤬

Last edited:
Πέρα από γήπεδο και προπονητή πρέπει να αλλάξουμε και νοοτροπία. Κουράστηκα να βλέπω την ομάδα να γυρίσει τη μπάλα πίσω στο τερματοφύλακα!!!

Κι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το στυλ παιχνιδιού, ωστόσο διαφωνώ με μια ακόμη αλλαγή προπονητή. Αν η ΑΕΚ είχε διώξει τον Νίκολιτς τον Οκτώβριο - Νοέμβριο που έκανε ήττες και δεν έπαιζε καλά, τώρα θα τελείωνε τη σεζόν εκτός πρωταθλήματος και με κάποιον υπηρεσιακό.

Η επιτυχία της ΑΕΚ χτίστηκε στο γεγονός ότι διοίκηση, τεχνικός διευθυντής και προπονητής ήταν σε συντονισμό, στο ίδιο μήκος κύματος. Αν δεν γίνει το ίδιο και στον Παναθηναϊκό θα αποτύχει και ο επόμενος προπονητής όποιος κι αν είναι. Μαγικά δεν υπάρχουν, μόνο σωστή νοοτροπία και σωστή δουλειά.

αν διωξουν τον μπενιτεθ θα ειναι η αποκορυφωση ΤΗΣ Μαλακιας με την οποια πορευεται εδω και χιλια τέρμινα το ποδοσφαιρικο τμημα.

πουθενα στον κοζμο, απ την υποσαχαρια αφρικη εως τους βορειονοτιους πολους δεν κρινεται προπονητης σε ενα εξαμηνο. ειναι τραγικο και που το αρθρωνουμε. ειδικα οταν ΔΕΝ εχει κανει προετοιμασια και ΔΕΝ εχει επιλεξει τους παικτες του ροστερ εκτος απο 2-3 τον γεναρη.
εχω την πεποιθηση που δεν μπορω βεβαια ν αποδειξω οτι σιγουρα ο τεριμ, ακομα κι ο αλονσο, θα εκαναν δουλιτσα αν ειχαν το απαραιτητο χρονικο διαστημα. μονο στον Λευκο Αρχοντα των Βαθιων Χαζμουρητων εδωσε ο ακατανομαστος 2,5 ολοκληρα χρονια να μας δειξει τις ικανοτητες του. κι ακομα η ομαδα κουβαλαει καποια βαριδια απο κεινη την εποχη.

γραφουνε οι αρδ (που για μενα εχουν εξολοκληρου δημιουργησει το "θεμα" αποχωρησης μπενιτεθ) και τα πληρωμενα τους παπαγαλακια στα σοσιαλ οτι δεν εχει λεει παρουσιασει βελτιωση η ομαδα. ναι, πολυ λογικο επιχειρημα. δηλαδη ο οποιος μπενιτεθ θα καμει σε 4 μηνες τον τροφαντο βιλενα πέντρι, τον τσεριν βαλβερδε και τον γεντβαι βαν νταικ. ωστοσο, αν και δεν ειδα το χτεσινο ματς, σε οσα προσφατα ματς εχω δει, η ομαδα εχει ξεκολλησει απ τον δημιουργικο βουρκο κι εφτιαχνε αρκετες ευκαιριες με στρωτο και λογικο ποδοσφαιρο.

εχει καποια κολληματα ο μπενιτεθ, αλλα εχει δειξει και μια δικαιοσυνη απεναντι στους παικτες που του κανουν την δουλεια και με καποιες δικες του μεταγραφες και προετοιμασια δικη του σιγουρα θα ανεβαινε επιπεδο η ομαδα του χρονου και του παραχρονου θα ηταν ετοιμη για ωραια πραγματα, γνωμουλα μου.

δηλαδη να διωξει τον μπενιτεθ και να φερει ξερω γω τον λετο, να τον καψει κι αυτον σε μιση σεζον ή κατι αλλες παπαριες που διαβαζω για δωνηδες και ουζουνιδηδες, που ξερουνε λεει την ομαδα. ναι, αμε, απ εξω κι ανακατωτα.... το αλλο που διαβασα, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, λεμε. τι ποιο?
ελα τωρα που δεν καταλαβες, μαγκιμουσου. να γυρισει λεει καβαλα στ αλογο ο Ξυνισμενος Στραβοστόμης, ο μετρ του Τρισαθλιου τσουκου τσουκου μπωλ. ρε θ αλλαξω ομαδα λεμε. θα γινω ποσειδωνας νεας μηχανιωνας.

Last edited:
Για τον Μπενίτεθ αρχίζεις να μυρίζεσαι τη δουλειά όταν βλέπεις να κυκλοφορούν στα αρδοσάιτ τα ίδια άρθρα που είχαν κυκλοφορήσει την αντίστοιχη εποχή για τον Τερίμ πριν 2 χρόνια. "Θέλει να τους διώξει όλους ο τρελός, ζήτησε 10 ενδεκαδάτες μεταγραφές". ΚΑΡΜΠΟΝ τίτλοι άρθρων, καρμπόν όμως.

Στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι ο τελικός κυπέλλου θα είναι απρόσμενα ανταγωνιστικός.

Στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι ο τελικός κυπέλλου θα είναι απρόσμενα ανταγωνιστικός.
O μόνος λόγος που δεν θέλω να πάρει ο ΟΦΗ το κύπελο ειναι ότι ειναι άδικο για τον Λεβαδειακο να μην βγει ευρώπη. Ειναι το ελάχιστο που αξίζει με την φετινή απόδοση του

O μόνος λόγος που δεν θέλω να πάρει ο ΟΦΗ το κύπελο ειναι ότι ειναι άδικο για τον Λεβαδειακο να μην βγει ευρώπη. Ειναι το ελάχιστο που αξίζει με την φετινή απόδοση του

Όντως, αλλά και ο ΟΦΗ μπορεί να πει το ίδιο για το κύπελλο. Θα δούμε τι δικαιοσύνη θα απονείμει η ίδια η μπάλα!

Όντως, αλλά και ο ΟΦΗ μπορεί να πει το ίδιο για το κύπελλο. Θα δούμε τι δικαιοσύνη θα απονείμει η ίδια η μπάλα!
Το πρωτάθλημα ειναι μαραθώνιος και μικρές εκλάμψεις ή περίοδός φόρμας δεν μπορούν να σε πάνε πολύ μακρυά. Για αυτό το θεωρώ πιο "δίκαιο". Το κύπελο επιτρέπει τις εκπλήξεις, για αυτό υπάρχει στην τελική σαν θεσμός. Όπως και όλες οι διοργανώσεις με λίγους νοκ αουτ αγώνες. Για να μπορούν μικρές ομάδες να διεκδικήσουν μεγαλύτερα από αυτές τρόπαια. Εδώ ο Ολυμπιακός πήρε ευρωπαϊκό :p

Από την άλλη, στο πρωτάθλημα οι μικρές ομάδες λόγω ρόστερ αναγκαστικά όσο και να τρέξουν θα ξεφουσκωσουν. Πόσα 90λεπτα να σου βγάλει ο Οζμπολτ;
Επίσης, μόλις άρχισαν να λάμπουν κάποιοι νεοι παίκτες έπεσαν οι μεγάλοι σαν τα κοράκια και τους μάδησαν, μαζι με τις ευλογίες του Κομπότη.

Όσο κι αν θέλω να βγει η Λεβαδειά στα ξένα, νομίζω ότι με τις αποχωρήσεις που έγιναν και τις μεταγραφές που δεν θα γίνουν, θα είναι καλύτερα να βγει ο ΟΦΗ. εξάλλου η ιστορία έχει δείξει ότι κάθε φορά που ερχόντουσαν χρήματα για αθλητικές υποδομές στην περιοχή της Βοιωτίας κατέληγαν σε τσέπες και ηλίθια "πρότζεκτ".

Και πώς αυτό κάνει προτιμότερη την έξοδο του ΟΦΗ; Ας βγει, αν το καταφέρει, κι ας κάνει ό,τι μπορεί, να βγάλουν γούστα ομάδα και πόλη.

Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με τον ΟΦΗ αλλά έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για σοβαρότερο πρότζεκτ από την κωλοφαρδία του Κομπότη. Ε τώρα αν δεν ισχύει, ας κάνουν τα έσοδα Καλάσνικοφ

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΟΦΑΡΑ. Ελπίζω να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και τα λεφτά της Ευρώπης, να ανέβει επίπεδο και του χρόνου να είναι πιο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Η αμήχανη στιγμή όταν ο όφη έπαιξε πιο επιθετικά από τον Παναθηναϊκό του Ράφα, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει καθαρή ευκαιρία κόντρα στον παοκ σε 400 αγωνιστικά λεπτά.

Η αμήχανη στιγμή όταν ο όφη έπαιξε πιο επιθετικά από τον Παναθηναϊκό του Ράφα, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει καθαρή ευκαιρία κόντρα στον παοκ σε 400 αγωνιστικά λεπτά.

Ε, υπερβολικό θα έλεγα. Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Ζαρουρί και Γεντβάι. Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ άσχημα στο πρώτο εικοσάλεπτο και ανέβηκε στο γήπεδο αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μετά την ισοφάριση εκμεταλλεύθηκε το φανερά καταρρακωμένο ηθικό του ΠΑΟΚ για να αλλάξει την ροή του αγώνα.

Κλασσικά ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ομάδα του 20λεπτου. Ένας συνδυασμός παραγόντων όπως η ηλικία, η έλλειψη φυσικής κατάστασης των αθλητών του και οι εμμονές του Ραζβαν οδηγούν την ομάδα στο να κλατάρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι πριν το μισάωρο.
Επίσης οι βασικοί τους παίκτες είναι κατά κύριο λόγο μισθοφόροι που δεν νοιάζονται και τόσο εφόσον το καλοκαίρι θα πάνε για αλλά λιμάνια. Αναμενόμενο το χθεσινό, αν και δεν περίμενα να είναι τόσο κοντά το σκορ.

το οτι καποιοι "δημοσιογραφοι" κανουν συγκριση της πορειας του κοντη με οφη και του μπενιτεθ με παο, μονο ψυχιατρικα μπορει να εξηγηθει. το οτι καποιοι απ αυτους φτανουν και σε συμπερασμα οτι ο κοντης ειναι καλυτερος προπονητης απ τον μπενιτεθ δειχνει απλα την σχεση τους με το ποδοσφαιρο.

ενω οχι πριν 10 χρονια ξερωγω, αλλά στην ιδια χρονια, ο κοντης προπονουσε τον παο και μεταξυ αλλων φαιδρων (ας μην ξεχναμε την αποψη του για τον αθλητη ταμπόρδα) εγινε η αιτια να φωταγωγηθει η κωμοπολη του Deventer, μιας και η ομαδα του χωριου, Go Ahead Eagles εκανε την πρωτη νικη της στην ευρωπη....

οι αμπαλοι βεργηδες και νικολογιαννηδες του κοσμου αυτου που πριονισαν την καρεκλα του μπενιτεθ και θελουν κοντηδες, ουζουνιδηδες και Ξυνισμενες Γριες στον παγκο της ομαδας: α) για να τους δινουν αποκλειστικα θεματα και βου) για να μην υπαρχει η παραμικρη αντιδραση και αντιρρηση στις ενεργειες της καραφλης οχιας που εξαιτιας και ολων εμας των φιλαθλων, κραταει την ομαδα στο βουρκο της τριτοτεταρτης θεσης.

Μπραβο στον ΟΦΗ για την κατάκτηση του τίτλου. Επαιξε ωραια μπαλιτσα και απορω με τους οπαδους και των δυο ομαδων που δεν τα εκαναν γης μαδιαμ. Απο τις σπανιες φορες που οντως ο τελικός ηταν γιορτη.

Μπραβο στον ΟΦΗ για την κατάκτηση του τίτλου. Επαιξε ωραια μπαλιτσα και απορω με τους οπαδους και των δυο ομαδων που δεν τα εκαναν γης μαδιαμ. Απο τις σπανιες φορες που οντως ο τελικός ηταν γιορτη.

Έχουν καλές σχέσεις οι δύο πλευρές, για αυτό είχε ηρεμία.

Back