Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μόνο για τους φίλους του Κριν.

justtas.jpg

worm.png

Για μενα το κανει αστειο επειδη ειχα παρομοια εμπειρια. Ενας υπαλληλος ηθελε αδεια για να επισκεφτει γιατρο.
which doctor?
no witch doctor boss a real doctor.

which.png

Το ξερω οτι καποιοι δεν θα το βρειτε αστειο αλλα εδω ο κοσμος καιγεται και το μ χτενιζεται..... γιατι μπορει.
Νεα τεχνολογια. Αεραγωγος για οταν κανει ζεστη. Για να μην ιδρωνει το σκαλπ.

bold.png

Εχω την εντυπωση οτι το κουλουρι εχει διαφορα κομπλεξ με την φλοριντα της ελλαδας, τον Πυργο Ηλειας. Δεν διαλεγω πλευρα, απλα το αναφερω. Οι σχετικοι τιτλοι κατω απο το "αρθρο" ειχαν μεχρι και νομιμοποιηση (στην Ηλεια) του ερωτα για τα ζωα.

Η rose ειπε μια αληθεια η οποια ειναι ενδοκρανιακη πυρηνικη εκρηξη. Μια τετοια γυναικα θα ηθελα στην ζωη μου.
Ξεβρετε καμια;
Τα τρια τελευταια εταιρικα email του κουνελου. Για διαφορετικους λογους, σε διαφορετικες τοποθεσιες.
Καυγας με το HR, γιατι πρεπει να καπνιζω οπου μου καπνιζει.
Το επομενο email ηταν απολυση για ψευτικους λογους (για λογους). Εκαναν το λαθος να μην με απολυσουν. Εκτυπωσα τα email (με χαρτι, εκτυπωτη της εταιριας και με χρονο που επρεπε να δουλευω) και τους πηγα στην επιθεωρηση εργασιας για μπουλινγκ και τους εδειξα απο που ηρθα. Στην συνεχεια επαιξε μια σειρα απο email που τελειωσαν με κουνελισιο Υ.Γ να σου δωσω μερικα χρηματα να πας να αγορασεις λιγη αξιοπρεπεια γιατι δεν την παραγει ο οργανισμος σου.

Ναι, τα εταιρικα email ειναι μαχη χαρακωματων.

ZAPPAS.png
Πράττω ιεροσυλία που το βάζω στο φανη σταφ, αλλά δε βαριέσαι, θα ζήσω και στον παράδεισο.

Μου εσπασε μια χορδη....!
ποια;
Μισο να τσεκαρω, καπου εδω ηταν μεταξυ 508ης και 705ης.
Ξεκινας να μαθαινεις να το κουρδιζεις αλλα σε παιρνουν τα γεραματα και δεν μαθαινεις ποτε να παιζεις, μονο να κουρδιζεις.

Back