Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τι αραγες να εννουσε ο Ποιητης για ατομικη ευθυνη ακριβως? η πυρκαγια δεν ειναι κοβιντ κιολας να κολλαει (λεμε τωρα...) το Καταπληκτικο αυτο Αφηγημα.
ατομικη ευθυνη σε τι? να μην καπνιζω μπας και παρει φωτια? να μην βαλω φωτια εσκεμμενα? μηπως να φορεσω στολη και να κανω τον δασοφυλακα σε συγκεκριμενη βαρδια??? τι ακριβως??

υποθετω διεκοψες την κουβεντα και δεν θα μαθουμε ποτέ, απλα εκφραζω την απορια μου.
Το ότι δεν καθάρισες εσύ το κτήμα σου στην κάτω τραχανοπλαγιά, έκαψε το δάσος της Δαδιάς ξέρω εγώ.... που ήταν πεντακάθαρο.

Δεν υπάρχει σωτηρία. Μπαίνω στο Ταξί, είναι η φάση που ο Έβρος συνεχίζει να καίγεται για δύο βδομάδες. Λέω μια σαρκαστική παπαριά και με αρχίζει και με πλακώνει ο ταξιτζής για ατομική ευθύνη...
Ελπίζω να του ζήτησες να πληρώσεις με POS και όταν σου είπε την παπαριά του να του γύρισες την ατομική ευθύνη πίσω για τα χάλια της οικονομίας από τους φοροφυγάδες.

υποθετω διεκοψες την κουβεντα και δεν θα μαθουμε ποτέ, απλα εκφραζω την απορια μου.
Η μόνη περίπτωση να κόψεις την κουβέντα σε ταξιτζή όταν ξεκινάει την αγόρευση του, είναι να του πεις "Σταματά, εδώ καλά είναι να με αφήσεις!" ακόμα και εάν είσαι δεκαπέντε χιλιόμετρα από τον προορισμό σου :p

Μπορει να εννοουσε οτι η ψηφος ειναι η Νο1 και υπερτατη ατομικη ευθηνη. Εχουν σοφια οι ταριφες και γνωση. Ξερουν ολες τις γκομενες που ειδαν τσοντα και μπηκαν σε ταξι να ξεχαρμανιασουν.

Το ότι δεν καθάρισες εσύ το κτήμα σου στην κάτω τραχανοπλαγιά, έκαψε το δάσος της Δαδιάς ξέρω εγώ.... που ήταν πεντακάθαρο.
Μήπως είσαι ταξιτζής;

Σας έχω πει για τον τύπο που κυκλοφορεί Αίγιο με αυτοκόλλητο πίσω οργισμένος έλλην ε; Να βγάλω φώτο καμιά μέρα, αλλά φοβάμαι μην με δει, ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς τους ανώμαλους.

Περιττο να πω οτι δεν ειναι φωτοσοπ.
Εκλογες
no.jpg

αγαπημενη στιγμη στο 52''. κουντος στον παναγιωτηιωαννουιωαννου γιατι καταφερε να με μπερδεψει. βλεποντας Αυτο και άλλα παρομοια βιντεα στην σελιδα του, ακομα δεν εχω φτασει σε συμπερασμα αν τα Εννοει ολ αυτα, δηλαδη θεωρει Σοβαρο το βιντεακι ή αν αυτοτρολαρεται.
και στις 2 περιπτωσεις τον χαρακτηριζω ΗμιΘεούλη για διαφορετικους λογους.

οχι, δεν ειναι απο λουμπεν και τετοια. μιλαμε για ανεκδοτο υλικο (ονομα και πραγμα) που θα γινει βάιρα απ το ρεηκουί. απλά εχω συγγενη που ασχολειται με τα αυτοδιοικητικα του δημου και ξεκινωντας απο κει, εψαξα λιγο τον παναγιωτάκη. ψηφιζω σε αλλο δημο, αλλιως τάκαρε θα την ειχες δαγκωτη την ψηφο μου. 😍 🤜🤛

Αυτο το βιντεο ειναι λογος να μην τον ψηφισεις.
Edit
Το Internet με ξερει πιο καλα απο ολους.

mail.png

Last edited:
Back