Dark Archon
Mind-flayer

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μην γελάτε ρε έχω προσπαθήσει να πατήσω touch σε χαζό nokia του πατέρα μουunmute![]()
Όντως παρατήρησα και εγώ οτι λείπει ο πηδηχτούλης με τα μεγάλα αυτιά και το δερμάτινο, επίσης και έναν συντάκτη δεν βλέπω τον Κάρατζιτς. Λέτε να έγινε φύλαρχος ο κούνελος και να τον πήρε για σύμβουλο;Πού να είναι άραγε ο Λέλος... Ζει; Τον φάγανε οι συμπαθείς έγχρωμοι κάτοικοι της χώρας όπου ζει και εργάζεται;...
«Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο όχι μόνο για την Alter Ego Media, αλλά και για τον κλάδο της Μαζικής Ενημέρωσης στη χώρα μας, που χρόνια έδειχνε αδύναμος να ανταπεξέλθει στην αλλαγή εποχής», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης, υπογραμμίζοντας ότι η είσοδος στο ΧΑ έγινε πράξη, «γιατί συνδέθηκε όχι μόνο με τα υγιή χρηματοοικονομικά μας, αλλά με το όραμα, την έμπρακτη υπεράσπιση της αποστολής μας και των αρχών για για ανεξαρτησία, ελευθερία έκφρασης και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο».
Ρε φίλε είχα ακριβώς την ίδια θήκη στο 3310 !!
Θα πατάνε με το δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να δουλέψειΡε φίλε είχα ακριβώς την ίδια θήκη στο 3310 !!
Πεταμένα λεφτά, μετά το σμπαράλιασμα την θήκης απο την χρήση, δούλεψα για αρκετά χρόνια το 3310 χωρίς θήκη και είναι ακόμη αγρατζούνιστο.
Ναι το έχω ακόμη ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι και με τα χρόνια ξέχασα και σε ποιο συρτάρι είναι.........τεσπα θα το βρουν τα εγγόνια μου κάποια στιγμή.