What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Game of the year 2012

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
για τον λαο (οι συντακτες τα ειπαν)

1. Για εμενα Dishonored για τον φοβερο του κοσμο, εθιστικο gameplay (το τελειωσα full stealth σε μια Κυριακη 10ωρο αλλα ακομα δν το εχω αγορασει :oops: ) και πολυ ομορφα και αναλαφρα γραφικα. Πραγματικα καθε πιστα ενα sanbox με πολλους τροπους προσσεγισης εξισου διασκεδαστικους

2. Borderlands 2 επειδη ειναι το τελειο sequel. πηραν οτι μας αρεσε στο πρωτο και το κανανε πιο ομορφο, περισσοτερο, προσεγμενο και καλυτερο. Αφθονο replayability, πολυ loot και απολαυστικο shooting με φιλους.

3. Μαss effect 3, τα υψηλα στανταρς της bioware. Ωραια γραφικα, καλο gameplay, φοβερα voice overs και χαρακτηρες που εχεις δεθει απο παλια, ομορφα τοπια και ενα αξιοπρεπες και διασκεδαστικο σεναριο να τα ενωνει (αν και σε αυτον τον τομεα κανενα δεν ξεπερασε το 1)
what do you think? (σορυ αν σκοπευατε να το κανετε τοπικ με πολλ)


ΥΓ δεν εχω παιξει ακομα absulution, xcom που θελω, οποτε το ΜΕ3 δεν εχει πολυ σιγουρη την θεση του
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
--<b>Far Cry 3</b>--

Μεγάλος και όμορφος κόσμος,φοβερό gameplay,τεράστια βελτίωση σε σχέση με το Far Cry 2, σχετικά καλό σενάριο(για open world παιχνίδι) και ενδιαφέροντες χαρακτήρες(ο Vaas τα σπάει).

Επίσης πρέπει να αναφέρω και το <b>Kingdoms of Amalur </b>,εξεραιτκό action rpg με πολύ καλό σύστημα μάχης και δυστυχώς μάλλον δεν θα δούμε ποτέ κάποιο sequel.
 

kesnar

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
269
Crusader Kings 2 απο εμένα....ναι δεν ειναι απο τα πολυ-ακουστα...αλλα τετοιο καψιμο φιλοι μου....εχω να κανω απο εποχες civ 3 και alpha centauri...και ασε που τοτε ημουνα μικρος και δεν με αφηνε η μανα μου να καω σωστα, ενω τωρα το ευχαριστηθηκα...εριξα κατι 8ωρα επι μια βδομαδα, και μετα αρχισαν να μειωνονται σε 5ωρα...και πανω που ξεφυγα, τσουπ να σου το dlc με τις republics και το trade...α ρε paradox τι μας κανεις....
 

defex

Commoner
Joined
Dec 2, 2012
Messages
31
The walking dead γιατί έχει από τις καλύτερες ιστορίες που έχω συναντήσει σε παιχνίδι. Πολύ κοντά έρχεται το Dishonored επειδή το setting του ήταν αξιομνημόνευτο.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Χμμ.. φέτος για εμένα δε βγήκε ΤΟ παιχνίδι. Πριν κάτι μήνες θα έδινα το βραβείο στο diablo 3 (όχι κύριοι, το πατς 3-4 μήνες μετά ναι μεν έφτιαξε τα πράματα αλλά δε βραβεύω τα πατς <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ). Kατάφεραν βέβαια να τα κάνουν μαντάρα :angry:
Το dishonored θα το βράβευα εάν είχε μεγαλύτερη διάρκεια...
Το crusader kings το είδα λιγάκι.. εαν ήμουν στη διάθεση να καώ χωρίς αύριο θα άξιζε ένα honorable mention <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

Τελικά θα δώσω το βραβείο στο εντελώς underrated King Arthur 2 (από το οποίο οι κύριοι της Creative Assembly -καλώς για εμέ- θα δανειστούν κάποια στοιχεία για το Rome 2).

Γενικά για εμέ φέτο ήτο μια χρονιά μετριότητας...
Περιμένω το νεξτ γίαρ για Rome 2, DA3 να ψοφίσομε στο πληκτρολόγιο. :woohoo:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Για μένα καλύτερο παιχνίδι ήταν το Kingdoms of Amalur. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα, το εξερεύνησα, το καραγούσταρα και οι σχεδόν 50 ώρες ήταν άκρως διασκεδαστικές !!!

Επίσης γούσταρα πολύ το Guild Wars 2. Φοβερό MMO από όλες τις απόψεις, εκτός από το ότι είναι νέο και πλέον δεν έχεις πολλά να κάνεις εκτός από repeat repeat repeat τα ίδια. Διασκεδαστικότατο και πανέμορφο, χωρίς πολύ πλούσιο endgame αλλά αυτό δεν τους χαλάει όλους.

2 games αλλά υπέραρκετά για να παίζεις με τις ώρες !!!
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Guild Wars 2
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Borderlands 2
XCOM: Enemy Unknown


Χρυσό Βατόμουρο: Diablo 3 (είναι πολύ καλό αλλά θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερο)
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
καλυτερο : Darksiders 2
εκπληξη της χρονιας: Rocksmith
χειροτερο παιχνιδι της χρονιας:Need for Speed: Most Wanted
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
σπάνια συμμετεχω σε τετοιες λιστες, γιατι απλα δεν εχω παιξει οποια και οσα παιχνιδια θα ηθελα απ αυτα που βγηκαν το 2012 κι επειδη συνηθως τα παιζω μετα απο κανα δυο χρονια ειναι πλεον αργα για να τα αποθεωσω η να τα θαψω.
φετος ομως, κι αφου διευκρινησω οτι εβαλα και παιχνιδια που βγηκαν μετα τον 11/2011 (χιντ, χιντ!) αφου θεωρω οτι καποιος δεν προλαβε να τα λιωσει μεσα στην χρονια του 2011, εχω να δωκω την εξης πενταδα:

5. Torchlight 2
4. The Book of Unwritten Tales
3. Kingdoms of Amalur: Reckoning
2. Football Manager 12
1. Skyrim
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
To Skyrim βγήκε Νοέμβριο του 11 :Ρ
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αχά. 11/11/11 για την ακριβεια. χέλιον, δε διαβασες ολο το ποστ, αλλά μονο την πενταδα. με πικραινεις.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Είναι αυτή η μαγεία των Elder Scrolls, και μόνο στη θέα του ονόματος αρχίζω να βλέπω αίμα και αγνοώ όλα τα άλλα. Όπως ο dark passenger του Dexter ένα πράμα. :oops:
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Αν μετραμε απο νοεμβριο του 11 batman arkham city δαγκωτο....το παιχνιδι με ειχε πωρωσει παραμα παρα πολυ..αν δεν πιανεται τοτε far cry 3 ηρθε στο τελος του 12 και σαρωσε
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εγώ δε βάζω games του '11,γιατί τότε θα έβγαινε ασυζητητί το Arkham City.

Λοιπόν,για εμένα GOTY είναι το Max Payne 3.Μπορεί να άλλαζε το ύφος και να μην έφτανε τα δύο πρώτα,αλλά ήταν ένα εξαιρετικά καλοστημένο shooter με ικανοποιητική διάρκεια.Οι πολλές cutscenes δε με πείραξαν.Ίσα ίσα.

Απορώ πως κανείς δεν ανέφερε το Alan Wake που για μένα βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Max Payne (εκτός κι αν θεωρείται παιχνίδι του '10).

Πολύ κοντά έφτασε επίσης το Rayman Origins.Ξέρω,είναι έκπληξη,αλλά είχα πολλά χρόνια να απολαύσω τόσο ένα platform.Από την εποχή του Manhattan Project.

Υπήρχαν κι άλλα αξιόλογα games (Dishonored,AC3,Spec Ops και το πρώτο επεισόδιο του Cognition),αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προαναφερθέντα κατά τη γνώμη μου.Φυσικά αναφέρομαι στα games με τα οποία έχω ασχοληθεί.Δεν έχω παίξει κάποια παιχνίδια που σχεδόν όλοι επιλέγουν,όπως Far Cry 3,Borderlands 2,Kingdoms of Amalur κ.α.

Γενικά πάντως,αν και υπήρχαν αρκετές καλές κυκλοφορίες,νομίζω ότι το '11 ήταν πολύ μπροστά,με παιχνίδια όπως τα Arkham City,Human Revolution,Witcher 2 κ.α.
 

kesnar

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
269
To Amalur αξιζει τοσο πολυ ε? Το σνομπαρα παρα μα παρα πολυ, γιατι ειχα πειστει οτι θα ειναι πολυ action-αδικο, αλλα αμα το λετε τοσο πολυ ολοι, να το κοιταξω...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αξίζει αν βάλεις το Heartcore mod. Αλλάζει εντελώς -προς το καλύτερο- το παιχνίδι. Από κει που ήταν μια ξένοιαστη βόλτα στην εξοχή, με το μοντ πρέπει να προσέχεις τους πάντες, γιατί αν σε περικυκλώσουν πας για load last save.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
βασικα αξιζει δικο του θρεντ.
με 2 λογια: τεραστιος κοσμος, πολυ μερακληδικο lore, ωραιο σκιλ τρη και απιστευτα ικανοποιητικη μαχη, αν και λιγο action. γνωμη μου ειναι οτι προκειται για περιπτωση αναλογη του titan quest εμπορικα. στην αρχη μετρια πορεια και οσο περναει ο καιρος, θα γινει cult θρυλος. βοηθανε και τα γραφικα του, που δε θα "παλιωσουν" γρηγορα, μ αυτο τον ωραιο cel shaded - καρτουν συνδυασμο.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,255
Παιδιά μέσω του συγκεκριμένου thread θα ήθελα να ψηφίσετε το καλύτερο (για εσάς) παιχνίδι του 2012 ώστε να βγάλω ένα ανάλογο poll. Θα περιμένω μερικές μέρες για ψήφους και μετά θα βάλω τα 7-8 πιο δημοφιλή games σε ψηφοφορία ώστε να μιλήσει το κοινό. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή ενός παιχνιδιού θα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει από 1-1-2012 και μετά.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Kingdoms of Amalur: Reckoning ΔΑΓΚΩΤΟ για μένα!
 
Top Bottom