Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Έπαιξαν και έχασαν.

84391812-1558693230948021-7331579813599117312-n.jpg

Λογικά είμαι αυτός ο τύπος. Δεν μπήκα στο τρυπακι των ελπίδων. Είμαι αυτος που την έβριζε νυχθημερόν αλλά η οθόνη μου όλο blizzard logo εμφάνιζε. Δεν ξέρω τι ναρκωτικά βάζουν στα pixel τους. Σαν το τσιγάρο ένα πραμα. Πρέπει να κόψω το τσιγάρο και ανάβεις ένα τσιγάρο για να σκεφτείς πως θα το κόψεις.

Εγώ πάλι νομίζω ότι τελείωσα με την Blizzard. Ίσως με ξανακερδίσουν στο μέλλον αλλά φαίνεται πως η παρακμή είναι μη αναστρέψιμη.

Έχει γεμίσει το ίντερνετ με meme για την blizzard, αρνητικά, τι άλλο;
Η ζωή σβήνει, Το ίντερνετ όχι.

100% αστείο δεν είναι. Τραγικό ειναι άλλα έχουν περάσει τόσα χρόνια και συνεχίζει να μου δίνει την ίδια απόλαυση. ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΜΟΥ.

οφτοπικ σκληρο.
ρε σεις, υπαρχει χρηστης Hank Chinnaski στο φόρου. και δεν ειμαι γω. ουτε ο ebon page υποθετω, που ειχε τον χανκ αβαταρ.
παντως ευγε σου φιλε και καλωσηρθες.
η καλως επεστρεψες, ξερω γω κιολα?

το είδα κάπου εγγλέζικο και σκατά ανάλυση και είπα να κάτσω να το φτιάξω, γιατί έχω δουλειά και βαριέμαι να την κάνω :p

mematured.jpg

Ανετα το αγοραζα εστω και μια φορα και μετα το ξαναγεμιζα για τα λολζ,..εξυπνο μαρκετινγκ :p

Btw θα ηταν γαματο να εβγαινε total war: warhammer 40k....think of the possibilities!!!

Back