Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν νομίζω να σε σώνει η γείωση, αλλά το ρελέ ασφαλείας. Να το στείλουμε σε κανά ElectroΒΟΟΜ?

Δεν νομίζω να σε σώνει η γείωση, αλλά το ρελέ ασφαλείας. Να το στείλουμε σε κανά ElectroΒΟΟΜ?
άσε μη το δοκιμάσει και πεθάνει ο τύπος :p

Κολοκύθια. Είτε γειωμένο είτε όχι, με έχει διαπεράσει το ρεύμα του δικτύου και την άκουσα. Τελευταία φορά, μονωμένος από το έδαφος, έπιασα νερό από την αντίσταση του πλυντηρίου η οποία έχάνε νερό και έπεσε το ρελέ, το οποίο σχετιζεται Με τον ουδέτερο και όχι με την φάση. Όταν με χτύπησε από την φάση, έπεσε η ασφαλεία που συνδέοταν εκεί.
Γενικα με την οικειακη συνδεσμολογία και την τυχαιοτητα ατυχημάτων, είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί.
Το σίγουρο είναι ότι το ρεύμα μας βλέπει σαν πυκνωτές και θέλει να μας φορτίσει, οποτε το θέμα ειναι από που θα την φας, ένταση η τάση,

O ρευματοδότης που έχουν εκεί οι μελετητές του Δαρβίνου, έχει και ουδέτερο και γειωσούλα και απ' όλα. Και να μην είχε και να είχε μόνο φάση, αν θεωρήσουμε το σύνολο του νερού ως αγωγό, έχω σοβαρότατες αμφιβολίες, στο επίπεδο της σιγουριάς, σχετικά με την ικανότητα του πλαστικού από τα Jumbo ως μονωτή. Αν ήταν έτσι δεν θα βάζαμε κεραμικά μονωτικά αλλά μπαλόνια ΑΒ στις κολώνες μεταφοράς.

Όλα αυτά χωρίς να σκεφτώ καν ότι το έδαφος κάτω από την πισίνα θα είναι βρεγμένο.

Από εκεί και πέρα όλες οι διατάξεις ασφαλείας είναι συμπληρωμάτικές. Αλλιώς με το που βάζαμε αντιηλεκτροπληξιακούς διακόπτες θα δίναμε και τσιμπιδάκια στα παιδιά και θα τους λέγαμε "Έλα να σου δείξει ένα κόλπο ο μπαμπάς αγάπη μου".

!!!!!!....ανεβάστε αστειάκια μας έλεγαν, θα γελάσει ο κοζμάκης μας έλεγαν...

Παιδιά τι συζητάμε ρελέ και ρεβέρ;
Είναι μέσα στο νερό, μπζζζζτττ ακούω, καρβουνάκι ζούμερ οσμίζομαι.

View attachment 5883

Υπομονή μέχρι την επόμενη Τετάρτη για επανάληψη...
Εδώ στην Ήπειρο παραδόξως μας πήγε καλά. Λίγο το μεσημέρι ανέβασε στροφές η κάρτα γραφικών αλλά έστρωσε σύντομα.

Εδώ στην Ήπειρο παραδόξως μας πήγε καλά. Λίγο το μεσημέρι ανέβασε στροφές η κάρτα γραφικών αλλά έστρωσε σύντομα.

Κι εμάς εδώ στην Λάρισα λίγο προς το μεσημέρι μεχρι το απόγευμα ανεβάζει στροφές η κάρτα γραφικών και μετά εντάξει.

Δεν έχω δοκιμάσει όμως να ανάψω το PC για να δω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

Πάρτε τα βουνά παίδες, δεν υπάρχει λόγος να λιώνεις στους 45 βαθμούς για 2 λεπτά βουτιά.

Back