Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
1-2 ματσάκια την ημέρα, παρέα με FM, για να μην με πάρει ο ύπνος τα χω. Τουλάχιστον ημιτελικά-τελικοί είναι σε οκ ώρες οπότε τα βλέπουμε άνετα.

ενταξει, περα απ την πλακα φαινεται οτι τα ματς των μεγαλων ευρωπαικων ομαδων, τα χουν βαλει σε βατες ωρες για την ευρωπη.
βεβαια αυτο δεν λεει κατι. γιατι ολοι εμεις οι μυστες του μουνδιάλ, ξερωμε οτι το ματς που ΠΡΕΠΕΙ καποιος να δει για να σνιφαρει την ατμοσφαιρα του ιβέντ ειναι ξερωγω το ουζμπεκισταν - κολομβια ή το Αιτη - Σκωτια, κι αυτα ειναι στις 4 - 5 το πρωι...

Last edited:
Έπαιξα στο στοίχημα Βραζιλία για κατάκτηση, στηριζόμενος στον Αντσελότι. Τι ρεαλιστικές πιθανότητες έχω;

Μια χαρά είναι οι ώρες των αγώνων. Δεν κοιμόμαστε έτσι κι αλλιώς, λόγω εντεινόμενης ζέστης πλέον. Και, αν από θαύμα παίξει ύπνος, βαριά 5:30 παίζει ξύπνημα, πάλι λόγω ζέστης (και #&#/€ αστικών πτηνών που σπάνε μπάλες). Οπότε, πάντα υπάρχει ματσάκι διαθέσιμο ως βάλσαμο.

γνωριζω μιτσακο απο λαρισινο (δεν κανω λαθος, ετσι? λαρισα δεν μενεις?) καλοκαιρι, οπότε εχεις ενα ποιντ γερό.
ΩΣΤΟΣΟ εξετασα το γεγονος μεσα απ το πρισμα του μεσου ποδοσφαιροφιλου που κοιμαται την νυχτα, του κανονικου αθρωπου, αντιθετα μ εμας τα ζόμπια (κι εγω πριν τις 3, μην νομιζεις, δεν το κουναω απ το πισί).

Γι αυτό μετακόμισα μια ώρα πίσω ώστε να βλεπω τα παιχνίδια στην ώρα τους. Βέβαια δεν έχω τηλεόραση αλλά όλο και κάποια μπυραρία θα με εξυπηρετήσει.

μικρα νεα σχετικα με το μουντιαλ:

ΝΑΙ, ΝΑΙ και ΝΑΙ. επισης θα μπορουσε να τιμωρειται και με ισοβια καποιος, αν βρεθει το πνευστο του διαβολου στην κατοχη του. δεν θα το βλεπα αρνητικα.

το προμο βιντεο της nike για το μουντιαλ.
ενταξει. επος, αριστουργημα. θα μπορουσαν να λειπουνε κανα δυο γκεστς, αλλά συνολικα απειρη γαματοσυνη.

Από την στιγμή που είναι μέσα αυτή η σιχαμένη η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα μεγάλο όχι απ' εμένα.

Οι φίλοι μας οι Άγγλοι έχουν βγάλει χίλιες και μία ομοιότητες με το '66 που θα οδηγήσει το τρόπαιο σπίτι του ή το απέφυγαν αυτή τη φορά!?

Back