Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν θα αμφισβητήσω το μεγαλείο του Μέσι, για μένα είναι ο υπέρτατος GOAT, αλλά βλέποντας τα highlights δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιό ακριβώς ήταν το αμυντικό πλάνο των Αλγερινών. Τον άφηναν συνέχεια προκλητικά μόνο του.

ναι ρε μπρο, δεν τους χρειαζοταν per se (πωωωω ρε φιλε, παντα ηθελα να το γραψω αυτο, ηδη νιωθω καλυτερος αθρωπος...), οκ, μπορουσε να περασει μονος του την αντιπαλη ενδεκαδα και να μπει στα διχτυα, αλλά μαζι τους εφτιαξε ισως την καλυτερη βερσιον ποδοσφαιρικης ΟΜΑΔΑΣ εβερ. ποετρυ ιν μόσον, αριστουργημα, ποδοσφαιρικος οργασμος.

Δεν κατάλαβα. Σε χαλάει η ομάδα του Αρτέτα με τα σκριν και εκτός χρόνου τερτίπια;

Λέμε όχι στο 70% κατοχής και στο "να γυρίζει", σε ό,τι αφορά τη μπάλα τουλάχιστον.

Fight me.

Στην ίδια εκπομπή, ο Ανρί και ο pundit κάνανε με τα κρεμμυδάκια τον CR7, ο Ζλάταν ήταν πιο ήπιος.

δεν ειδα τον αγωνα της πορτογαλιας για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη αλλα ειδα τον σχολιασμο henry zlatan και ΝΑΙ ο κριστιανο χαλαει ολη τη φαση. παει να σουταρει απο ενα δυσκολο σημειο για να γραψει +1 γκολ. με την εμπειρια χρονων που ειχε επρεπε να το σκεφτει οτι απο εκει με τη σταση του σωματος που ειχε πιο πιθανο κατα 99.9999999% (για να μη πω 1000%) οτι θα κανει μαλακια αλλα εκει την εκανε.

εχει ερθει νομιζω η αβολη στιγμη που καποιος απ το σταφ των ομαδων η απ το οικογενειακο περιβαλλον εστω των ποδοσφαιριστων, πρεπει να τους προστατεψει. και ο χριστιάνος και ο αγαπημενος μου λουκάς χτες ηταν βαριδια για τις ομαδες τους. και ολοι, ολοι ομως. θεατες, δημοσιογραφοι, συμπαικτες, σκεφτονταν το ιδιο, χωρις κανεις να το λεει ανοιχτα. ο αλλος φοβοτανε να κανει αλλαγη τον ροναλντο, εστω και στο 80....

οκ, καταλαβαινω, τοτεμ, ηγεσια στ αποδυτηρια, προσωπικοτητα, αλλά το γηπεδο μιλαει, μαλλον κρωζει, οτι ολα τελειωνουν.
εδω ακομα κι εμεις (κλαιω βεβαια την ωρα και την στιγμη απο τωρα) καποτε θ αναγκαστουμε ν αποχαιρετησουμε απ την εθνικη τον Ηγετη μπακασετα, γιατι να ειναι εξαιρεση ο μόντρης κι ο κρ7 ???

άσε τον μέση τωρα, γιατι τον βαζεις στην κουβεντα? ο αθρωπος ειναι εξωγηινος. οκ, δεν κανει αυτα που εκανε καποτε, αλλά σε οποιαδηποτε στιγμη μπορει να κανει τρελλη ασιστ ή να τραβηξει εναν καπλαμά στο γάμα. προσφερει στην ομαδα.

τελος, για να σας δω, συφορουμίται. ολοκληρωθηκε η πρωτη αγωνιστικη. πειτε εξαδα ΤΩΡΑ η σωπαστε για παντα (κανονικα τετραδα θα επρεπε, αλλά επειδη ειναι τοσο πολλες οι ομαδες, σας δινω χωρο και για καμμια εκπληξη....)
χωρις να εχω ιδεα απο διασταυρωσεις και χιαστι, βγανω απ την κοιλια μου απλα τις ομαδε που μ αρεζανε:

αγγλια, ηπα, μαροκο, κορεα, ισπανια, γερμανια.

τι Τραγουδαρα ρε φιλε.
χαλας τα γουρια, αβανεζε, ωστοσο.
περιμενω πως και πως το Χαπυ Εντινγκ για να το ποσταρω....

εχμ, μαλλον θα περιμενω για πολυ, αλλά δεν αφορά.

mpougatsas.jpg

Γερμανία το μόνο στανταράκι για ψηλά, οι υπόλοιποι έχουν ένα εεεεεεχ ναι μεν αλλά. Γενικά δεν ξέρω αν οι ευρωπαίοι το έχουν παρατήσει τόσο πολύ το άθλημα ή απλά τα στήσανε για στοιχηματικούς λόγους, δεν στέκει λογικά τόσα πολλά Χ την πρώτη αγωνιστική.

Back