Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θελω να σκασω στα γελια αλλα δεν μπορω, με κοβει η λογοκρισια της ηθικης.

321908625_1156273671918796_7656134972483583396_n.jpg

painful... πραγματικά όμως είναι και αυτοί οι ηλίθιοι που όταν κυλάνε τα αμάξια πάνε να πιαστούν να τα σταματήσουν αντί να τρέξουν να σωθούν... δεν καταλαβάινουν καθόλου ότι θα τους κάνει λιώμα;
Εκεί στο 8:40 κάτι με το audi... πάλι καλά που τον/την τράβηξαν από το αμάξι που είχε γατζωθεί...

7:06 Δεν ειναι fail, νταξ, μη τρελαθουμε κιολα. Success story ειναι.
Στο 8:40 ειναι η μοναδικη λογικη κινηση στο βιντεο.

δεν είναι αστείο το έχω πάθει στον Κηφισό :p

Αριστερα ειναι 7.62. Δεξια ειναι βλημα ολμου. Το 7.62 ομως ειναι καλυτερο. Ο ολμοι πεφτουν ενω το 7.62 καρφωνεται ευθεια.

να δες τώρα το πρόβλημα με το mastodon, είμαι Logged in στο δικό μου server και εδώ που μπήκα στο link σου είμαι ένας ξένος... δεν μπορώ να κάνω follow, δε μπορώ να κάνω like... δε μπορώ να κάνω τίποτα.
Πρέπει να πάω στο δικό μου, να ψάξω το account αυτό, να βρω την δημοσίευση να κάνω like...

δεν θα πάει καλά αυτό.

να δες τώρα το πρόβλημα με το mastodon, είμαι Logged in στο δικό μου server και εδώ που μπήκα στο link σου είμαι ένας ξένος... δεν μπορώ να κάνω follow, δε μπορώ να κάνω like... δε μπορώ να κάνω τίποτα.
Πρέπει να πάω στο δικό μου, να ψάξω το account αυτό, να βρω την δημοσίευση να κάνω like...

δεν θα πάει καλά αυτό.

Back