<blockquote><br><blockquote><br>Αμα γυριζα δικια μου παντως, τετοια σκηνη δε θα εβαζα μεσα ουτε για πλακα <br>http://9gag.com/gag/a84bnK3<br></blockquote><br>Πριν κάνα μήνα αναστήθηκε και σε πείραξε που ίσα που λερώθηκε; Επιπλέον, σκέψου ότι ίσως ήθελε να τονισθεί ότι ο Ρίλορ τον θέλει ζωντανό νο μάτερ γουάτ.<br></blockquote><br>Δηλαδη εσυ γουσταρες τοσο με τη σκηνη, που δεν μπορεις να σκεφτεις πως θα ηταν καλυτερη; Η εστω λιγοτερο τραβηγμενη απο τα μαλλια; <br>Οτι τον θελει ζωντανο ο Ρ΄λορ το καταλαβα απο το οτι η Μελισαντρε εκανε ρεζ χωρις να εχει ξανακανει, χωρις να εχει ξαναδει πως γινεται (ενταξει σε αυτο υπαρχει διαφορα μεταξυ Μαρτιν-σεναριογραφων αλλα γουατεβα). Δε μου αρεσει να βλεπω εναν τυπο να τσαρτζαρει ολοκληρο στρατο για να καταλαβω οτι ειναι σημαντικος χαρακτηρας, γιατι πιο πολυ μου μενει οτι ειναι ηλιθιος παρα αυτο που υποτιθεται οτι θελει η σειρα να τονισει.<br>Και μη το ριξεις στο background του Τζον, γιατι αυτο που εγραψες περι θερμοκεφαλιας δεν τοσοισχυει. Πηρε σημαντικες και δυσκολες αποφασεις (π.χ. Χαρντχοουμ), ειχαμε μια εξελιξη στο χαρακτηρα του σε σχεση με το παρορμητικο παιδακι των πρωτων σεζον. Γεγονος που ερχεται σε αντιθεση με τη μαλακια που εκανε στην μαχη.