Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καμία, αλλά δε βλάπτει να βγάλεις τις παρωπίδες. Μήπως είσαι σε σρεντεροίντσες και δε βλέπεις όλη την εικόνα;;

Κρεμούλα: είναι ταξικό θέμα όχι έμφυλο.

μια χαρά βλέπω, AI slop που δείχνει ότι αντί οι γυναίκες να κράζουν τα golden boys, ας ψωνίσουν χαρούμενες γιατί κάποιοι τρώνε σκατό στον υπόνομο για να ψωνίσουν αυτές χαρούμενες και καθαρές και οι golden boiz να βγάζουν ακόμα περισσότερα.

αντί οι γυναίκες να κράζουν τα golden boys
Ακριβώς, αντ' αυτού κράζουν όλα τα boys, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν λούσα και προνόμια που παλαιότερες γενιές (μανάδες, γιαγάδες μας), έβλεπαν με κυάλι.

Οπότε που ακριβώς έγκειται η διαφωνία σου;

Δεν ξέρω αν πάει εδώ ή στο facepalm topic.

Συμβουλές για σχέσεις απο 3 dating coaches 🤦‍♂️🤦‍♂️ και τον Μ.Γ. :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ο οποίος Μ.Γ. καταλήγει στο τέλος να δίνει συμβουλές πως να βρίσκουν λατίνες στο tinder....

Κι οτι ο άντρας πρέπει να κάνει 3 πράγματα, γυμναστική, να αφήσει μούσια 😲 και να προσέχει το ντύσιμο του. Και στο τέλος κάθεται και τσακώνεται μ' όλους στα σχόλια. Αυτά.

Νομίζω ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω δει τανταν με μούσια, τι κάνει ο άνθρωπος για λίγη δημοσιότητα...

639523605_1328313465996935_4153543119812304831_n.jpg

Μωρά στη φωτιά

House of Gucci, διεστραμμένε πορνόγερε επιστήμονα.

Back