What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Game of Thrones TV series - MEGA SPOILERS ahead -

argaliad

Gelatinous Cube
Joined
Oct 17, 2016
Messages
61
[quote quote=515635]
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">
<div class="gdbbx-quote-title">https://ragequit.gr/forums/topic/game-of-thrones-tv-series-mega-spoilers-ahead/page/48/#post-515613">Κώστας Καλλιανιώτης wrote:
Η άποψη του Σλαβόι Ζίζεκ για το φινάλε:

https://www.independent.co.uk/voices/game-thrones-season-8-finale-bran-daenerys-cersei-jon-snow-zizek-revolution-a8923371.html" rel="nofollow">https://www.independent.co.uk/voices/game-thrones-season-8-finale-bran-daenerys-cersei-jon-snow-zizek-revolution-a8923371.html

“Game of Thrones played to fears of revolution and political women – and left us no better off”</blockquote>
What the fuck did I just read???

[/quote]

Τι πινει ο τυπος που το εγραψε???  Sansa favoured by todays capitalism???. Πραγματικα γραφουν μ@λακιες μονο και μονο γιατι θα γινει trend για το ποσο ακυρο ειναι και ετσι θα παρει shares.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,656
https://i.imgur.com/jeacz9C.gifv

<img src="https://i.redd.it/85ryh83nerz21.png" />

<img src="https://i.redd.it/20fknxfdkqz21.png" />

<img src="https://i.imgflip.com/31mj76.jpg" />

<img src="https://i.redd.it/a9taewse6qz21.png" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,257
Βάσει της αρχής της σειράς, η μαχαιριά του Τζόντ, ήταν ξεκάθαρα δείγμα του ότι έπρεπε να παρει το κατσαρόλι
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,656
Husband and wife take their 2 kids to the Emmys. XD

<img src="https://i.redd.it/fjnp79rtm2031.jpg" />
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Μαλάκα, δεν ήξερα ότι είναι ΤΟΣΟ ντερέκια και irl! 8-O
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,826
[quote quote=515706]Husband and wife take their 2 kids to the Emmys. XD

<img src="https://i.redd.it/fjnp79rtm2031.jpg" />[/quote]

:D :D :D :D :D

ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Είδα το προτελευταίο επεισόδιο... (παραδοσιακά τα βλέπω όλα όταν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν για να μη περιμένω μια εβδομάδα μέχρι το επόμενο)

Ντάξει, ΕΛΕΟΣ.

Να πάνε όλα στο διάολο. Δεν βλέπω το τελευταίο επεισόδιο.

(Αυτό το βουνό πόσες μαχαιριές έπρεπε να φάει ακόμα για να ψοφήσει)

ΟΥΣΤ ΡΕ! Ρόμπες.

ΥΓ: Πείτε αν δείχνει τα βυζγια της Σάνσα στο τελευταίο ρε, μόνο έτσι θα κάτσω να το δω - τσάμπα περιμένω 8 χρόνια.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,826
&lt;p style="text-align: justify;"&gt;[quote quote=516117]Είδα το προτελευταίο επεισόδιο… (παραδοσιακά τα βλέπω όλα όταν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν για να μη περιμένω μια εβδομάδα μέχρι το επόμενο)

Ντάξει, ΕΛΕΟΣ.

Να πάνε όλα στο διάολο. Δεν βλέπω το τελευταίο επεισόδιο.

(Αυτό το βουνό πόσες μαχαιριές έπρεπε να φάει ακόμα για να ψοφήσει)

ΟΥΣΤ ΡΕ! Ρόμπες.

ΥΓ: Πείτε αν δείχνει τα βυζγια της Σάνσα στο τελευταίο ρε, μόνο έτσι θα κάτσω να το δω – τσάμπα περιμένω 8 χρόνια.

[/quote]

Τα δείχνει, τα δείχνει!

Δες και το τελευταίο και πες μας αν σου άρεσαν

:twisted:
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Το βουνό είναι πιο πολύ ζόμπι παρά άνθρωπος. Αλλά και πάλι, λίγο η αδρεναλίνη, λίγο το ότι έχει ένα τορβά μύες ανάμεσα στο μαχαίρι και τα ζωτικά σημεία... :-D
Με λείπει η σειρά πάντως, και τα καλά και τα στραβά, κυρίως τα καλά. Κάθησα είδα ντοκιμαντέρια και συνεντεύξεις και έμαθα από κομπάρσους ότι το CLUB sandwich είναι Chicken (and) Lettuce Under Bacon.
Mπορεί και να DMάρω κάνα rp-heavy σέσιο στα ΑΜΕΑ μου, δε ξέρω... με λείπει πάντως η σειρά, πρέπει να πέσω σε κώμα μέχρι να βγουν τα τελευταία βιβλία.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,251
<img src="https://pbs.twimg.com/media/D8xAPlWWsAAc66J.jpg" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,648
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη.

<img src="https://i.postimg.cc/wBF2cLpd/60261349-10216889385401371-7275409144675303424-n.jpg" alt="" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
φιλτατε κουνελε το μεγαλο προβλημα του got δεν ειναι το ending αυτο καθ'αυτο. αλλα η πτωση της ποιοτητας στη σειρα. το ending σαν μαρτιν τους το ειπε πως σκοπευει να το τελειωσει. απο κει και περα αν συγκρινεις τις πρωτες σεζον και απο 6 και μετα βλεπεις την κατακορυφη πτωση ποιοτητας.

Αυτο που εγινε μετα το season 6 ειναι οτι επεσαν πολλα κεφαλια και τα πραγματα ξεκινησαν να απλοποιουνται, πολυ.
Καποιες καταστασεις αρχισαν να παιρνουν μορφη, αφηνοντας πισω το ολοκληρωτικο χαος.

το ένοιωσα πολύ ξαφνικό όλο αυτό.
Ξαφνικο δεν ηταν επειδη καποια σημαδια ειχαν δωσει βροντερο παρων, πολυ πριν πατησει ποδι στον Βορρα. Ειχε μια ταση να θελει να κοψει οποιον δεν την εραινε με λουλουδια και με τον Tyrion να τρεχει πισω απο το φουστανι της για την σταματησει. Στην πορεια οι αναποδιες την εκαναν να βαρεσει πιρακια. Ειναι μια κλασσικη περιπτωση ανθρωπου που θελει να αλλαξει τον κοσμο αλλα γινεται αυτο που μισει. Δεν θελει πολλα επεισοδια για να γινει κατι τετοιο. Εαν δεν την εκοβε ο Φουντας θα γινοταν η χειροτερη εκδοχη της Cersei.

Δεν ειναι η πρωτη αλλα ουτε και η τελευταια σειρα οπου το τελος μοιαζει με καμπινγκ στην εξοχη. Ξαφνικα τα μαζευουν ολα λες και ερχεται μπουρινι. Λογικα εχει σχεση με το συμβολαιο της σειρας αλλα ακομα και ετσι, η σειρα κρατηθηκε και εδωσε ενα λογικο αποτελεσμα στα γεγονοτα. Ευτηχως, η σειρα μου αρεσε και δεν νοιωθω οτι εχασα τον χρονο μου επειδη με ξεγελασαν τα πρωτα season.


το να ειναι καθαρα τηλεοπτικη (γιατι ο σινεμας εχει αλλα μετρα, αλλους χρονους, αλλους κωδικες) και το καστινγκ. το γκοτ ειχε 2 στα 2 χωρις κανεναν αστερισκο.

Αυτο, μιλαμε για τηλεοπτικη σειρα που ειχε τα στραβα της αλλα μια αξιοπρεπεια την κρατησε ως το τελος. Ειμαι σιγουρος οτι οι πολλοι θυμωμενοι εκει εξω τα πηραν ενδοκρανιακα επειδη πεθανε η ξανθια δρακαινα.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
411
Ο Martins ακομη πρεπει να γελαει με αυτα που εβλεπε στο τελος. Ευκολες χολιγουντιανες λυσεις στο τελος. Να πεθανουν γρηγορα οι κακοι και να ληξει οπως οπως. Αυτο μου εχει μεινει.

Ο τεραστιος villain που απο το πρωτο σχεδον λεπτο χτιζεται ως κατι ισοπεδωτικο πεθαινει σαν να σταβοκαταπιε κοκαλο και του καθησε στο λαιμο.

Καλη σειρα. Εβγαλε ο τυπος απειρα χρηματα και δε πιστευω να το τελειωσει και ποτε οπως θα του αξιζε. Δε πειραζει, αλλωστε δεν θα αγορασω αλλο βιβλιο του.
Βοηθα στη δημιουργια νεων παρομοιων σειρων που ειναι καλο για εμας, τους φαν(δες wheel of time :ROFLMAO:)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
Συμπαθα με πατριωτη αλλα ευκολη χουλιγουντιανη λυση θα ηταν ο γιαννακης με την τζουρασικ παρκ μανατζερ. Προσωπικα μου αρεσε η επιλογη του 2χ2 επειδη ειχε κατι που δεν ειχε κανενας υποψηφιος εραστης της εξουσιας. Ηταν η προσωποποιηση αυτων που ηθελαν για το μελλον, ο κοντος με την γραβατα και ο καραφλος που κατουραει καθιστος και ο λογος που αυτοι οι δυο, κι οχι μονο, ακολουθησαν την τζουρασικ παρκ μανατζερ.
Αλλη ευκολη λυση θα ηταν η αδερφικη διακυβερνηση των σταρκ. Οχι, ευκολη λυση δεν ηταν.
Εσυ τι θα αλλαζες και πως θα εδινες το τελος;
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,539
Το πρόβλημα δεν είναι στο ποιός θα κυβερνήσει στο τέλος, τα πράγματα στράβωσαν πολύ νωρίτερα. Κάποια στιγμή, πριν ξεκινήσει η τελευταία σαιζόν νομίζω, είχα πέσει πάνω σε ένα πολύ ωραίο άρθρο, που εξηγούσε γιατί το GoT των τελευταίων σαιζόν δεν είχε σχέση με αυτό των πρώτων.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τους όρους που είχε χρησιμοποιήσει, αλλά πάνω κάτω το ζουμί ήταν αυτό : στην αρχή το αφήγημα είναι ιστοριοκεντρικό, γίνεται ένα α πράγμα, που οδηγεί σε ένα β, σε ένα γ κτλ. Οι συμμετέχοντες συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας, ο καθένας με βάση το τι άνθρωπος είναι, ποιες είναι οι επιδιώξεις του κοκ σιγά σιγά πάμε παρακάτω. Αλλά προσοχή, πρωταγωνιστής είναι οι συνθήκες της ιστορίας.

Μετά το τέλος του τρίτου βιβλίου/σαιζόν, το αφήγημα γίνεται προσωποκεντρικό. Πλέον, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από συγκεκριμένους χαρακτήρες, δεν έχουμε πλέον συμμετέχοντες, έχουμε πρωταγωνιστές. Το άρθρο, θυμάμαι, έλεγε ότι αυτό δεν είναι κακό. Το 99% των ιστοριών που καταναλώνουμε από βιβλία και σειρές είναι προσωποκεντρικές. Αλλά εκεί πλέον, θες και έναν μάστορα στην πένα, και το GoT δεν τον είχε. Και τα βιβλία έχουν το ίδιο πρόβλημα (βασικά μεγαλύτερο από την σειρά για άλλους λόγους). Τα πρώτα τρία φεύγουν νεράκι, το τέταρτο και το πέμπτο αγκομαχάς να τα τελειώσεις.

Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, με τον πρώτο mode αφήγησης ο Ned πεθαίνει, με το δεύτερο δεν θα πέθαινε γιατί είναι ο πρωταγωνιστής και το στόρι θα περιστρεφόταν γύρω από αυτόν και με κάποιο μαγικό τρόπο θα την γλύτωνε.

Γενικότερα μπράβο στους producers που διαχειρίστηκαν πολύ καλά όλο αυτό το project για πολλά χρόνια και απέφυγαν και τις κακοτοπιές του τέταρτου βιβλίου, αλλά, συγγνώμη Κούνελε, η τελευταία σαιζόν ήταν μια τεράστια αποτυχία που θα μνημονεύεται στους αιώνες.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Σύντροφε κούνελε το πρόβλημα δεν ήταν οι σεναριακές ιδέες, είχε καλές όντως (λογικά τους τις σφύριξε ο ίδιος ο συγγραφέας, έτσι διαβάζαμε τουλάχιστον). Μου άρεσε η ιδέα της Mad Queen , έδενε ωραία και φυσιολογικά στην ροή, ταίριαζε με το lore και το background του σογιού, είχε και τους συμβολισμούς του. Όμως το πρόβλημα ήταν η εκτέλεση των ιδεών, που αν εξαιρέσουμε τα πολύ καλά production values, τα υπόλοιπα ήταν χάλι μαύρο. Βιαστικά, τσαπατσούλικα και το χειρότερο : τελείως εκτός του κλίματος που η ίδια η σειρά είχε χτίσει (για παράδειγμα χαρακτήρες που είχαν παρουσιαστεί σαν πανέξυπνοι με στρατηγικά μυαλά και φοβερές τακτικές έγιναν από την μία μέρα στην άλλη αρτσούμπαλοι χαζοί που δεν ήξεραν τι έκαναν) Το να έχεις μια καλή ιδέα στα χέρια σου είναι σημαντικό, το να την εκτελέσεις και αναπτύξεις σωστά όμως είναι το δύσκολο, και αντικειμενικά τα έκαναν μαντάρα. Το γεγονός ότι έκανε φοβερή επιτυχία σαν franchice (αναφέρθηκα αρκετά στα πόστ σας) οφέλειτε στις καλές πρώτες σαιζόν, αν οι 3 πρώτες σαιζόν είχαν την ποιότητα των τελευταίων δεν θα είχαμε (και είχανε) ασχοληθεί μαζί τους ούτε οι μισοί.

Δεν θυμάμαι αν στο παρελθόν το είχε ποστάρει κανείς, αλλά βγάζει πολύ γέλιο, και αφού τα ξαναθυμηθήκαμε....
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ίσως αν είχε καναδυό σεζόν ακόμα να μη φαινόταν τόσο άκυρο το γράψιμο ειδικά στην τελευταία σεζόν. Αλλά τέλος πάντων κι επειδή τα είπαμε ήδη πριν 347 χρόνια, στην τελική από ΓΚοΤ κράτησα το παρακάτω κλιπ και πάμε γι' άλλα.



Αν και οκ τις μπούρδες παράδειγμα ενός Λοστ φινάλε δεν τις πλησίασε καν. Θέλει προσπάθεια να επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
συγγνώμη Κούνελε, η τελευταία σαιζόν ήταν μια τεράστια αποτυχία που θα μνημονεύεται στους αιώνες.

Αυτο φιλτατε ανηκει στην σφαιρα της προσωπικης γουστιας. Ο κουνελος δεν παει να βγαλει την σειρα "προσκυνατε". προσπαθει να αναλυσει την χολη, ειναι απο αλιγατορα ή ειναι απο κανενα χαμστερ; Αυτος ειναι και ο λογος που ρωταω σαν ζητουλας, τι δεν αρεσε; το τελος; οι μασχαλες του Tyrion? τα πασουμακια της Cersei? Οι απαντησεις εως τωρα ειναι οτι επεσε η ποιοτητα.
ο κουνελος θεωρει οτι οι ερμηνειες εμειναν σταθερα καλες. Οι δολοπλοκιες και οι ανατροπες κρατησαν, δεν εκανε τρελη κοιλια.
Σε αυτο που θα συμφωνησω, επειδη δεν ειμαι κανενας κολημενος, δυστροπος γεροκλανιαρης, ειναι οτι επρεπε να γινει μια επιμηκυνση π.. season. Ακομα 1 ή 2 τα ηθελε, maximum 2 γιατι μετα θα ειχαμε δραματα και παραπονα, ακομα και απο τον κουνελο.


χαρακτήρες που είχαν παρουσιαστεί σαν πανέξυπνοι με στρατηγικά μυαλά και φοβερές τακτικές έγιναν από την μία μέρα στην άλλη αρτσούμπαλοι χαζοί που δεν ήξεραν τι έκαναν

Εαν εννοεις τον man with the dogs, μια χαρα κουναβι ηταν μεχρι το τελος. Αυτο που με χαλασε με την φιγουρα του ηταν οτι δεν υπεφερε οσο επρεπε. Απο τις πιο μισητες φιγουρες που εχω συναντησει σε σειρα. ευγε στον ηθοποιο.


αν οι 3 πρώτες σαιζόν είχαν την ποιότητα των τελευταίων δεν θα είχαμε (και είχανε) ασχοληθεί μαζί τους ούτε οι μισοί.
Ναι αλλα εμειναν μεχρι το τελος και αν κρινω απο την δυσφορια που ξεκινησε απο το 5-6 season, λιγοι θα εβλεπαν το τελος.


Αν και οκ τις μπούρδες παράδειγμα ενός Λοστ φινάλε δεν τις πλησίασε καν.
Το lost ειναι μια σειρα που την βαρεθηκα πριν λαλησει ο πετεινος 3 φορες. Μολις εμαθα τον τροπο που τελειωσε ειπα ευτηχως που δεν της εδωσα μια δευτερη ευκαιρια.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
ο σοδας φταιει, που βαλε το ηχητικο, και μπορει να το χω ξαναποσταρει, αλλά σοου γουωτ?
4-5 κιθαρίσται (μεχρι κι εγω ο ασχετος με τα σκληρα, ξερω τον μορελο και τον μπετενκουρ) κι οι δημιουργοι της μουσικης της σειρας συναντιουνται και για να διαφημισουν καποιες καστομιές που εβγαλε η φεντερ με αφορμη το GOT (φαινονται λιγο κιτς, αλλά μ αρεζουν κιολας, δεν μπορω να το εξηγησω) και φτιανουν ηχητικο οργαζμό (περιπου στο δευτερο λεπτο ξεκιναει).
ΓΑΜΆΤΟ.

 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
H σειρα τα εσπασε και τα σπαει ακομα, με οσα στραβα και να προσπαθησουμε να της βρουμε. μια απο τις καλυτερες που εχουν περασει απο την παγκοσμια τηλεοραση. Ο πιο ΜΑΜΑΩ ηρωας απο ολους ο Bron! Γιατι OK κακους, καλους, γεναιους, δειλους, αγαθους, πανουργους, ελεηνους κι αλλα πολλα, χαρακτηρες εχουμε ξαναματαδει πολλακις σε βιβλια σειρες ταινιες. Ο Bron ειναι λιγο απο ολα αυτα και ταυτοχρονα τιποτα απο ολα αυτα. Απλα ειναι ο Bron.
Το θεμα μου ειναι που βρισκω κατευαζω και γραφω ολα τα επισοδεια,με Ελληνικους υποτιτλους βεβαια, γιατι δεν βλεπω να κυκλοφορουν συντομα στα δισκαδικα παιζονται ακομα σε πολλες χωρες. Δεχομαι και pm, αν ντρεπεστε να μου πειτε δημοσια
 
Top Bottom