What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

For Honor

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,632
Θα μπορούσες να παίξεις κανένα ματς 1 vs 1 εναντίον bots μέχρι να μπει "ο ρυθμός" μέσα σου και να μάθεις να αμύνεσαι μηχανικά (προσπάθησε να μην τους ρίχνεις στο γκρεμό για εύκολα κιλλς :Ρ). Άπαξ και γίνει αυτό, το PVP πάει σε άλλο επίπεδο.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br>Θα μπορούσες να παίξεις κανένα ματς 1 vs 1 εναντίον bots μέχρι να μπει "ο ρυθμός" μέσα σου και να μάθεις να αμύνεσαι μηχανικά (προσπάθησε να μην τους ρίχνεις στο γκρεμό για εύκολα κιλλς :Ρ). Άπαξ και γίνει αυτό, το PVP πάει σε άλλο επίπεδο.<br></blockquote><br><br>Το σκέφτομαι, αφού τριφτώ λιγο θα παω προς τα κει.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Επιτέλους reputation 3 με τον berserker. Και ξαφνικά παίζω άλλο παιχνίδι, χωρίς καν να έχω ξεκινήσει τα upgrades στο equipment (score 78 αν θυμάμαι καλά).<br><br>Τώρα βλέπω από πρώτο χέρι πόσο μεγάλη διαφορά κάνει τελικά το gear. Ελπίζω το nerf να έρθει σύντομα...<br><br>Χθες μου έτυχε 2 φορές το εξής: Ενάντια σε διαφορετικούς Peace Keepers (σε διαφορετικά matches), το παιχνίδι έχανε το targeting, ο αντίπαλος έκανε κυριολεκτικά μικρά teleports από και προς εμένα, τα hits τους ερχόταν από το πουθενά (no indicators). Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες "κινούνταν" κανονικά. Bug? Haxors? I&#039;ll never know υποθέτω. Πάντως ακόμα και έτσι, χάλια έπαιξαν <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <br><br>Εδιτ: Το Dominion θέλει παρέα. Να ξέρεις τουλάχιστον πως οι συμπαίκτες σου θα νιώσουν να πάρουν κάποιο point και δεν θα κυνηγούν απλά τα kills. Tip που οι περισσότεροι παραβλέπουν στην αρχή: Αν κάτσεις σε point που είναι ήδη capped, αυτό γίνεται boosted, δίνοντας 2points per tick αντί του ενός. Επομένως, με ένα boosted point (ένας καλός defender δηλαδή μονίμως πάνω του) μπορείς άνετα να ελέγξεις όλο το παιχνίδι.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο τέλος καταλήγεις να έχεις τα λιγότερα kills κι ομως να εισαι με διάφορα πρώτος σε objectives και βαθμούς γιατί πολύ απλά κανεις αυτο που πρέπει.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Oneidos είναι το account name μου, στείλτε invites όσοι θέλετε. Άντε μπας και μαζευτούμε καμιά 4άδα (είμαστε ήδη 3 "σταθεροί") και γλυτώσουμε από τον εκάστοτε μόγλη που μας πετάει το matchmaking.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Tι έγινε, το παρατήσατε όλοι; Γιατί τόση σιγή στο παρόν thread;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Όχι ρε, αλλά δεν γίνεται κατι το συνταρακτικό για να ανανεωσουμε το νήμα. <br><br>Λεγοντας αυτό, περιμένω το Νικόλα να τελειώσει τα διαβασματα του, για να συνεχίσουμε τα μεταμεσονύκτια sessions. Μονος μου, του ρίχνω την καθιερωμένη 1 ώρα αργα τη νύχτα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ξεκίνησα προχθές να δοκιμάζω τον Conqueror (από την αρχή αυτόν ήθελα αλλά φαγώθηκαν οι υπόλοιποι να παίξουμε όλοι Vikings). Ακόμα και με 0 equipment, ο χαρακτήρας είναι σπασμένος. OP as f*ck. Που να μάθει δηλαδή κανείς και να παίζει καλά.<br><br>Shield bash spam, τρελά defensive feats και revenge που με high end gear ανοίγει κάθε ~2 blocks. Μόνο "I win" combo δεν του έβαλαν...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Conqueror εχω για τα dominion matches. Αλλά τον έχω πολυ χαμηλα ακόμα. Οι άλλοι δύο κύριοι χαρακτήρες μου είναι ο berserker και η valkyrie, τους οποιους εχω φτάσει rep 2 πλεον. Samurai δεν εχω δοκιμάσει σχεδον καθολου.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Εμένα Conqueror είναι ο αγαπημένος μου. Παίζει out of the box!!!. Με άλλους χαρακτήρες δεν έχω πολυασχοληθεί
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
O berserker αρχίζει να "δείχνει" μετά το rep 3 (Reputation 6 τον έχω φθάσει πλέον) αλλά η φύση του χαρακτήρα σε παρασέρνει να παίξεις επιθετικά. Και ως γνωστόν, στο FH, αν παίζεις επιθετικά και ο άλλος "ξέρει", δεν υπάρχει ελπίδα.<br><br>Το κακό που βλέπω με τον Conqueror είναι ότι το shield bash combo είναι ΤΟΣΟ op, που δεν έχει ουσία να παίξεις με άλλον τρόπο. (εμετός)<br><br>Το καλό πάλι, είναι ότι επιτέλους θα αρχίσω να παίζω με parry, καθώς με τον Berserker δεν είχε νόημα. Το deflect ήταν σαφώς ανώτερο καθώς ήταν σχεδόν εγγυημένη αποφυγή του attack του αντιπάλου, το πετύχεις δεν το πετύχεις ΚΑΙ guard break -> free heavy ή πέταμα στη θάλασσα στην περίπτωση που το πετύχαινες.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Μπήκε και ο Nadril στην παρέα μας χθες βράδυ. Μπορεί να μην ήταν τα καλύτερα matches που έχουμε παίξει, αλλά ήταν διασκεδαστικά!<br><br>Καλά νέα για το παίγνιο στο τελευταίο Dev Stream: Rebalancing του gear system, nerfάρισμα των revenge builds, boost/nerf συγκεκριμένων κλάσεων (επιτέλους, λίγη αγάπη για τον Berserker ρε παιδιά!) και άλλα πολλά, αναμένονται σύντομα.<br><br>Η κλάψα των revenge build PKs έχει ήδη ξεκινήσει στο official forum του FH και πραγματικά μου φτιάχνει τη μέρα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Triple post.<br><br>Όσοι είχαν απελπιστεί και σταμάτησαν το game λόγω των revenge builds ή/και των overpowered κλάσεων (conqueror, peace keeper κλπ.) καλό θα ήταν να μπουν για μερικά matches. Μετά το χθεσινό patch, το παιχνίδι άρχισε να φαίνεται πως μπαίνει στο "σωστό" δρόμο. Έχουν ξαναμπεί στο rotation και τα maps που είχαν αφαιρέσει πριν ~3 εβδομάδες ενώ αυξήθηκε και το steel που κερδίζει κανείς από το κάθε match, κάνοντας έτσι ευκολότερο το upgrade του equipment (ή την αγορά των ποζεριλικίων)<br><br><br>Υ.Γ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βελτίωσαν κάπως τον Berserker.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Μετά από σύντομο πέρασμα σε warden, επιστροφή στον Zerker. Αναμένουμε το <strike>nerf</strike> balance των υπόλοιπων κλάσεων που μας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στο ragequit.<br><br>Τα connection issues παραμένουν (ποτέ δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα βέβαια, ειδικά σε σχέση με όσους ισχυρίζονται πως 3/5 games "πέφτουν").<br><br>Λίγο πιο consistent να γίνει το παιχνίδι ρε γαμώτο...
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Νιώθω τόσο μόνος σε αυτό το thread...<br><br>7 μέρες έμειναν για την έναρξη του Season 2. Equipment system rework, 2 νέα maps, αλλαγές σε xp/steel gains, 2 νέες κλάσεις (για όσους έχουν το season pass, εμείς οι κοινοί θνητοί θα πρέπει να περιμένουμε μία επιπλέον εβδομάδα) και η λίστα με τις επερχόμενες αλλαγές συνεχίζεται...<br><br>Για να δούμε τι θα πει και το Τσετούριο (sic).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,632
To game φέρεται να έχει χάσει ήδη "το 95% των παικτών του", σύμφωνα με το PC Gamer.<br><br>http://www.pcgamer.com/for-honor-is-shedding-players-down-95-since-launch-according-to-steam-stats/<br><br>Το άρθρο λαμβάνει υπόψιν μόνο τα στοιχεία του Steam Stats και όχι του Uplay, οπότε στην πραγματικότητα τα πράγματα ενδέχεται να μην είναι ΤΟΣΟ τραγικά, αλλά και πάλι δεν πρέπει να απέχουν και πάρα πολύ από αυτό.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Τα πράγματα είναι όντως τραγικά. Μετά το ξεκίνημα του season 2, εκεί που απλά είχες τον occasional shoulder bash spamming warden να αντιμετωπίσεις, τώρα έχεις ένα ακατάπαυστο gankfest από Ρωμαίους και Ninjas. <br><br>Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η απληστία κατάφερε να καταστρέψει ακόμη ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι. <br><br>Για την ποιότητα του community που έχει απομείνει τι να πρωτοπεί κανείς... καλύτερα να παίζεις Dota με Ρώσους.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Τα πράγματα είναι όντως τραγικά. Μετά το ξεκίνημα του season 2, εκεί που απλά είχες τον occasional shoulder bash spamming warden να αντιμετωπίσεις, τώρα έχεις ένα ακατάπαυστο gankfest από Ρωμαίους και Ninjas. <br><br>Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η απληστία κατάφερε να καταστρέψει ακόμη ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι. <br><br>Για την ποιότητα του community που έχει απομείνει τι να πρωτοπεί κανείς... καλύτερα να παίζεις Dota με Ρώσους.<br></blockquote><br>Κρίμα. Πολύ κρίμα, γιατί ξεκίνησε πολύ καλά... Ειδικά αυτό που λες pain για το community είναι λόγος να μην το ξανακουμπίσω ποτέ.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Οι competitive κοινότητες είναι κατεξοχήν toxic. Ένα παράδειγμα<br><br><img src="https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170607/3d74f3acc61066c8df6d4fe6abf76fe8.jpg" alt="3d74f3acc61066c8df6d4fe6abf76fe8.jpg" class="bbcode_img" />
 
Top Bottom