Free To Play - the documentary!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

infamousjohn

Death Knight
http://store.steampowered.com/app/245550/

για εμας τους dotoφιλους, φαινεται ενδιαφερον, οποτε σκεφτηκα να το μοιραστω μαζι σας!

Έκανα το χρέος μου ως dotόφιλος και το είδα όλο. Να πω πως μ' εντυπωσίασε, ή ακόμα και πως μου άρεσε τελικά, θα λέω ψέμματα.

Ίσως βέβαια φταίει και το ό,τι δεν ήμουν καλά ενημερωμένος (το steam store λέει καθαρά "Free to Play... follows three professional gamers from around the world") και περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό από ένα ντοκιμαντέρ με τον τίτλο Free To Play, από τους δημιουργούς του καλύτερου σχετικού game.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ ήθελα να δω l33t Dota sk1llz, όχι τις μίζερες ζωούλες κάτι τύπων που, από ό,τι μας λέει, αλλά δε μας δείχνει η ταινία, είναι οι κορυφαίοι ντοτάδες στον κόσμο...

Εμένα μου άρεσε αλλά ήταν όντως ψίλοάκυρο.

Το είδα αν και δεν έχω ιδέα από dota/e-sports/ multiplayer γενικότερα. Αυτά έγιναν το 2011 και είναι old news τώρα τα έμαθα, τώρα τα σχολιάζω.
Οι Αμερικανοί που είναι; Δεν παίζουν dota; Ξαφνιάστηκα που το πήρε η ουκρανική ομάδα.

Αν έφτιαχνα την ταινία, χωρίς να ξέρω το παιχνίδι φυσικά, θα έδειχνα τους EHOMME που έδειχναν συγκροτημένη ομάδα με στρατηγική και όχι την drama queen από τη Σιγκαπούρη.
Οι EHOMME είχαν περισσότερο ενδιαφέρον, ωραίος και ο τρελιάρης Ουκρανός τους πήρε μόνος του.

@kara Εάν θυμάμαι καλά οι Αμερικανοί δεν έχουν ούτε μία σημαντική διάκριση σε Dota . Ο ' 'τρελιάρης Ουκρανός'' ( κατά κόσμον Dendi/Dondo , όπως Volvo ) είναι κατά πολλούς το καλύτερο mid παγκοσμίως. Go Na'Vi !

Συμφωνώ πάντως πως έιναι άκυρο. Δεν κατάλαβα το point της Valve . Οι τυπάδες ήταν επίμονοι , ταλαντούχοι , πέτυχαν και μπράβο τους . Αλλά δεν έδειξαν του υπόλοιπους χιλιάδες παίκτες που δοκίμασαν το ίδιο και κατέληξαν με ένα αγγούρι στα οπίσθια...

Γενικά ό,τι να 'ναι ήταν το "ντοκιμαντέρ".

Μέσα σε όλα τα άλλα, έδειχναν και την ουκρανική Na'Vi σα να είναι καμιά άγνωστη ομαδούλα από τυχαίους+Dendi που ήρθε από το πουθενά, κι όχι μια από τις καλύτερες e-sports ομάδες της Ευρώπης, με πολλά μέλη που πληρώνονται κανονικό μισθό (πρόσφατα απέκτησαν και αρκετές γυναίκες για να φτιάξουν και χωριστό Na'Vi γυναικών, αν και σε αυτό το θέμα η Ευρώπη δε θα φτάσει ποτέ την Ασία) για να προπονούνται μέρα-νύχτα σε Dota και Counter-Strike (στο οποίο έχουν δεκάδες διακρίσεις σε tournaments, πολύ πριν αρχίσουν καν να παίζουν Dota).

Με άλλα λόγια, μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη, και ας ήταν το φαβορί οι κινέζοι του EHome (οι οποίοι την επόμενη χρονιά δε έφτασαν ούτε ημιτελικούς, ενώ οι Na'Vi έχουν βγει δεύτεροι και στα δύο επόμενα International).

Συμφωνώ απόλυτα με g0O,αυτό το doc ήταν fail.Nobody cares για τη ζωή του hyhy (who?).
Αν κάνει κάποιον να θέλει να παίξει dota2 αυτό το doc,να μου γράψεις...

Back