What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

For Honor

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Είναι πολλά στη μέση που φέρνουν έμπνευση, όχι μόνο για τρολλιες.<br>Αϋπνία, φτηνό τσονι και ο Λακης ο Στραηκ.<br>Πάντως αν θελήσει καμία εταιρεία να βγάλει τόσο ιστορικά ακριβές παιχνίδι στο μέλλον και σας το πει σε καμία συνέντευξη προωθήστε με <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Άσχετο, αλλά το παιχνίδι είναι σίγουρη αγορά. Απλά λόγω χρόνου, ή μάλλον λόγω έλλειψης αυτού, θα πάει κατά φθινόπωρο με το καλό (εκτός και αν μας προκύψει R6: Siege πρώτα). Ελπίζω τότε να βρεθούμε άλλοι 3 για να πάμε να σκορπίσουμε το τρόμο ανά την υφήλιο.<br><br>Επίσης stamatimene, έχω μια απορία. Το For Honor σε ενδιαφέρει ως παιχνίδι και σε απογοήτευσε η τιμολογιακή πολιτική του ή απλά τα χώνεις στην ubisoft επειδή είναι in? Η απορία είναι ειλικρινής. Απλά θέλω να δω γιατί κάποιος ενοχλείται από αυτό και δεν τον ενοχλεί ταυτόχρονα (τόσο ώστε να το κάνει θέμα τουλάχιστον) η τιμολογιακή πολιτική του mafia 3 ξέρω γω, το οποίο τιμάται στο steam με το season pass στα 80 ευρώ (αυτές τις μερες βρίσκεται σε έκπτωση btw).
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Οι εντυπώσεις μου από την beta είναι γραμμένες μερικές σελίδες πιο πίσω. <br><br>Ο τεχνικός τομέας στο παιχνίδι είναι άψογος και φέρεται να έχει πολύ μεγάλο βάθος. Ναι, το meta ήταν λίγο μονοδιάστατο. Οι samurai θέριζαν με τις fast attacks, αλλά προσωπικά δεν συνάντησα μεγάλο πρόβλημα σε 1v1 παίζοντας Warlord VIKING, παρά μόνο μία φορά όπου ο αντίπαλος ήταν 10 level πιο πάνω. Αυτό θα διορθωθεί, ειδικά όταν υπάρξει καλύτερη μελέτη των συνδυασμών ομάδων, counters, skill moves κτλ.<br><br>Στα τις τιμολογιακής τιμής της Ubi, νομίζω κάνει αυτό που έχει συνηθίζεται στο είδος - το οποίο είναι <u>ξεκάθαρα ΜΟΒΑ</u>. Full παιχνίδι (το έκανε και η Blizzard όταν ο αντίπαλος ήταν το πιο πετυχημένο F2P) και φυσικά τα microtransactions τα οποία είναι "optional" για όσους δεν έχουν το χρόνο να φαρμάρουν. Άρα τελικώς γκρινιάζουμε μόνο για το "Season Pass"?
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Σκηνικό τώρα στο Viking/Warborn chapter του campaign, να ορμάει η Valkyrie για να "ανακρίνει" έναν Σαμουράι, να καταλήγει να τον σκοτώνει, να την ρωτάει ο σύντροφος Βικινγκίδης "λοιπόν, τι σου είπε?" και να απαντάει αυτή "δεν ξέρω, <b>I don&#039;t speak Japanese</b>"  :rofl: :salute:<br><br>Θα το έλεγα και θετικό πως το παιχνίδι δεν παίρνει και τόσο στα σοβαρά τον τομέα του Lore και τον όλο παραλογισμό γύρω από τον φαινομενικό αχταρμά του. Ίσα που περιμένω να δω να αναφέρεται και η Ελλάδα σε καμιά στιγμή στο μέλλον, και δεν θα με εκπλήξει καν.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
To οικονομικό του μοντέλο βασικά παράδειγμα προς μίμηση έπρεπε να είναι. Φαίνεται ίδιο με αυτό του Ρέηποου Σπλιτς και κρατάει πραγματικά τους πάντες ευχαριστημένους. Εκτός από αυτούς που επιμένουν να κράζουν γιατί έτσι.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Ίσα που περιμένω να δω να αναφέρεται και η Ελλάδα σε καμιά στιγμή στο μέλλον, και δεν θα με εκπλήξει καν.<br></blockquote><br><br>Δε θα έπρεπε να σε εκπλήξει έχουν πει πως εμπλέκεται η Ελλάδα στα promo trailers. <br><span class="bbcode_spoiler">Apollyon "I am war"</span>
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
<blockquote><br><blockquote><br>full price game + Season Pass + microtransactions.<br></blockquote><br><br>Season pass και ό,τι αγοράζεται ξεκλειδώνεται με in-game currency. Όλοι οι χάρτες και οι μελλοντικοί για όλους δωρεάν. Πες τα όλα μη γκρινιάζεις για τα μισά.<br></blockquote><br><br>Κοίτα να &#039;δεις που σιγά-σιγά ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΙ&#039; ΟΛΑΣ!!!  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br>Καλά έλεγε ο Βάγγος ότι η Blizzard άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου με το Overwatch...<br>Ρε ξυπνήστε, PLEASE! ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ! Αγοράστε/παίξ&#039;τε κάτι άλλο! Όσο πιο πολύ ανοχή δείχνετε, τόσο θα χειροτερεύει η αγορά!<br>Τόσο άρμεγμα θα πέφτει! Τόσο θα ψοφάνε games επειδή δεν τα στηρίζουν οι εταιρείες. Μην ανέχεστε τίποτα!<br>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Στην δική μου την απορία να περιμένω απάντηση?<br><br>Επίσης, καταλαβαίνεις πως το άρμεγμα δεν υφίσταται απο τη στιγμή που αφορούν χρήματα συνειδητοποιημενα ξοδευμενα, χωρις να σε υποχρεωνει κανείς για τίποτα. Δεν μιλάμε για ειδος πρωτης ανάγκης για να μπορουμε να ισχυριστουμε εκμετάλλευση.  Για παιχνίδια συζηταμε.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
<blockquote><br>Στην δική μου την απορία να περιμένω απάντηση?<br><br>Επίσης, καταλαβαίνεις πως το άρμεγμα δεν υφίσταται απο τη στιγμή που αφορούν χρήματα συνειδητοποιημενα ξοδευμενα, χωρις να σε υποχρεωνει κανείς για τίποτα. Δεν μιλάμε για ειδος πρωτης ανάγκης για να μπορουμε να ισχυριστουμε εκμετάλλευση.  Για παιχνίδια συζηταμε.<br></blockquote><br>Mε τόσα πρόβατα εκεί έξω που αγοράζουν προϊόντα ακριβότερα επειδή π.χ. έχουν ένα μήλο επάνω, δεν θα το έλεγα ακριβώς "συνειδητοποιημενα ξοδευμενα". Θα το έλεγα ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ! Όπως όταν το Secret World διαφημίζει ότι "you can play it FOREVER" αλλά στους Όρους αναφέρει πως "δεν υποχρεούμαστε να κρατήσουμε το παιχνίδι alive επ&#039; αορίστον".<br>Το ξέρουμε καλά, και όσοι δεν το ξέρουμε ας το σκεφτούμε, ότι λίγο-λίγο, βήμα-βήμα η αγορά των Games πηγαίνει όλο περισσότερο προς την εκμετάλευση των πρόβατων. Υπάρχουν εταιρείες όπως η EA και -τώρα συνηδειτοποιώ- η Ubisoft που "δεν έχουν ιερό και όσιο" επειδή ΞΕΡΟΥΝ πώς να σε ξεγελάσουν και να αγοράσεις ένα ΑΑ παιχνίδι που στο περνάνε για ΑΑΑ. Και το συγκεκριμένο είναι OVERHYPED AS FUCK, ενώ υπάρχουν ήδη αντίστοιχα παιχνίδια εδώ και καιρό, δεν τα ξέρει σχεδόν κανένας. Έχουμε "Last of Us" "φαινόμενο" all over again. Υπάρχουν ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ που μένουν στην αφάνεια, επειδή οι περισσότεροι gamers δεν "ψάχνονται" αρκετά, αρκούνται στη "featured" page του Steam, ΚΑΙ ΑΝ!<br>Και στο φινάλε, σύμφωνα με το statement σου, θα ανεχόσουν αν το χρέωναν 100$ ΑΤ LEAST? Well, κρίνοντας από το build που έχεις στην υπογραφή παίζει και να μη σε ένοιαζε η τιμή (hard-earned money, δεν αντιλέγω, δικά σου είναι, κάν&#039;τα ότι θέλεις), αλλά κάποιους τους απωθουν ορισμένες πολιτικές.<br>Besides, χαζοί είναι στη CDProject ή στην Obsidian, ή στην Torn Banner Studios που σέβονται "ελαφρώς" παραπάνω τη τσέπη του καταναλωτή;<br>Aν είναι να σκάσω 100-140 ευρά για ΈΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θέλω τουλάχιστον αγαλματίδιο, πυξίδες, τράπουλες κτλ. μαζί. Αλλά εσύ μου λες ότι είναι εντάξει να τα σκας για ψηφιακή διανομή;<br><br>A, και για να σου απαντήσω στο πιο πάνω, με ενοχλεί επειδή μου αρέσει το game, αλλά δεν πρόκειται να σκάσω τόσα πολλά. Με απωθεί ο τρόπος που το χρεώνουν και τα ποσά που το χρεώνουν.<br>Και προφανώς δε γκρινιάζω μόνο για αυτούς. Τα έχω και με την ΕΑ εδώ και καιρό που "σκοτώνει" games, αλλά αυτό είναι για άλλα threads.<br>To Mafia 3 μου είναι αδιάφορο, λόγω χρονολογίας, και δεν το τσέκαρα, αλλά όπως βλέπω τώρα το "Mostly Negative" που έχει δεν είναι τυχαίο.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εντάξει σταματημένε σιγουρεύτηκα ότι δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε. Ότι το σήζον πας και τα μίκρος δεν τα χρειάζεσαι καν στο μοντέλο που ακολουθεί η Ούμπι με τα Φορ Χόνορ και Σητζ, για κάποιο λόγο το προσπερνάς, ασχέτως αν το είπε όσο πιο καθαρά μπορούσε η κάρα. Και πραγματικά απόρησα πως γίνεται ένα τέτοιο οικονομικό μοντέλο να το θεωρείς τον Αρμαγεδδώνα του γκέημινγκ. Καλή η καραμέλα για την ανοχή και το άρμεγμα, αλλά ας ρίχνουμε και μια ματιά παραπάνω πριν την πετάξουμε. Όλσο, να λείπουν πληζ τα "ξυπνήστε" και οι λοιπές μλκς. Αν κάτι πρέπει να ανεχόμαστε, δεν είναι οι άνθρωποι που ξοδεύουν χιλιάδες εργατοώρες για να μας ψυχαγωγήσουν, αλλά τα άτομα που νομίζουν ότι κατέχουν τη γνώση και το δικαίωμα να υποδεικνύουν στους άλλους πως θα ξοδέψουν τα λεφτά τους.<br><br>Έλεος με την παντογνωσία πια..
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
"για να μας ψηχαγωγήσουν" sure... ΔΕΚΑΡΑ δε δίνουν πλέον οι περισσότεροι developers για τη ψυχαγωγία μας. Το βούρδουλα του Publisher τρέμουν.<br>Αlso, "For Honor™ Season Pass will allow you to enhance your game experience with a VIP membership"<br>VIP membership έχουν τα f2p games ΣΥΝΗΘΩΣ, ΌΧΙ αυτά που κάνουν 60 ευρά!<br>Και το LOL έχει ingame currency, αλλά είναι FREE TO PLAY!<br><br>Aλλά ωραία. ΈΣΤΩ ότι όντως δίνεις "ΜΟΝΟ" 60 ευρά, και ΌΛΑ τα υπόλοιπα τα ξεκλειδώνεις παίζοντας, OK? Γιατί δεν το αφήνουν έτσι; Γιατί "δελεάζουν" τα πρόβατα στο να δώσουν ΕXTRA λεφτά και να τα πάρουν;<br>Είναι ή δεν είναι "πονηριά" του marketing αυτό;<br>Και αν νομίζετε ότι γκρινιάζω μόνος, ας δούμε τι λένε μερικά reviews ατόμων ΠΟΥ ΉΔΗ το αγόρασαν.<br><br>"£39.99 Base Game<br>£29.99 Season pass<br>Microtransactions<br>But no dedicated servers? Yeah ♥♥♥♥ off<br>If Ubisoft weren&#039;t so greedy this could of been a great game instead its barely functioning multiplayer and a boring single player campaign "<br><br>"Good game mechanics. I played betas, I preordered etc. But.<br>- P2P servers<br>- microtransactions in AAA costly title<br>- season pass<br>- premium-account (are you crazy or what, Ubi?)"<br><br>"For honor is one of those games that treats the paying player like scum. It feels like a genuine free to play experience for a game you just paid 60 dollars for. Also I hope you enjoy &#039;microtransactions&#039; in your premium game, because those are here too! As if the slow progress wasn&#039;t enough, the game is also plagued with constant disconnects, despite mostly relying on P2P connections. "
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Εν προκειμένω το VIP βέβαια αν κατάλαβα καλά απλά σου προσφέρει 7ήμερο early access στο υλικό που θα κυκλοφορήσουν ούτως ή άλλως δωρεάν για τους κατόχους του τίτλου, συν κάτι χαζά cosmetic emotes και emblems. Α, σου ενεργοποιεί και 30 μέρες "Champion Status" (αυξημένο ΧΡ και λουτ στα ματς σου) το οποίο και πάλι μπορείς να αγοράσεις με in-game currency που βρίσκεις μέσα στο παιχνίδι (ακόμα και στο single-player campaign).<br><br>Γενικά αν έχουμε ως απόλυτο πάτο του βαρελιού το σύστημα της ΕΑ που κυκλοφόρησε συλλεκτική έκδοση του Battlefield One η οποία ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΟ GAME ΜΕΣΑ (άρα για να πει κάποιος πως αγόρασε τα πάντα όλα που έχει να προσφέρει το παιχνίδι πρέπει να σκάσει σύνολο καμιά 150-200 ευρώ αν θυμάμαι καλά), το σύστημα του For Honor το λες και τίμιο. Αν κάποιος δεν πάρει το Season Pass πραγματικά δεν χάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα από το παιχνίδι.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Σταματημενε σαν, τα έχω σκεφτεί κι εγώ αυτά που λες. Αλλά κουμάντο στα λεφτά του άλλου δεν μπορώ να κάνω. Εδώ υπάρχει κόσμος που δεν κάνει άλλα κι άλλα, στην καταναλωτική συνείδηση κολλάμε;<br>Παντως, αν το σκεφτείς κι από την άλλη το κεφάλαιο που επενδύουν για ένα παιχνίδι σήμερα σε σχέση με παλια δεν συγκρίνεται.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
@stamatimenos: Σ&#039; ευχαριστώ για την απάντηση. Διαφωνώ βέβαια και θα απαντήσω αναλυτικά μολις παω σπιτι, μιας και είμαι ακομα στη δουλειά και δεν μπορω να αναπτυξω το σκεπτικό μου αναλυτικά χωρίς να με διακόψουν.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<blockquote>ΔΕΚΑΡΑ δε δίνουν πλέον οι περισσότεροι developers για τη ψυχαγωγία μας. Το βούρδουλα του Publisher τρέμουν.</blockquote><br><br>Kανείς δε δίνει δεκάρα, όλοι για τα λεφτά το κάνουν. Το αποτέλεσμα είναι η ψυχαγωγία.<br><br>Καλά κι ωραία τα ξενόγλωσσα κουότς, αλλά φουλ στη γενικότητα και στη μιζέρια. Έχοντας παίξει το Σητζ και βλέποντας εδώ να εφαρμόζεται αυτούσιο το σύστημα, μια χαρά τίμιο το λες. Πραγματικά δε χάνεις απολύτως τίποτα όπως είπε και ο έγκριτος συντάκτης του αρκιού από πάνω. Και αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τα δώσουν, γιατί να μην τα πάρουν; Από τη στιγμή που αφήνουν τους άλλους ήσυχους. Το ίδιο κάνει και το Ρόκετ Ληγκ και αμέτρητα ακόμα γκέημς εκεί έξω.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
<blockquote><br>Εν προκειμένω το VIP βέβαια αν κατάλαβα καλά απλά σου προσφέρει 7ήμερο early access στο υλικό που θα κυκλοφορήσουν ούτως ή άλλως δωρεάν για τους κατόχους του τίτλου, συν κάτι χαζά cosmetic emotes και emblems. Α, σου ενεργοποιεί και 30 μέρες "Champion Status" (αυξημένο ΧΡ και λουτ στα ματς σου) το οποίο και πάλι μπορείς να αγοράσεις με in-game currency που βρίσκεις μέσα στο παιχνίδι (ακόμα και στο single-player campaign).<br><br>Γενικά αν έχουμε ως απόλυτο πάτο του βαρελιού το σύστημα της ΕΑ που κυκλοφόρησε συλλεκτική έκδοση του Battlefield One η οποία ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΟ GAME ΜΕΣΑ (άρα για να πει κάποιος πως αγόρασε τα πάντα όλα που έχει να προσφέρει το παιχνίδι πρέπει να σκάσει σύνολο καμιά 150-200 ευρώ αν θυμάμαι καλά), το σύστημα του For Honor το λες και τίμιο. Αν κάποιος δεν πάρει το Season Pass πραγματικά δεν χάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα από το παιχνίδι.<br></blockquote><br><br>OK, αυτό ομολογώ δεν το ήξερα. Ουσιαστικά χρεώνουν extra όποιον "βιάζεται" και δε μπορεί να περιμένει. Παραμένω ενάντια σε αυτό, προσωπικά το θεωρώ "αρπαχτή", αλλά σίγουρα δεν είναι τόση "μαύρη" περίπτωση όσο πίστευα εξαρχής. I stand corrected.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://forums.ubi.com/showthread.php/1578132-PC-XB1-PS4-Known-Issues?p=12307292&viewfull=1#post12307292" class="bbcode_url">Known Issues και προτάσεις επίλυσης.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Κάποιος είναι πρόβατο, κάποιος άλλος θεωρεί ότι ο πολυτιμότερος πόρος για αυτόν δεν είναι το χρήμα αλλά ο χρόνος. <br><br>Άλλο φοιτητής που θα φαρμάρει ώρα ατελείωτη και θα μπορέσει να έχει όλα τα κοσμετικς σε μία βδομάδα επειδή έπαιξε 90 ώρες, και άλλο ο 30+ που έχει δουλειά, παιδιά, ΠΕ και θα μπορέσει να δώσει το κάτιτις παραπάνω για να είναι στο σημείο που θέλεις. Ο ένας παλεύει για την πρόοδο, ο άλλος την αγοράζει. Δεν μπορώ (edit: να καταλάβω) γιατί πρέπει να προπυλακίζεται ο δεύτερος όταν κάνει συνειδητή επιλογή επειδή δεν συνάδει με αυτό που πιστεύω εγώ (εάν δεν έχω χρόνο να αφιερώσω δεν θα το έπαιρνα εξαρχής).
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote> (εάν δεν έχω χρόνο να αφιερώσω δεν θα το έπαιρνα εξαρχής).<br></blockquote><br><br>Και φυσικά, δεν αγοράζουμε νέο game αν δεν έχει καθαρίσει το backlog  :silly:.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Άλλο ενδιαφέρον fact που αλίευσα: στο "Faction War" σκέλος όπου ουσιαστικά συγκεντρώνονται τα στοιχεία από τα Multiplayer matches όλων των παρατάξεων ώστε να αναδειχθεί η νικήτρια παράταξη του κάθε Season, προσμετρώνται στο σκορ ακόμα και τα ματς που γίνονται εναντίον ΑΙ! Οπότε αν κάποιος αγοραφοβικός τρέμει στην προοπτική του PVP και θέλει να παίζει για πάντα εναντίον bots, μπορεί ακόμα και έτσι να συνεισφέρει στον "κοινό αγώνα" της faction που υποστηρίζει.<br><br>Ενδιαφέρον φακτ πάνω στο ενδιαφέρον φακτ επίσης και το ότι, παρά το γεγονός ότι μετά το τέλος κάθε season τα "σύνορα" στον faction map γίνονται reset και η εδαφική πρόοδος μηδενίζεται για όλους, το ποια παράταξη νίκησε στην κάθε season θα μνημονεύεται στις επόμενες σεζόν και μπορεί μέχρι και να επηρεάσει το ευρύτερο μελλοντικό lore του παιχνιδιού.
 
Top Bottom