Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αιμίλιε, σ αγαπω ρε μπρο. (νο χομο....... αλλά κατσε, γιατι οχι? γιες χομο. μια χαρα παλικαρι, και με τα μυαλα στην θεση τους. τι αλλο να ζητησεις??)

επισης ατακαρα: "the vikings sailed across the Atlantic. they didn't row..."

Last edited:
Νταξ. Για να 'μάστε σωστοί πάντως τα περισσότερα αν όχι όλα θα είναι σκηνικά που τα ball boys δε δίνουν τη μπάλα αμέσως για καθυστερήσεις/ κόψιμο αιφνιδιασμού.:sneaky:

δε γμσ κυρ σπυροπουλε που σου φανηκε υπερβολικο το φαουλ στο σπρωξιμο του χααλαντ?
οταν καθεσαι και μετρας τα μυτακια των παπουτσιων και τα χιλιοστα στα βαρισια οφσαιντς, ολα σου φαινονται οκ και λογικο ν ακυρωθουν.
εδω ηθελες ν αφησει ο βαρ το φανερο σπρωξιμο. δεν λεω οτι ηταν αρκετο για να πεσει ο αμυντικος κατω, αλλα ηταν σπρωξιμο και ο αμυντικος το πουλησε καλα. δινεται, λοιπον.
καλως η κακως, το βαρ δειχνει στιγμες. δεν μετραει δυναμη - φλοπινγκ.
ενταξει ειμαστε?

επισης, τωρα στο 55' το γραφω. βρε πικφορντ, βρε καλο μου αγορακι. εισαι 32 ετων, δεν σε πηρανε τα χρονια. ειμαι σιγουρος οτι κατι θα μπορεσεις να βρεις να βιοποριστεις απο δω και μπρος. απλα, το κομματι συμβουλης μου ειναι: μεινε μακρια απο γκολποστς. δεν το χεις.
(μακαρι στα πεναλτις να πιασει 4-5 και να με βουλωσει. πολυ θα το θελα....)

δε γμσ κυρ σπυροπουλε που σου φανηκε υπερβολικο το φαουλ στο σπρωξιμο του χααλαντ?
οταν καθεσαι και μετρας τα μυτακια των παπουτσιων και τα χιλιοστα στα βαρισια οφσαιντς, ολα σου φαινονται οκ και λογικο ν ακυρωθουν.
εδω ηθελες ν αφησει ο βαρ το φανερο σπρωξιμο. δεν λεω οτι ηταν αρκετο για να πεσει ο αμυντικος κατω, αλλα ηταν σπρωξιμο και ο αμυντικος το πουλησε καλα. δινεται, λοιπον.
καλως η κακως, το βαρ δειχνει στιγμες. δεν μετραει δυναμη - φλοπινγκ.
ενταξει ειμαστε?

επισης, τωρα στο 55' το γραφω. βρε πικφορντ, βρε καλο μου αγορακι. εισαι 32 ετων, δεν σε πηρανε τα χρονια. ειμαι σιγουρος οτι κατι θα μπορεσεις να βρεις να βιοποριστεις απο δω και μπρος. απλα, το κομματι συμβουλης μου ειναι: μεινε μακρια απο γκολποστς. δεν το χεις.
(μακαρι στα πεναλτις να πιασει 4-5 και να με βουλωσει. πολυ θα το θελα....)
Άρα ξεκάθαρο πέναλτι το δοκάρι? Είναι και πιο έντονο σπρώξιμο από το επιθετικό!
(Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν θεωρώ κανένα από τα δύο φάουλ)

καλα που με ρωτας. ειναι μια φαση που δεν ζητησε ουτε ο παγκος της νορβηγιας, ουτε καν ο παικτης που του εγινε το σπρωξιμο.
μονο ο κ. σπυριοπουλος το ζητησε με εκφρασεις καφενειακες τυπου: "ελα τωρα, σε παρακαλω" και τετοια.
και λιγο αργοτερα σε φαση αλλαγης ενος αγγλου αμυντικου επειδη προφανως δεν πετυχε την προβλεψη ουτε ποιος θα μπει ουτε ποιον θ αλλαξει, λεει με φανερη ειρωνια: "καλη τους τυχη τωρα...". ελα ρε γνώστη, ελα ρε μπαλαδοφατσα, που θα ειρωνευτεις κιολας. χαλβά.

τετοιο μονοπαντο σχολιασμο εχω να δω απο κατι οσφπ - παο στο βολευ η το μπασκετ γυναικων αν θυμαμαι καλα, που εχουν γινει κατι περιγραφες - τερατα απ το επισημο καναλι του οσφπ.

καλα που με ρωτας. ειναι μια φαση που δεν ζητησε ουτε ο παγκος της νορβηγιας, ουτε καν ο παικτης που του εγινε το σπρωξιμο.
μονο ο κ. σπυριοπουλος το ζητησε με εκφρασεις καφενειακες τυπου: "ελα τωρα, σε παρακαλω" και τετοια.
και λιγο αργοτερα σε φαση αλλαγης ενος αγγλου αμυντικου επειδη προφανως δεν πετυχε την προβλεψη ουτε ποιος θα μπει ουτε ποιον θ αλλαξει, λεει με φανερη ειρωνια: "καλη τους τυχη τωρα...". ελα ρε γνώστη, ελα ρε μπαλαδοφατσα, που θα ειρωνευτεις κιολας. χαλβά.

τετοιο μονοπαντο σχολιασμο εχω να δω απο κατι οσφπ - παο στο βολευ η το μπασκετ γυναικων αν θυμαμαι καλα, που εχουν γινει κατι περιγραφες - τερατα απ το επισημο καναλι του οσφπ.
Επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ κανένα από τα δύο φάουλ. Και το γκολ καθαρό λοιπόν.
Δεν ακούω ελληνικό σχολιασμό, τέτοια λάθη δεν κάνουμε.
Στο πέναλτι πάντως φάνηκε ποια ομάδα θέλει ο διαιτητής να περάσει

ειμαστε στην εποχη που δεν φτανει να "θελει ο διαιτητης να περασει" καποια ομαδα. υπαρχει και ο βαρ.
μου λες οτι και ο βαρ θελει την αγγλια να περασει? νομιζω τοτε θα αρκουσε να συμφωνησει στην φαση του "πεναλτυ" στον σπενς με τον διαιτητη. ηταν απλο. και τελειωνε το ματς.

ειμαστε στην εποχη που δεν φτανει να "θελει ο διαιτητης να περασει" καποια ομαδα. υπαρχει και ο βαρ.
μου λες οτι και ο βαρ θελει την αγγλια να περασει? νομιζω τοτε θα αρκουσε να συμφωνησει στην φαση του "πεναλτυ" στον σπενς με τον διαιτητη. ηταν απλο. και τελειωνε το ματς.
Για τον διαιτητή μίλησα και φαίνεται ακόμα και στην εποχή του var προς τα που γέρνει με την ευκολία που σφυρίζει (ή όχι)

Μεγάλο παιχνίδι από το συνήθη ύποπτο, όπως και να έχει.

εγραψα για τον βαρ, γιατι ακομα κι αν ο διαιτητης επιτηδες δεν ειδε το "πεναλτυ" στον νορβηγο, μπορουσε ο βαρ να τον φωναξει να το δει, αν εβλεπε ανατροπη. αρα πολλα ματια δεν ειδαν πεναλτυ εκει. και δεν το ζητησε και κανεις. δεν λεω οτι δεν ηταν, απαριθμω τα γεγονοτα.

ενταξει, δεν ημουν υπερβολικος η (εντελως) παραλογος τουλαχιστον.
εκαμα μια βολτα στο φουμπου και πολλοι ¨φιλοι" (οκ, δεν τους θεωρω κανονικους φιλους, σχωρατε με) αλλά και αγνωστοι γραφουν για την αποψινη εμετικη παρασταση σπυροπουλου.
μεχρι και στην κυρια σελιδα του το sdna, σ ενα μπανερακι που πιανει το κοινο αισθημα συνηθως και το εκφραζει χιουμοριστικα, εγραψε αυτο:

Screenshot.png

shame of the dogs, we re talking.

Μέχρι και drone επιστράτευσε η FIFA για να περάσει η Αγγλία!

Την επόμενη φορα ο ίδιος ο ιφαντινο θα μπει στο γήπεδο.

:trollface:

Its coming home, its coming home και με drone και χωρίς! Η φάση ήταν ξεκάθαρη. Απ΄την στιγμή που ο αισθητήρας δεν κατέγραψε τίποτα, η φερόμενη ως επαφή με την κάμερα θεωρείται θεϊκή παρέμβαση και πάμε παρακάτω.
Όσο αφορά το σίχαμα τον Σπυρόπουλο, έχω να βρίσω έτσι άτομο σε ματς από τις χρυσές εποχές του Λουκά του Βύντρα! Τόσες μαλακίες μαζεμένες χρόνια είχα να ακούσω.
Για τα σπρωξίματα, 1) τα φάουλ στους αμυντικούς δίνονται και θα δίνονται πιο εύκολα σε σχέση με αυτά στους επιθετικούς και 2) δεν υπάρχει καθαρό σπρώξιμο όπως αυτό του Χααλαντ στο γκολ αλλά επαφή με το χέρι στο σβέρκο στον αέρα, που με το που το νιώθει ο Νορβηγός τινάζεται μπροστά. Δεν υπήρχε κάτι, γι αυτό και κανείς δεν ζήτησε κάτι. Μόνο ο Σπυρόπουλος.

Περνώντας στο άλλο ματς.. ρε Εμπολό αγόρι μου, πόσο πανίβλακας είσαι να πάρεις κίτρινη για θέατρο στο κέντρο του γηπέδου. Και εξαιτίας αυτού πάλι πέρασε ο Μέσις. Τέσπα, έτσι κι αλλιώς ένα τελευταίο ματς του μεινε και μετά πάει σπίτι του κι αυτός.

Its coming home λέμεεεε...

μια που εγραψε ο ανωνυμος για ινφαντινο, τον δειχνει σε μια φαση η καμερα και προφανως η γιγαντοοθονη του γηπεδου. το βλεπει και αρχιζει να χαιρεταει καποιον ΚΑΙ ΚΑΛΑ και να του κανει θαμπς απ απο μακρια. οτι ξερωγω καποιος φαν τον χαιρετησε και του εκαμε χαρουλες, οχι, δεν εχω αποδειξεις, αλλά ηταν εσωτερικη ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι ηταν σικέ το σκηνικο και χαιρετουσε τον κανεναν. ξερετε, οπως ο γιωργακης χαιρετουσε τα αδεια αυτοκινητα και ο κυρι@κως τις κουκλες της βιτρινας σε γνωστα αυθεντικα νεολληνικα βιντεος...

για λυπηση.

Back