Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
276991847_413669517228428_5219402961706135813_n.jpg

Θα μπορουσε να ειναι αστειο, εαν ο Ζελενισκι δεν ελεγε. 34η ημερα νικηφορων μαχων. Συντομα θα υπογραψω συνθηκη με τους ρωσους. πρεπει να προλαβω πριν τους διωξουμε.
Εχω ηδη δεχτει να μην μπει η χωρα στο ΝΑΤΟ, να μην εχουμε στρατο και ισως το 2100 να μπει η χωρα στην Ε.Ε

Το awkward ειναι οτι ονοματα, με αυτη την θεματολογια, παιζουν κανονικα. Αμετρητες οι φορες που ειπα hey moona, hey ας μην πω καλυτερα.

Τζεν-Εξάκηδες και ίσως Ερλι Μιλλέννιαλς. Ο Boοmer είναι άλλη κατηγορία.
Ναι μωρέ νταξ μιλλενιαλς είμαστε αλλά να μην το τραβήξουμε λιγάκι χάριν υπερβολής; Πλιιιιιζζζ

No working PS4's were harmed in the making of this video

Κι ομως, περα απο το brutality, ειδα οτι τα smd ειναι κολημενα με τροπο σωστο. Ο τυπος τα κοπαναει και δεν πανε πουθενα.
Εντυπωσιακη ποιοτητα κατασκευης.
Αν εξαιρεσουμε την κτηνωδια, εδειξε πως φτανεις στον επεξεργαστη που ειναι και το ζητουμενο.

Στο PS5 η μεταλλική πλάκα που πρέπει να βγάλεις για να φτάσεις στον επεξεργαστή έχει καμιά 40αριά βίδες. Αντε να έχεις μαγαζί που φτιάχνει τέτοια και να πρέπει να ξεβιδώνεις όλη μέρα. :ROFLMAO:
Εχει παρόμοια βίντεο ο τύπος που ξεμοντάρει τέτοια. Βαριέσαι τη ζωή σου όταν τον βλέπεις.

Δε μπορώ να διακρίνω / αντιληφθώ κάτι το αστείο αλλά για κάποιον λόγο μου φαίνεται ενδιαφέρον ο αγώνας, παρόλο που δεν έχω ιδέα απο Μπάσκετ. Τυχαία, θυμάμαι από το σχολείο, το φάουλ με τα βήματα που λέει και στο τελος "too many steps"

Back