What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Τι τσουναμι ηταν αυτο; θα πρεπει να μπει σαν ποσοστο σε δημοσκοπηση με την ερωτηση ποιος ειναι καταλληλοτερος για πρωθυπουργος.
πολιτικο βατερλω στο twitter. δεν εχω ξαναδει τοσες σχεδον-μπαναγιες σε ενα σχεδον-μπραβο.

Στην ουσια ουτε μπραβο ειπε, ουτε Ελληνα τον αποκαλεσε και θα μπορουσε να ειναι ενα tweet για τον μεσι.
Ενα αδιαφορο ποσταρισμα ειναι για να δειξει στον κοσμο οτι κανει απλα πραγματα, οπως να δει εναν αγωνα στην τηλεοραση. ουτε τον αγωνα ειδε, ουτε πιτσα εφαγε και ουτε μπυρα ηπιε.
Ο Κυργιακος ειναι απο αυτους που πινουν χλιαρη μπυρα στο ποτηρι του κρασιου. Αυτο μονο οταν ειναι σε κουμπαρικη εκδηλωση και μονο για να σηκωσει το ποτηρι για να ευχηθει στους ψηφοφορους του.
Καργα πολιτικη ο κυργιακος.
Ο κυργιακος ειναι απο αυτους που πλενει τα χερια του για να φιλησει την γυναικα του στο μαγουλο το πρωι, γιατι αυτο οριζει το πρωτοκολλο.
Εκανε παιδια επειδη εκλεισε ραντεβου για μη χρηση προφυλακτικου με ημερομηνια και διαρκεια μη χρησης λατεξ. εκτος και αν καποιος νομιζει οτι ο κυργιακος ειναι αυθορμητος, οπως το αποσμητικο του.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
222099076_1299251027197703_4100138550363136292_n.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Ισως να ειναι καλυτερο για την ανθρωποτητα, ο Ταραντινο να μεινει στην αποτυχημενη προσπαθεια να δολοφονησουν τον JFK και την τιμωρια των δολοφονων απο τον ιδιο τον Kennedy και να αφησει ησυχο το συμπαν του Ραμπο. Αποτυχημενες ειναι θεωρω και οι επιλογες του για τον Russel στον ρολο του κυριακου μητσοτακη των σεριφηδων και τον adam-φωτοσπαθο στον ρολο του ολεθρου με την χαιτη. επιλογη μονο για τα εκατομμυρια ζευγαρια αυτια των φανποιζ του star wars. Μπορει ο Adam να βγαλει τα αντρικια δακρυα του Sylvester? μπορει; αναθεμα τα χαρτομαντηλα απο ανακυκλωμενο χαρτι υγειας.
Αρκετα ρε με την κονομα, μας αμησατε.
Συνεχιζω την γκρινια. για να υπογραμμιζει τους διαλογους, παει να πει οτι θελει (θα ηθελε, ευτηχως) να κανει μια ταινια με πολυ μπλα μπλα και με ενα φιναλε γεματο πιου πιου ενω το θεμα ειναι η αντισταση εναντια στην κωφη και βιαια εξουσια με αποτελεσμα αμυντικες γραμμες μεχρι το ως εδω που ξεσκεπαζει την απορια για το οποιος εχει την πραγματικη εξουσια. Ο λαος ρε κωθωνι. Το Ραμπο ειναι η βιβλος της αναρχιας.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Κοίτα, δεν στηρίζω ενδεχόμενο remake του Ράμπο, ούτε Adam Driver στο ρόλο σε περίπτωση που κάποιος το γυρίσει (ελπίζω όχι ο Ταραντίνο, πάντως).

Ωστόσο, ο Driver έχει γνήσια ερμηνευτικά skills και δείχνει ότι ξέρει να επιλέγει projects (όχι πάντα, αλλά συχνά). Κακώς ταυτίζεις τον ηθοποιό και το ρεύμα που έχει αποκτήσει με την επαίσχυντη νέα τριλογία Star Wars. Άλλωστε κι ο ίδιος τρολάρει ανοιχτά τον ρόλο του Kylo Ren στα σκετσάκια του SNL.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Μπορει ο Adam να βγαλει τα αντρικια δακρυα του Sylvester? μπορει; αναθεμα τα χαρτομαντηλα απο ανακυκλωμενο χαρτι υγειας.

Δεν ξέρω για τα δικά του δάκρυα, ένα κλάμα πάντως στους θεατές το βγάζει άνετα.

kylo-ren-shirtless-2.jpg


Άλλωστε κι ο ίδιος τρολάρει ανοιχτά τον ρόλο του Kylo Ren στα σκετσάκια του SNL.

Ας τρολλάρει όσο θέλει εκ των υστέρων. Ενσάρκωσε 3 φορές έναν άθλια γραμμένο χαρ/ρα άθλια. Ο χαρ/ρας του έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην αθλιότητα της συγκεκριμένης τριλογίας.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Δεν συμφωνώ ότι τον ενσάρκωσε άθλια. Ερμηνευτικά ήταν ο μοναδικός αξιοπρεπής της τριλογίας, για μένα. Τουλάχιστον από τους καινούργιους ηθοποιούς.
Μη σου πω ότι και σαν χαρακτήρας παρουσίαζε έστω ένα μικρό ενδιαφέρον, συγκριτικά με το χάλι των υπολοίπων.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Εγώ τον θεωρώ συμπαθέστατο τον νέο, αλλά ήταν τόσο χάλια ο ρόλος που δεν μπορώ να τον κρίνω. Όταν τον έβαζαν να κάνει σαν overpowered 10χρονο με daddy issues, ε... τι να κρίνεις.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Νομιζω οτι οι δηλωσεις του ιδιου, ξεπερνανε οποιαδηποτε τρολια. Στην τελευταια συνεντευξη δηλωσε, καναμε λαθη, θα κριθουν ολοι. Το σωστο ειναι, καναμε λαθη και θα κριθουμε. Στην ιδια συνεντευξη δηλωσε οτι η δασικη εκταση εχει αυξηθει επειδη πολλα χωραφια που δεν καλλιεργηθηκαν, εγιναν δασος.
ποιος να τον κερδισει;
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Τι να πει και η άλλη που ήθελε να ενσαρκώσει έναν δυναμικό γυναικείο ρόλο και τλκ ενσάρκωσε έναν από τους πιο τζενερικ της τριλογίας. Και ήταν και πρωταγωνιστικός χαρακτήρας.
 
Top Bottom