Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλή Χρονιά μύστες και αλάνια μου. Όλα τα καλά που ποθείτε στις αγκαλιές σας! Η ζωή είναι μικρή και μια φορά είμαστε εδώ κάτω. Περισσότερα τρισάγια, λιγότερα Νισάν :D

brd.png

εδω εδωσε συγχαρητηρια χτες στον λανθιμο και γραφουν απο κατω οι αθρώποι:
- μιλησε κανείς με τον γιωργο? ειναι καλα? :ROFLMAO:

πραγματικα τρελλο αυτο με τον παοκ. ολα αυτα μεσα σ ενα σκ, ετσι?

μλκ φοβάμαι με τους ανώμαλους χριστιανοταλιμπάν, αλλά κοίτα και κάτι διαμάντια που μας χαρίζουν απλόχερα!

View attachment 7227

O αυνανισμος, ως συνονθυλευμα αμαρτιων, ειναι χειροτερη αμαρτια. Αυτος που σκεφτηκε αυτο το πραγμα τον εχει κανει λαστιχο και θα καει στην κολαση με λειωμενο λαστιχο. Ξεφευγει και απο την αμαρτια και γινεται κοινωνικο προβλημα, που θα επρεπε να διωκεται ποινικα. Οχι αλλα χαμενα ελληνοπουλα. Χαμενα θα ειναι εαν δεν μπορεις να τα ταισεις.

Γελαω με αυτα ομως Ασια & Αφρικη, οι γυναικες δεν σε αφηνουν απο τα ματια τους. Οταν παιζει κατουρημα, αφηνουν την πορτα ανοιχτη και θελουν οπτικη επαφη. Ευτηχως, για το χοντρο, την κλεινουν την ρημαδα την πορτα.
Πας να κανεις το ντουζακι σου και καθονται στην λεκανη, περιμενουν να κανεις συζητηση, με την σαπουναδα στην γλωσσα.

wc2.png

Οποιος ξερει, ξερει. προσοχη στο βιβλιο.

wtf.png

Στις μερες μας μπορει να ειναι αστειο. Αυτα να τα βλεπουν μερικοι εκει εξω.
tm.png

Το χειροτερο πρεπει ειναι οταν πινουν μαζι καφε. Οταν σκαει τυπος που φλερταρει την γκομενα, μπροστα στα ματια του καψουρη και η γκομενα γουσταρει. Τερατα ψυχραιμιας αυτοι οι τυποι. Το εχω γραψει και στο βιβλιο μου :p

Back