εχωμε εξελιξεις.
η θερινη ραστώνη και ιβέντς οπως το γιουρο εχουν βαρυνει τις κεραιες μας κι ετσι περασε κατω απ το ραντάρ το πρωτο σημαντικο απντέιτ απ τον ιδιο τον μαιλς πριν 10 μερες.
εχει καλα νεα και καπως ανησυχητικα νεα. τα καλα νεα ειναι οτι οντως αφαιρουν καποια features που δεν τα χρησιμοποιουσε κανεις, οπως τις σοσιαλ μαλακιτσες (επιτελους), τα shouts (που δεν φαινοταν κακη ιδεα, αλλά ποτέ δεν λειτουργησαν σωστα) και κατι versus mode, τσαλεντζ μοουντ, φανταζυ ντραφτ κλπ.
στα μαλλον ασχημα ειναι οτι
- πουλησε πολυ καλα στις κονσολες το τελευταιο fm, οπότε αυτες μπαινουν πολυ γερα στο καδρο και διαβαζουμε κατι παπαριες του στυλ "...a design that’s
platform agnostic..." (ουουουυυυυ, τσουτσουριασα) ωστε να βλεπεις μπροστα σου ακριβως την ιδια οθονη και ui ειτε εχεις στο χερι πόντικα, κοντρόλε η τατς σκρην. αυτο μου μυριζει απλοποιηση και διευκολυνση των κονσολοπλεμπαίων.
- κανει μπασιμο στα esports. καλα, αυτο δεν με αφορα και τοσο, αλλά διαισθητικα δεν μ αρεζει. τι θετε τωρα? δεν θα δικαιολογω λογικα και τα παντα. τι σχεση εχω εγω με την λογικη?
- παλι στο ιντερφέι, θα βασιζεται λεει σ ενα συστημα tiles and cards. δεν πολυκαταλαβα τι θα ειναι, μαλλον λενε με φανσυ ονοματακι το να πατας σε μια ενοτητα "γενικη" και να την βλεπεις με λεπτομερεια μετα απλωμενη σε μια οθονη.
- εξαφανιζεται το γλυκο, ζεστο, χουχουλιαστικό σαν παπλωματακι τον χειμωνα,
inbox. η κλασικη χωρισμενη οθονη με τα νεα αριστερα σε "επικεφαλιδες" και την αναλυση τους δεξιά, οπου φαγαμε τα νιατα μας. θ αντικατασταθει με κατι τετοιο:
δεν ξερω. θελω να το δω στην πραξη. πολυ στατικο μου φαινεται. το ινμποξ ειχε κατι πιο ζωντανο, ερχοσαντε τα νεα που σ ενδιεφεραν σε ρηαλ ταιμ. υποθετω εδω θα στα βγαζει στο μεσεντζης δεξια κι οι υποχρεωσεις σου φαινονται αριστερα.
αυτη εδω ειναι μαλλον κι η "κυρια οθονη" του παιχνιδιου, το "home" το παλιο. τα σημαντικα μαλλον κρυβονται κατω απ το ταμπ squad και το παλιο transfer center ειναι το "recruitment".
- βεβαια το μακραν πιο ανησυχητικο ειναι οτι δεν εδειξαν οχι βιντεο με match engine, αλλά ουτε καν στηλ ιματζ. μιλαμε για το feature - κραχτη του κειμ, αφου θα ειναι η πρωτη σημαντικη αλλαγη στα γραφικα της ματς εντζιν εδω και καμια 15αρια χρονια. ολος ο κοζμος περιμενει πως και πως να δει αν εχουν εξαφανιστει τα meme πια γλυστρηματα στο παγοδρομιο, το μηδενικο ΑΙ των κηπερς, κλπ κλπ. συνηθως νοεμβρη βγαινει το παιχνιδι. το να μην εχεις δειξει μεσα ιουλη ουτε ιχνος γραφικης απεικονισης ειναι η πολυ καλο ή πολυ ασχημο. και ως απαισιοδοξος τυπος, θα παρω την κουρτινα δύο.
σε γενικες γραμμες αυτα.
παρτε το λινκ για οποιον θελει να το μελετησει με ησυχια κι ενα βιντεο μ εναν τυπο αντιτουριστικο καπως, αλλά πιστεψτε με, ξερει
καλά το fm του.
Today, however, I want to tell you about Football Manager 25 [PC/Mac], Football Manager 25 Console [Xbox One/S/X & PlayStation 5]. More news on Football Manager 25 Touch and Football Manager 25 Mobile will follow later in the cycle.
www.footballmanager.com