Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
πρέπει να είναι η χειρότερη φάρα ετούτοι... ποιος πήρε την σπασμένη tv? @bald_killer ? :p

Ο τύπος πρέπει να έχει πάρει "σκληρά" κ νομίζει πως βρίσκεται σε κατάστημ Ελτά κ ξεφορτώνει δέματα από Αθήνα. Βγήκε το μεροκάματο.

#EllinikoDimosio_2.0"

Είχα παραγγείλει ένα σερβίτσιο Βοημίας για το απογευματινό μου τσάι και τελικά το μετέτρεψα σε σακουλάκια για την απορρόφηση της υγρασίας!

α όχι δε του έσπασαν του καράφλα την tv, του ΔΕΗτζή την έσπασαν :p

Αν το καλοσκεφτείς που παραπέμπει σίγουρα δεν είναι αστείο αλλά με το που θα το δεις πρώτη φορά σίγουρα θα γελάσεις........
Βάλτε τον ήχο αν είναι στο mute.

Μια χαρά αστείο το βρίσκω. Εχουν τη μύγα κ μυγιάζονται. Σε τελική ανάλυση, κατσαρίδες κ ναζί, το ίδιο μαγαζί.

451098285_904764035015539_2805251877198623036_n.jpg

ήθελε να δοκιμάσει κινέζικο

ήθελε να δοκιμάσει κινέζικο

Με εχει "δαγκωσει" αλογο, στο φιλικο επειδη κραταγα ξινομηλα και αργουσα να το ταϊσω. Δεν εχω νιωσει τοσο ανημπορος στη ζωη μου, απλα εβαλε τα πλακε δοντια του στο μπρατσο μου και η φαση ηταν "μπορω να σε κρατησω εδω για παντα μεχρι να με ταϊσεις. Διαφορετικα, I choose violence και φευγεις με πλακε χερι".

Τρομος απλα. Μιλαμε για πολυ δυναμη στα σαγονια...

Last edited:
Back