Game Awards 2025: ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
FIRST

EDIT: Από αυτά όπως τα βλέπω, αναγκαστικά το Χολονάι. Πάω να ψηφίσω.

Last edited:
SECOND

Το Donkey Kong: Bananza φυσικά...

Το Εκλαίρ, αλλά αν είχα παίξει Hades II, θα το σκεφτόμουν. Δεν το έχω παίξει ακόμα, άρα πάμε σε Claire Obscure.

But.. i am home, σκέφτηκα. Και δεν κάνω πλάκα.
Μπήκα να ψηφίσω οτιδήποτε είναι TB και κολλάει απίστευτα
Πέρα από την πλάκα, καταπληκτικά παιχνίδια φέτος και μάλιστα όχι ΑΑΑ (ή AAAA αν είναι Ubisoft)

Τι λέτε, είναι καλή η λίστα; Ποιο ψηφίζετε για GOTY;

Μια χαρά η λίστα, είναι το Εκλαιράκι μέσα, το μοναδικό που έπαιξα της λίστας, και δεν χρειάζεται να παίξω κανένα άλλο. 🍻

Άξιζε να είναι Blue Prince και Split Second στο μεγάλο βραβείο. Είμαι ανάμεσα Silksong και Εκλαιρ

Εκλαιράκι.

Εξαιρετικό και το Hades II αλλά ουσιαστικά βελτιώνει μια υπάρχουσα ιδέα.

Last edited:
Δεν διαφωνώ ότι το Hades II στερείται πρωτοτυπίας αλλά αφενός δεν έχω παίξει το Εκλεράκι, αφετέρου λατρεύω τόσο το H2 που δεν είμαι καθόλου αντικειμενικός.

Το Silksong μόνο να μην το πάρει κι όλα καλά.

Aκόμα δεν μπόρεσα να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα και είμαι πολύ θυμωμένος. Πάω για ύπνο γιατί σε 4 ώρες σηκωνόμαστε για δουλειά και αύριο θα ψηφίσω Ντόκι Κονγκ γιατί τα πήρα τώρα.

Aκόμα δεν μπόρεσα να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα και είμαι πολύ θυμωμένος. Πάω για ύπνο γιατί σε 4 ώρες σηκωνόμαστε για δουλειά και αύριο θα ψηφίσω Ντόκι Κονγκ γιατί τα πήρα τώρα.
Σε είδα και νωρίτερα και νόμιζα έκανες πλάκα. :p

Άμα πας στις κατηγορίες έχει αυτό κάτω κάτω:

1763421933566.png

Το Silksong μόνο να μην το πάρει κι όλα καλά.
Πες μας ποιο μπος σε ξυλοφόρτωσε, ποιο τρεξιμοπίσω (sic) σε λύγισε.
Έστω δείξε μας σε αυτό το πλούσι Χόρνετ που σε άγγιξε το Silksong, ή κάπως έτσι.

(μάλλον έχω χάσει επεισόδια)

Silksong FTW, αλλιως ειχα παιξει τα ρεστα μου στο γοριλα.

Ο Κοτζιμα θα κερδίσει απο τον Ντοριτο Ποπ, ότι κέρδισε ο Κλιντον από τον Τραμπ

Καλά ρε @Adhan έχω δύο μήνες τώρα που γκρινιάζω και ρίχνω μπηχτές, νόμιζα κρατάς αρχείο για τα πάντα.

Εννοείται προτιμώ να το πάρει μέχρι κι ο γορίλας αντί για το μεταξόπουλο, παρότι η υποψηφιότητά του είναι λίγο μαϊμού (#dadjokes).
Από αυτά που ακούω από φίλους και διαβάζω εδώ κι εκεί ίσως άξιζαν μια υποψηφιότητα το Dispatch ή/και το Split Fiction αλλά δε βαριέσαι, λογικά το Εκλεράκι θα το σηκώσει το κατσαρόλι, οπότε τσάμπα μαλλιοτραβιόμαστε.

Ενδιαφέρον θα έχει πώς θα γίνει η μοιρασιά στα υπόλοιπα, π.χ. indie game, καλλιτεχνική διεύθυνση κτλ.

Μη με παρεξηγείς, το "δείξε μας στην τάδε κούκλα που σε άγγιξε το τάδε" έπαιζε πολύ στο pc master forum, νόμιζα θα το θυμόσουν (ποτέ με αντίστοιχο link της κούκλας για να είμαι ειλικρινής, τσεκάρετε btw έχει ωραία πραγματάκια το μαγαζάκι).

Anyway, αν θες γράψε στο θρεντ του Silksong αν παίχτηκε κάποιο σκηνικό ragequit . Γκρίνια και μπηχτές έχω δει, αλλά θυμάμαι ήταν λίγο γενικά και απλά κάποια στιγμή στο review του Hades 2 νομίζω είδα το κερδάμε αδέρφια πήρε 2,87462 μονάδες παραπάνω. Οπότε απλά υπέθεσα ότι κάπου κόλλησες για τα καλά.

edit- λίγο πιο σχετικό, το είδα και στο discord και μου έκανε εντύπωση. Το Nintendoslop για το γορίλα που λέτε κάποιοι, από που προκύπτει; Από αυτά που έχω δει μου φαίνεται fun κατάσταση κι ας προτιμώ περισσότερο sidescrolling platformers από 3d collectathon.

Last edited:
Το καθένα έχει το δικό του γόητρο, αλλά το Εκλαιρ βγαίνει μπροστά λόγω του τέρμα καλλιτεχνικό escapism που προσφέρει χωρίς σαδομαζοχισμό (Silksong) ή ψηφιακή πρέζα (Hades).

Back