Football Manager 2025: "Το πρώτο πραγματικό sequel εδώ και δεκαετίες"

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
προσωπικα δεν ειμαι μονο η αλλαγη μηχανης. μου αρεσε περισσοτερο παλιοτερα που ηταν πιο "απλο" το γκειμ. σε φαση more is less που θα ελεγαν καποιοι. μετα αρχισε να βαζει να βαζει αχρειαστα πραγματα.

Κι εγώ συμφωνώ ότι το έχουν παραφορτώσει με συστήματα που σε τελική ανάλυση δεν είναι διασκεδαστικά. Π.χ. οι συνεντεύξεις είναι βαρετές και όλα τα ψεύτικα social media απλά μπουκώνουν το interface με αχρείαστες οθόνες. Σε κάθε καινούριο FM που ξεκινάω, το πρώτο μισάωρο το αφιερώνω στο να κάνω delegate δραστηριότητες που δεν με ενδιαφέρουν και να απενεργοποιώ news items που κάνουν το main news feed κουραστικό.

Με την ευκαιρία του "πρώτου πραγματικού sequel" εγώ στην θέση της SI θα κοιτούσα προσεκτικά ποια από τα συστήματα έχουν όντως νόημα και ποια προστέθηκαν απλά για να δικαιολογηθεί η καινούρια ετήσια έκδοση και θα ξήλωνα τα δεύτερα. Για μένα θα πρέπει να τα φέρουν πίσω μόνο αν γίνει ουσιαστική πρόοδος. Π.χ. οι συνεντεύξεις θα πρέπει να γυρίσουν όταν καταστεί εφικτό να χρησιμοποιούν ΑΙ ώστε να μπορεί να γίνεται κανονική συζήτηση και όχι προκάτ ερωτήσεις.

εχεις απολυτο δικιο. δυστυχως μου φαινεται απιθανο να καταργησουν καποια απ αυτα τα "βαριδια" γιατι θα ειναι σαν να παραδεχονται οτι εκαναν λαθος που τα εβαλαν στο παιχνιδι και δεν τους εχω για τοσο γενναιους και ειλικρινεις. με την ετησια κυκλοφορια επεσαν στην παγιδα να θελουν να προσθεσουν κατι νεο και χρησιμο και λειτουργικο και αρεστό καθε χρονιά κι αυτο ειναι απλά αδυνατο.

ή εστω ας μας δωσουν την δυνατοτητα μεσω των σετινγκς να "εξαφανιζουμε" τελειως οτι δεν μας ενδιαφερει... τωρα υπαρχουν και βαραινουν το παιχνιδι ακομα κι αν τα αγνοουμε.

οι συνεντεύξεις θα πρέπει να γυρίσουν όταν καταστεί εφικτό να χρησιμοποιούν ΑΙ ώστε να μπορεί να γίνεται κανονική συζήτηση και όχι προκάτ ερωτήσεις.
Και οι πραγματικές συνεντεύξεις ένα τέτοιο σύστημα χρειάζονται. Ειδικά του ποδοσφαίρου που οι μισοί αναρωτιέσαι εάν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο

Προσωπικά θα γούσταρα το Fifa να έκανε συνεργασία με το FM σε κάποια πράγματα για το mycareer mode όπως

- Να είχε την ίδια Database παιχτών και ομάδων
- Να είχε το ίδιο βάθος στα συστήματα και τις τακτικές
- Να είχε το ίδιο βάθος στις διαπραγματεύσεις συμβολαίων
- Να είχε το ίδιο ρεαλισμό στις συνεντεύξεις τύπου και στις συζητήσεις με τους παίχτες και τη διοίκηση

Αναμφίβολα παιχνίδι με παιχνίδι κινείται προς τα εκεί σε κάποια πράγματα, όπως έκανε και το PES επίσης αλλά είναι έτη φωτός πίσω ακόμα. Θα μιλάγαμε για το απόλυτο ποδοσφαιράκι τότε

Απορώ γιατί δεν κάνει η SEGA δικό της ποδοσφαιράκι, πέρα του FM ενώ τα έχει όλα αυτά

εχωμε εξελιξεις.
η θερινη ραστώνη και ιβέντς οπως το γιουρο εχουν βαρυνει τις κεραιες μας κι ετσι περασε κατω απ το ραντάρ το πρωτο σημαντικο απντέιτ απ τον ιδιο τον μαιλς πριν 10 μερες.
εχει καλα νεα και καπως ανησυχητικα νεα. τα καλα νεα ειναι οτι οντως αφαιρουν καποια features που δεν τα χρησιμοποιουσε κανεις, οπως τις σοσιαλ μαλακιτσες (επιτελους), τα shouts (που δεν φαινοταν κακη ιδεα, αλλά ποτέ δεν λειτουργησαν σωστα) και κατι versus mode, τσαλεντζ μοουντ, φανταζυ ντραφτ κλπ.

στα μαλλον ασχημα ειναι οτι
- πουλησε πολυ καλα στις κονσολες το τελευταιο fm, οπότε αυτες μπαινουν πολυ γερα στο καδρο και διαβαζουμε κατι παπαριες του στυλ "...a design that’s platform agnostic..." (ουουουυυυυ, τσουτσουριασα) ωστε να βλεπεις μπροστα σου ακριβως την ιδια οθονη και ui ειτε εχεις στο χερι πόντικα, κοντρόλε η τατς σκρην. αυτο μου μυριζει απλοποιηση και διευκολυνση των κονσολοπλεμπαίων.
- κανει μπασιμο στα esports. καλα, αυτο δεν με αφορα και τοσο, αλλά διαισθητικα δεν μ αρεζει. τι θετε τωρα? δεν θα δικαιολογω λογικα και τα παντα. τι σχεση εχω εγω με την λογικη?
- παλι στο ιντερφέι, θα βασιζεται λεει σ ενα συστημα tiles and cards. δεν πολυκαταλαβα τι θα ειναι, μαλλον λενε με φανσυ ονοματακι το να πατας σε μια ενοτητα "γενικη" και να την βλεπεις με λεπτομερεια μετα απλωμενη σε μια οθονη.
- εξαφανιζεται το γλυκο, ζεστο, χουχουλιαστικό σαν παπλωματακι τον χειμωνα, inbox. η κλασικη χωρισμενη οθονη με τα νεα αριστερα σε "επικεφαλιδες" και την αναλυση τους δεξιά, οπου φαγαμε τα νιατα μας. θ αντικατασταθει με κατι τετοιο:

Screenshot%203_EN.jpg

δεν ξερω. θελω να το δω στην πραξη. πολυ στατικο μου φαινεται. το ινμποξ ειχε κατι πιο ζωντανο, ερχοσαντε τα νεα που σ ενδιεφεραν σε ρηαλ ταιμ. υποθετω εδω θα στα βγαζει στο μεσεντζης δεξια κι οι υποχρεωσεις σου φαινονται αριστερα.

αυτη εδω ειναι μαλλον κι η "κυρια οθονη" του παιχνιδιου, το "home" το παλιο. τα σημαντικα μαλλον κρυβονται κατω απ το ταμπ squad και το παλιο transfer center ειναι το "recruitment".

- βεβαια το μακραν πιο ανησυχητικο ειναι οτι δεν εδειξαν οχι βιντεο με match engine, αλλά ουτε καν στηλ ιματζ. μιλαμε για το feature - κραχτη του κειμ, αφου θα ειναι η πρωτη σημαντικη αλλαγη στα γραφικα της ματς εντζιν εδω και καμια 15αρια χρονια. ολος ο κοζμος περιμενει πως και πως να δει αν εχουν εξαφανιστει τα meme πια γλυστρηματα στο παγοδρομιο, το μηδενικο ΑΙ των κηπερς, κλπ κλπ. συνηθως νοεμβρη βγαινει το παιχνιδι. το να μην εχεις δειξει μεσα ιουλη ουτε ιχνος γραφικης απεικονισης ειναι η πολυ καλο ή πολυ ασχημο. και ως απαισιοδοξος τυπος, θα παρω την κουρτινα δύο.

σε γενικες γραμμες αυτα.
παρτε το λινκ για οποιον θελει να το μελετησει με ησυχια κι ενα βιντεο μ εναν τυπο αντιτουριστικο καπως, αλλά πιστεψτε με, ξερει καλά το fm του.

Δεν πέρασε κάτω από το ραντάρ. Απλά βαριέμαι να έρχομαι να γράφω. Σύντομα θα έχουμε και άλλα νεώτερα. Βέβαια το σύντομα νομίζω είναι από Σεπτέμβρη (τουλάχιστον κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου).

Το διάβασα το update. Θεωρητικά δεν έχω κανένα θέμα με τις αλλαγές που έχουν κάνει ή με τα features που αφαίρεσαν. Προτιμώ χίλιες φορές τα features που θα υπάρχουν να λειτουργούν σωστά παρά να γεμίσουν το παιχνίδι με μισοτελειωμένα πράγματα. Το μεγάλο ερωτηματικό (μέχρι να μάθουμε για την match engine) είναι φυσικά το interface. Η ιδέα τους φαίνεται καλή αλλά θα είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός παραμετροποίησης. Ίδωμεν, συγκρατημένη αισιοδοξία για την ώρα.

δεν πανε καλα τα πραγματα.

εγραψε δευτερο απντειτ ο μαιλς. τα κυρια σημεια (αφου πρωτα τρωει το μισο απντειτ γλυφοντας την FIFAe που διοργανωσε το πρωτο fm e-sport πρωταθλημα (2 ινδονησιοι το κερδισαν, αν εχετε περιεργεια...)) :

• ντηλέι. πραγμα που δεν εχει γινει ποτέ με το fm. παραδοσιακα κυκλοφορουσε αρχες νοεμβριου. τωρα λενε για τελος νοεμβριου. το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε καν φωτο απ την νεα μηχανη που περιμενουν με κομμενη την ανασα ολα τα αρωστακια (κι εμεις μαζι). προφανως υπαρχουν σοβαρα προβληματα, μιας που οπως γραφει ο ιδιος ο μαιλς ανεβαλλε 3 ταξιδια προγραμματισμενα για να ασχοληθει με το κειμ πιο εντονα (????) ο ιδιος.
  • τον ιουνιο ανακοινωσαν τις αφαιρεσεις καποιων features, τα περισοτερα εκ των οποιων οκ, δεν μας πειραξαν. τωρα αφαιρουν μαχαιρι το μανατζμεντ των εθνικων ομαδων. κι οι δικαιολογιες ειναι σκατενιες. μονο 5,6 % των saves λενε ηταν με μανατζερς εθνικων ομαδων οπότε το αφαιρουμε. να με συχωρειτε, αλλά αυτο ειναι colossal παπαργιά. οκ, και μονο 3,2% των παικτων ξερω γω παιζουν δευτερη κατηγορια γαλλιας και μονο 1,8% των παικτων ας πουμε παιρνει την αγαπημενη blyth spartans, οπότε δεν τα αφαιρουμε κι αυτα?? να μεινει μεσα μονο οτι θενε οι πολλοί. βεβαια γραφουνε και κατι οτι δεν ηταν στο επιπεδο ποιοτητας που θα θελανε, οπότε ειναι κι αυτος ενας λογος...
  • κι εκει που λες, νταξ, ιτ ιζ γουωτ ιτ ιζ, ακολουθει ακομα μια κολοσαλ, αχρειαστη παπαργιά. εννοω αν δεν το ανακοινωναν, ισως και να μην το προσεχε κανεις. αφαιρουν λεει απ τα χαρακτηριστικα του παικτη το βαρος. το αφηνουν κατω απ το hood αλλά εμεις δεν θα το βλεπουμε. τι ηταν αυτο τωρα? και προσθετει και εκει περα οτι το βαρος του αντρα μεταβαλλεται πιο δυσκολα, ενω της γυναικός ειναι πιο ευμεταβλητο και αρα θα ηταν αχρηστη πληροφορια. αυτο ηταν. γεμισαν τα φόρα του fm και τα τουίτια με κραυγες. οτι το κανουν για το body shaming, επειδη θα χουν γυναικειο ποδοσφαιρο στο fm25, οτι τους το επεβαλλαν, οτι η si εχει γινει woke εταιρια κλπ. πραγματικα εντελως μαλακισμενη ιδεα. μιλαμε οτι το βαρος ειναι ενα αντικειμενικο γεγονος, μια πληροφορια οπως ειναι η ηλικια, το ονομα κλπ. γιατι να μην υπαρχει? ασε που αν εισαι μανατζερ και θες να κανεις μεταγραφη, το κοιτας κι αυτο, δεν ειναι κακο (ασχετο ταγκ: θεουλης τονι βιλένα...)
    α, μια που πιασαμε αυτο το θεμα, μαιλς μου, δες σε παρακαλω του χρονου ετσι απο περιεργεια ποσο % των saves θα ειναι με γυναικειο ποδοσφαιρο, ετσι να δω κατι. υποθετω αν ειναι λιγοστα (δεν ξερω και το οριο που εχετε βαλει στο μυαλο σας εκει στην si) θα αφαιρεθει το κομματι αυτο λογικα, οπως και το International management φετος. νομιζω, αυτο θα ειναι το δικαιο, ετσι οπως μας τα γραφεις.

μυλος.
το λινκ για το απντειτ:

εν τω μεταξυ, μπορει να φαινεται αστειο σε πρωτη φαση, αλλά γενναει κι άλλα θεματακια αυτη η αποφαση.
και πως θα τις/τους απεικονιζεις στην εντζιν? εναν σωματοτυπο ολοι? τον ιδιο? αν οχι, εκανες μια τρυπα στο νερο που "κρυβεις" το βαρος. αν ναι, τοτε σχωρα με, αλλά εισαι γκραν μαλακας. να μπασταρδεψεις κατι για το οποιο δεν ειχε προφανως ποτέ κανείς αντιδρασει, χωρις κανεναν λογο. να κρυψουμε και το υψος να μη νιωθουν μειονεκτικα οι κοντοι ξερωγω και παει λεγοντας.

στο τελος θα διαλεγουμε στην τυχη παικτες.
ηδη πολλοι γραφουν στα φορα οτι εφοσον το ιντερνασιοναλ μανατζμεντ και πολλα απ τα κομμενα φετινα features, (τουλαχιστον οπως λεει ο μαιλς), θα επιστρεψουν στο fm26, εκει που περιμεναμε εδω και 2-3 χρονια το fm25 σαν το σεκοντ καμινγκ του κειμ, ηδη μοιαζει με beta testing του fm26, που υποτιθεται θα ειναι πληρεστερο και ολοκληρωμενο.

αλλά ο ελεφαντας στο δωματιο ειναι η μηχανη. ειναι αδιανοητο οτι δεν εχουν δειξει ουτε καν φωτο. ποιος ξερει τι χαμος γινεται με την unity?
και δυστυχως δεν εχουν καμμια δικαιολογια να μιλανε για προβληματα της τελευταιας στιγμης. 3 χρονια τουλαχιστον δουλευουν αυτη την μεταβαση οπως ειχαν ανακοινωσει οι ιδιοι.

μου φαινεται στο τελος θα ευχιμαστε να μην αλλαζε τιποτα, να μας δινανε το ετησιο φιξακι μας νορμαλ, οπως το αγαπησαμε, κι ας γλυστραγανε οι παικτες στο γρασιδι κι ας ειχαν οι κηπερς το iq του μπρινιολι και ολα τ αλλα χαριτωμενα στραβα της απεικονισης..

τελος παντων. μακαρι να ειναι εμπορικο τρυκ για να προκαλεσουν (κι αλλο) ενδιαφερον και ολα να ειναι τελεια κι ας παει και χριστουγεννα η κυκλοφορια. ετσι κι αλλιως η χριστουγεννιατικη αγορα ειναι ο στοχος τους. τελος νοεμβριου = μεσα δεκεμβριου.
κανείς δεν θα γκρινιαξει για 2 βδομαδες καθυστερηση ακομα.

δεν πανε καλα τα πραγματα.

εγραψε δευτερο απντειτ ο μαιλς. τα κυρια σημεια (αφου πρωτα τρωει το μισο απντειτ γλυφοντας την FIFAe που διοργανωσε το πρωτο fm e-sport πρωταθλημα (2 ινδονησιοι το κερδισαν, αν εχετε περιεργεια...)) :

• ντηλέι. πραγμα που δεν εχει γινει ποτέ με το fm. παραδοσιακα κυκλοφορουσε αρχες νοεμβριου. τωρα λενε για τελος νοεμβριου. το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε καν φωτο απ την νεα μηχανη που περιμενουν με κομμενη την ανασα ολα τα αρωστακια (κι εμεις μαζι). προφανως υπαρχουν σοβαρα προβληματα, μιας που οπως γραφει ο ιδιος ο μαιλς ανεβαλλε 3 ταξιδια προγραμματισμενα για να ασχοληθει με το κειμ πιο εντονα (????) ο ιδιος.
  • τον ιουνιο ανακοινωσαν τις αφαιρεσεις καποιων features, τα περισοτερα εκ των οποιων οκ, δεν μας πειραξαν. τωρα αφαιρουν μαχαιρι το μανατζμεντ των εθνικων ομαδων. κι οι δικαιολογιες ειναι σκατενιες. μονο 5,6 % των saves λενε ηταν με μανατζερς εθνικων ομαδων οπότε το αφαιρουμε. να με συχωρειτε, αλλά αυτο ειναι colossal παπαργιά. οκ, και μονο 3,2% των παικτων ξερω γω παιζουν δευτερη κατηγορια γαλλιας και μονο 1,8% των παικτων ας πουμε παιρνει την αγαπημενη blyth spartans, οπότε δεν τα αφαιρουμε κι αυτα?? να μεινει μεσα μονο οτι θενε οι πολλοί. βεβαια γραφουνε και κατι οτι δεν ηταν στο επιπεδο ποιοτητας που θα θελανε, οπότε ειναι κι αυτος ενας λογος...
  • κι εκει που λες, νταξ, ιτ ιζ γουωτ ιτ ιζ, ακολουθει ακομα μια κολοσαλ, αχρειαστη παπαργιά. εννοω αν δεν το ανακοινωναν, ισως και να μην το προσεχε κανεις. αφαιρουν λεει απ τα χαρακτηριστικα του παικτη το βαρος. το αφηνουν κατω απ το hood αλλά εμεις δεν θα το βλεπουμε. τι ηταν αυτο τωρα? και προσθετει και εκει περα οτι το βαρος του αντρα μεταβαλλεται πιο δυσκολα, ενω της γυναικός ειναι πιο ευμεταβλητο και αρα θα ηταν αχρηστη πληροφορια. αυτο ηταν. γεμισαν τα φόρα του fm και τα τουίτια με κραυγες. οτι το κανουν για το body shaming, επειδη θα χουν γυναικειο ποδοσφαιρο στο fm25, οτι τους το επεβαλλαν, οτι η si εχει γινει woke εταιρια κλπ. πραγματικα εντελως μαλακισμενη ιδεα. μιλαμε οτι το βαρος ειναι ενα αντικειμενικο γεγονος, μια πληροφορια οπως ειναι η ηλικια, το ονομα κλπ. γιατι να μην υπαρχει? ασε που αν εισαι μανατζερ και θες να κανεις μεταγραφη, το κοιτας κι αυτο, δεν ειναι κακο (ασχετο ταγκ: θεουλης τονι βιλένα...)
    α, μια που πιασαμε αυτο το θεμα, μαιλς μου, δες σε παρακαλω του χρονου ετσι απο περιεργεια ποσο % των saves θα ειναι με γυναικειο ποδοσφαιρο, ετσι να δω κατι. υποθετω αν ειναι λιγοστα (δεν ξερω και το οριο που εχετε βαλει στο μυαλο σας εκει στην si) θα αφαιρεθει το κομματι αυτο λογικα, οπως και το International management φετος. νομιζω, αυτο θα ειναι το δικαιο, ετσι οπως μας τα γραφεις.

μυλος.
το λινκ για το απντειτ:

Ανησυχητικό όντως. Όλα δείχνουν ότι η φετινή έκδοση θα βγει τσάτρα πάτρα, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην έχει σοβαρά προβλήματα στο gameplay.

Απ' την στιγμή που αλλάζουν τα πάντα δεν μου προκάλεσε εντύπωση η ανακοίνωση της καθυστέρησης. Και για μια χρονιά θα ζήσω και χωρίς εθνικές! Έτσι κι αλλιώς μόνο σε journeyman saves τις χρησιμοποιούσα! Και συνήθως τις Κ19! Ελπίζω όταν το ξαναπροσθέσουν να το κάνουν λίγο πιο ενδιαφέρον απ' ότι τώρα! Όσο αφορά τα κιλά θα ήθελα να τα βλέπω! Χρησίμευαν για να ξέρεις αν έχεις αγοράσει τον Αντριάνο ή τον Κράουτς. Μάλλον θα το βάλαν οι γυναίκες προϋπόθεση για να δώσουν άδεια! Αφού έμεινε η ηλικία πάλι καλά!

Τέσπα.. αναμένουμε ανακοινώσεις τέλος του μήνα για να δούμε που βρισκόμαστε! Για την ώρα θα εκμεταλλευτώ τον εξτρά χρόνο μήπως και φέρω την Greuther Furth στην κορυφή της Ευρώπης!

Να χαίρεστε που αυτές είναι οι αλλαγές μόνο, και δε βάλαν τίποτα πρησμένους jocks να κυνηγάνε τον πεπονά της γειτονιάς.

ναι ρε χαβανεζο, ναι.
η γκροιτερ φιρθ (η οπως διαλο προφερεται σωστα) και η μπλαιθ σπαρτανς ειναι οι ομαδες που αναλαμβανω (οταν υπαρχουν) στις χαμηλοτερες κατηγοριες αγγλιας και γερμανιας. εχει ξεκινησει απ τα cm αυτο... το πρασινο χρωμα βλεπεις...
και η παραδοση συνεχιζεται και στα fm.

αυτες οι αορατες κλωστες ρε πστ μου, αυτες οι μικρες ιστοριες που δενουν οσους εχουν την τυχη να λιωνουν Την παιχνιδαρα ειναι πανω απο ματς εντζινς, καθυστερησεις και κρυψιμο των κιλων για να μην νιωσουν μειονεκτικα οι χιονονιφαδες του φουμπου.
ΑΥΤΟ ειναι η αρωστια μας.

ασχετο. ετσι για να ευθυμησωμε:

aNgm5DK_460s.jpg

Απορώ γιατί δεν κάνει η SEGA δικό της ποδοσφαιράκι, πέρα του FM ενώ τα έχει όλα αυτά

περασαν μηνες (τωρα το ειδα) ειναι και οφ τοπικ αλλα σε εχω. μενει να την πεισεις οτι μπορει να παρει κομματι της πιτας με αναγεννηση της σειρας

φυσικα μη ξεχασουμε και τα virtual striker Virtua Striker - Wikipedia (θυμηθηκα τελευταια στιγμη οτι ειχαν βγει καποια για κονσολες. αλλα παραμενεις arcade τιτλος μαλλον για την sega)

Last edited:
Virtua Striker! Τι μου θύμησες... Πρέπει να έτρωγα όλο το χαρτζιλίκι μου στα ηλεκτρονικάδικα πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Και γω μια από τα ίδια. Αγόρασα Dreamcast προπέρσι γι'αυτό το παιχνίδι. Και sega worldwide soccer εχω του 97 στο pc. Το είχα λιώσει!

ναι ρε χαβανεζο, ναι.
η γκροιτερ φιρθ (η οπως διαλο προφερεται σωστα) και η μπλαιθ σπαρτανς ειναι οι ομαδες που αναλαμβανω (οταν υπαρχουν) στις χαμηλοτερες κατηγοριες αγγλιας και γερμανιας. εχει ξεκινησει απ τα cm αυτο... το πρασινο χρωμα βλεπεις...
και η παραδοση συνεχιζεται και στα fm.

αυτες οι αορατες κλωστες ρε πστ μου, αυτες οι μικρες ιστοριες που δενουν οσους εχουν την τυχη να λιωνουν Την παιχνιδαρα ειναι πανω απο ματς εντζινς, καθυστερησεις και κρυψιμο των κιλων για να μην νιωσουν μειονεκτικα οι χιονονιφαδες του φουμπου.
ΑΥΤΟ ειναι η αρωστια μας.

ασχετο. ετσι για να ευθυμησωμε:

View attachment 8232

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι γι' αυτές τις μικρές ιστορίες παίζουμε μάνατζερ και πολλές φορές δενόμαστε και με κάποιες ομάδες IRL. Δεν με απασχόλησε ποτέ αν η match engine έχει θέματα ή όχι. Από την μπάρα, πήγα στις κουκίδες και μετά σε αυτήν. Όλα καλά. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ανέβω στην πρώτη κατηγορία, να βγω ευρώπη και να βρω wonderkids που κοστίζουν ψίχουλα, τα οποία προφανώς και θα μοσχοπουληθούν αργότερα για να ανεβάσουν level το club με την δημιουργία εγκαταστάσεων κτλ!

Σόρρυ για το ψιλοάσχετο ποστ, αλλά με το Hattrick έχει ασχοληθεί κανείς;

Back