Φωτισμός πληκτρολογίου

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπισκότα σοκολάτα, σοκολάτα, donut με σοκολάτα! Ναι! Αυτό είναι που θέλω! Θενκς κι είχα μια λιγούρα!

Ψωμί με ταχίνι και κατσικίσιο γάλα!<br>Σύντομα και ψωμί από βελανίδια για ακομη πιο γαμάτη γεύση. Καλά μην βλέπω να αυξάνεται η μυϊκή μου μάζα, αλλά η μπάκα έχει πάρει λίγο

Kρέπα με λευκή και μαύρη σοκολάτα μαζί με μπισκότο και κομμάτια μπανάνας. Κόλαση σου λέω :mosh:

Έλεος ρε Chosen. Έχω κόψει το βραδινό φαγητό και με βάζεις σε πειρασμό τώρα :throw:

ο πραγματικος αντρας, φτυνει την βοτκα που πινει πανω στα πληκτρα και αναβει το ζουμι που καιει με τον αναπτηρα.<br>για λιγα δευτερολεπτα εχει αποψη για τα κουμπια. <br>τυφλο συστημα φιλτατοι, εγω προσπαθω να το εξασκω. σε κανει γρηγοροτερο απο το φως.

<blockquote><br>τυφλο συστημα φιλτατοι, εγω προσπαθω να το εξασκω. σε κανει γρηγοροτερο απο το φως.<br></blockquote><br>Τυφλά (σχεδόν τέλεια) γράφω στο numpad. Στο υπόλοιπο κάτι κάνω αλλά με αργούς ρυθμούς ακόμα.<br>

Έφυγα για σούπερ μάρκετ, εύγε Jimmy.<br><br>Jimmy παιχταρά, λύθηκε το πρόβλημα με 2,5 ευρώ και μας έμειναν και τα γαμάτα μπισκοτάκια, μας έφτιαξες!

Χαίρομαι που με αυτή τη λύση βοήθησα κι εσένα :drinks: :drinks:

Back