Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν μπορεί. Δεν είναι αληθινό. Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωπ.... Άκυρο. Το ξανά-σκέφτηκα. Υπάρχουν.

o πιγκουινος και η ζουζούνα

(εν τω μεταξυ μολις τωρα συνειδητοποιω οτι χαλί απο κατω παιζει ενα τραγικο midi ινστρουμέντα κοβερ του σατισφάξο των στοουνς... :ROFLMAO::ROFLMAO: )

Last edited:
Κοροιδευουμε αλλά σε αυτές τις κακές κομμουνιστικές χώρες θα είχαν εκτελέσει όσους πολιτικούς συμμετείχαν στο φάγωμα. Εδώ τους δίνουμε ασυλία και συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε :mad:

Κοροιδευουμε αλλά σε αυτές τις κακές κομμουνιστικές χώρες θα είχαν εκτελέσει όσους πολιτικούς συμμετείχαν στο φάγωμα. Εδώ τους δίνουμε ασυλία και συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε :mad:
ναι αλλα΄σε αυτές τις κακές κομμουνιστικές χώρες μάλλον θα είχαν εκτελέσει και εμάς που βλέπουμε άνιμε και παίζουμε video games ξέρω εγώ

Εκτελέσει δε νομίζω, μάλλον θα μας τα είχαν κατασχέσει. Και θα μας κλείδωναν σε κάνα θάλαμο όπου θα βλέπαμε για 2 ώρες καθημερινά μόνο παραγωγές του Κόμματος, ως μέρος της αναμόρφωσης.

Εκτελέσει δε νομίζω, μάλλον θα μας τα είχαν κατασχέσει. Και θα μας κλείδωναν σε κάνα θάλαμο όπου θα βλέπαμε για 2 ώρες καθημερινά μόνο παραγωγές του Κόμματος, ως μέρος της αναμόρφωσης.
gaming ναι, anime...

Watching Anime or K-Dramas:​

• 1–15 years of forced labor (depending on severity)
  • Execution in extreme or repeat cases (especially for distributing)
  • Public shaming or beatings
  • Whole families might be punished under “guilt by association”

Δεν νομίζω ότι έχουμε καταλάβει τι εννοεί ο Κίμ και τι εννοούμε εμείς με την αριστερά / κομμουνισμό.

Επέτρεψέ με να διαφωνήσω. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ως κρατικός οργανισμός, και υπο την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, παίρνανε λεφτά από την (κακιά) ΕΕ και τα τρώγανε μεταξύ τους Κράτος και συμπολίτες μας που είχαν τα "κονέ" με τον πρώτο. Και γιατί να έχεις πάρε δώσε με τον λαό; Για να σε ψηφίζει (συμφέρον). Τώρα βέβαια αν μιλάμε για ολοκληρωτικό καθεστώς, στο φάγωμα συμμετέχει κ ο αρχηγός, εκτός κι αν ο Κιμ έχει χειρότερο βιοτικό επίπεδο από τον μέσο Βορειοκορεάτη κ δε το γνωρίζω.

514267406_1290231662747395_7209253651003008002_n.jpg

Πονάνε, υποψιάζομαι, γιατί είτε δεν φοράνε τζηνς, ή έχουν τπτ λιωμένα από το γυμνάσιο και δε θέλουν να ξοδευτούν.
Τέτοια κακοφωνία πάντως, είχα να ακούσω από όταν ξεσκίζονταν κάτι γάτες έξω στην αυλή.

Tέτοια σεξιστική και μισογύνικη συμπεριφορά από τριπολικά απάτσι δεν τη περίμενα να πω την αλήθεια.

Back