By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κοίτα να δεις σύμπτωση. Και ο Σρέντερ σκάει η κάρτα, αγοράζει οθονηκαρτατροφοδοτικοκαλωδια.δεν ειμαι τυπος μεμονωμενων αλλαγων. αν δεν σκασει η gpu για καποιο λογο (δυστυχως συμβαινει)
Thing is, λόγω rl έχω μείνει πίσω σε εξέλιξη hardware εδώ και χρόνια οπότε πίσω στα θρανία για μένα.
Οντως εχεις εξαφανιστει εδω και χρονια.! Γιατι? Εχω κανει 2 αναβαθμισεις μεχρι τωρα καρτα γραφικων και σκληρο δισκο.Τόσα χρόνια λείπω και ακόμα δεν έχεις αναβαθμίσει ούτε το άβαταρ σου σωστά ρε αγορίνα.
Σοβαρά τώρα, ο WD μου άρεσε όπως και η CPU, είναι στα υπόψιν. Thanks
Σιγουρα υπαρζει ενα ατομο με κατωτερο pc απο το δικο μου. Ο nitro εχει ακομα κατωτερο pc απο το δικο μου με την 5700χτ.!!!τπτ δεν μου εκανες. ξερεις οτι σε συμπαθω. απλα δεν μπορουσε να λειπει ο μυστης απο τοπικ αναβαθμισης.
και ο χειρομαλαχτης δεν εχει αδικο. κατασταλαζεις σε cpu gpu και τα υπολοιπα μπαινουν στον αυτοματο.
ps. σε αυτο το σημειο αρχιζω να πιστευω οτι δεν υπαρχει ουτε ενα ατομο που να μη παταει το pc του σρεντερα.
Ισχύει, το είχε γράψει και στη ρετροσπέκουλα για το 30 χρόνιαοι περισσοτεροι εδω ειμαστε κατω απο 40 χρονων
Στη γωνιά μια παλιά καμπίνα παίζει το demo του Street Fighter II. Θα στήσουμε πρωτάθλημα μετά και ο Χόντα μου θα σας διαλύσει στις πουνιές. Είμαστε όλοι τριάντα και η νύχτα κρατάει για πάντα.
καποιοι νεοι. δεν τους ξερεις.ποιοι είναι κάτω των 40;