Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ε όχι... δεν θα σεβαστώ κονσολά, αλλά είσαι πάντα ευπρόσδεκτος να ανέλθεις εις τους ουρανούς του PCMASTERRACE
Αλλά mobile gaming μωρή κάμπια;

thatstoomuch.jpg

292944800_10159235419307705_1069830499917937171_n.jpg

Πω πω αυτός ο τελευταίος πρέπει να είναι επικός καφές. Ψήνομαι να το δοκιμάσω καμιά φορά.

Στο μεταξύ, αυτόν τον παράξενο με τον μέτριο φρεντο καπουτσίνο γιατί τον κάνουν παρέα?

Απορια,καταλαβαινεις τίποτα με τόσα σιρόπια? Χθες ήρθαν Ελλάδα οι συγγενείς από Γερμανία και μου έλεγαν ότι σαν κρύο καφέ εκεί έχουν τον Eiskaffee, που είναι καφές με μπάλες παγωτό βανίλια μέσα. Είναι σίχαμα αλλά οι Γερμανοί τρελαίνονται

Στο μεταξύ, αυτόν τον παράξενο με τον μέτριο φρεντο καπουτσίνο γιατί τον κάνουν παρέα?

Απορια,καταλαβαινεις τίποτα με τόσα σιρόπια? Χθες ήρθαν Ελλάδα οι συγγενείς από Γερμανία και μου έλεγαν ότι σαν κρύο καφέ εκεί έχουν τον Eiskaffee, που είναι καφές με μπάλες παγωτό βανίλια μέσα. Είναι σίχαμα αλλά οι Γερμανοί τρελαίνονται
εμείς εδώ το λέμε παγωτό μόκα πες τους

εμείς εδώ το λέμε παγωτό μόκα πες τους
Α μάλιστα, την ώρα της περιγραφής μου πέταξαν και ένα "σαν μόκα" αλλά δεν το έπιασα γιατί έχω μεσάνυχτα από καφέδες. Δεν μου αρέσουν, βάζω μόνο μια κούπα γαλλικό από το μηχάνημα στην δουλειά το πρωί για να ξυπνήσω. Ισως αν έβαζα 8-9 σιρόπια μέσα να άλλαζε η γνώμη μου?

Α μάλιστα, την ώρα της περιγραφής μου πέταξαν και ένα "σαν μόκα" αλλά δεν το έπιασα γιατί έχω μεσάνυχτα από καφέδες. Δεν μου αρέσουν, βάζω μόνο μια κούπα γαλλικό από το μηχάνημα στην δουλειά το πρωί για να ξυπνήσω. Ισως αν έβαζα 8-9 σιρόπια μέσα να άλλαζε η γνώμη μου?
ίσως αν έβαζες ζάχαρη να γλυκάνει και γάλα να σπάσει η πίκρα :p

ίσως αν έβαζες ζάχαρη να γλυκάνει και γάλα να σπάσει η πίκρα :p
Το δοκίμασα κάποτε, δεν άλλαξε την γνώμη μου όποτε για να μην παίρνω και τσάμπα θερμίδες, τον πίνω γνήσιο και ανόθευτο όπως τον βγάζει το μηχάνημα

Κάτι μου λέει ότι κοντοζυγώνει η ώρα μου να εμφανιστώ στο quotes without context

Back