Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αδχαν, διαφωνω. οχι για τις φασεις, γιατι δεν θα βρουμε ακρη.
αλλά για το γεγονος οτι ο τηλεσχολιαστης δεν πρεπει να παρει θεση. τοσα χρονια θεωρω δειλους οσους δεν λενε αποψη, αλλά την κλασικη παπαργιά: "βλεπετε εδω την φαση και μπορειτε να βγαλετε τα συμπερασματα σας...".
θελω να πω ειναι ανθρωπινο να πεις τι βλεπεις και εννοειται πολλες φορες θα κανεις και λαθος.

το ασυγχωρητο ειναι το υφος, η ειρωνια και ο ξερολισμός. τα "ελα τωρα" και τα "σε παρακαλω τωρα..." κλπ κλπ.
εχει μεγαλη διαφορα η εκφραση αποψης μ αυτο που ζησαμε χτες. και ηταν ολοφανερο, τοσο που το προσεξαν παρα πολλοι.

εντιτ: α, ξεχασα. επιμενω για να μην εχουμε τετοιες σκιες περι διαιτησιας, να καταργηθει ο διαιτητης και ελπιζω/πιστευω να παμε προς τα κει, εχουν ωριμασει οι συνθηκες πια. το γραψα και μια αλλη μερα. δεν προσφερει απολυτως τιποτα πλεον ο ρεφ. ετσι κι αλλιως οι περισοτεροι απ αυτους σε συντριπτικο ποσοστο πανε στο βαρ αποφασισμενοι ηδη να συμφωνησουν μαζι του.

εντιτ 2 : με χαρα βλεπω οτι με νιντζαρε ο μαλαδρόης για το εντιτ 1. :LOL: οκ, θα προσθεσω απλα οτι το μονο που προσφερουν πλεον οι διαιτηταί ειναι κομικ ρηληφ με τα αγγλικα τους....

Last edited:
το ασυγχωρητο ειναι το υφος, η ειρωνια και ο ξερολισμός. τα "ελα τωρα" και τα "σε παρακαλω τωρα..." κλπ κλπ.
εχει μεγαλη διαφορα η εκφραση αποψης μ αυτο που ζησαμε χτες. και ηταν ολοφανερο, τοσο που το προσεξαν παρα πολλοι.
Ναι ίσως δε το έθεσα σωστά, δε με πειράζει να βάζει υποκειμενικό χρώμα στο σχολιασμό, αλλά να μη γίνεται με εντελώς γηπεδικά/καφενειακά "εγώ ξέρω καλύτερα" κλπ.

Δεν μας νοιάζει το άλλο ζευγάρι. Αυτό που μας νοιάζει είναι αυτό που βγήκε από το πιο τρελά μας όνειρα. Αγγλία εναντίον Αργεντινής!

Και να το πω να μην το ξεχάσω. Νομίζω ότι ο Harry Kane είναι αρκετά υποτιμημένος ως επιθετικός. Ίσως γιατί έπαιζε τόσα χρόνια στην Τότεναμ. Δεν ξέρω. Αλλά η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο κι ο τρόπος που παίζει την θέση του φορ είναι απίστευτος.

O Kane είναι από τους λίγους επιθετικούς που ξέρουν πότε να γυρίσουν πίσω και πότε να μαρκάρουν. Επίσης ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι και να βρίσκεται σχεδόν πάντα στο σωστό σημείο.
Λογω του Χααλαντ, αυτό φάνηκε πολύ έντονα χθες το βράδυ.

Ήμουν σε ένα ελληνικό μαγαζί που λέγεται Νέο Λονδίνο. Τρέχα γύρευε. Έδειχνε το παιχνίδι μέσω ΕΡΤ και απόρησα αν ο Σπυρόπουλος είναι στον ίδιο χώρο με τον τύπου που κάνει την περιγραφή. Φάνηκε να είναι τελείως στον κόσμο του. Ασχέτως απόψεων, ειρωνείας κτλ, ήταν λες και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Back