What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Games του 2020: Τα “Παραλειπόμενα”

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,632
Το ημερολόγιο γράφει αυτή τη στιγμή 30 Δεκεμβρίου 2020. Βαστάτε, λίγο ακόμα έμεινε. Για τα games που χαρακτήρισαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, την… ας την πούμε πρωτότυπη κι ενδιαφέρουσα χρονιά που μας αφήνει, σύμφωνα με το consensus της συντακτικής ομάδας του RQGR, τα είπαμε στο πρόσφατο άρθρο. Η φύση του ομαδικού άρθρου ως γενικό “best of”, ωστόσο, καθιστούσε αναμενόμενα αντιπαραγωγικό το να απαριθμηθεί το σύνολο των φετινών games που έπαιξε και εκτίμησε ο κάθε συντάκτης του ψευδοχαρκόρ ιστοτόπου μας∙ χώρια το ότι το συγκεκριμένο άρθρο ασχολήθηκε (και ορθώς) αποκλειστικά με πλήρεις φετινές κυκλοφορίες, άρα αποκλείσαμε εκ των πραγμάτων games σε κατάσταση Early Access.



Το κενό που δημιουργήθηκε από τα παραπάνω θα επιχειρήσω να καλύψω, εν μέρει, μέσα σε αυτές τις πιο προσωπικές αράδες, που θα αφορούν games που έπαιξα εγώ προσωπικά μέσα στο έτος. Ως γνήσιο παραβατικό...

Continue reading...
 
Last edited:

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τί λέτε να μας περιμένει μες στο 2021; Stay tuned. Πόσο χειρότερο να είναι, πια, από φέτος;
Και μόνο που ο γκαντέμης ευχήθηκε και είπε πως το 21 θα είναι καλύτερο από το 20, μπορείς να καταλάβεις τι έχει να γίνει πάλι.
 
Last edited:
Top Bottom