Gamescom 2021

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

chek2fire

Mind-flayer
Mια και η έκθεση άνοιξε ας συζητάμε σε αυτότ ο νήμα όλα τα νέα γύρω από τα stream που θα ανεβαίνουν καθημερινά.
Χθές ήταν ουσιαστικά η πρώτη μέρα με την παρουσιάση της microsoft και το xbox

αν και όπως ήταν φυσικό επικεντρώθηκαν στα βαριά τους χαρτιά είδαμε αρκετά νέα indie game που είχαν αρκετά για μένα ενδιαφέρον.
H σημερινή μέρα είναι και η επισήμη πρώτη και εδώ είναι η παρουσιάση που τελειώσε πριν λίγη ώρα

θα επανέλθω με εντυπώσεις καθώς δεν έχω προλάβει να την δω ακόμα.

Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές δεν είδαμε τίποτα το ιδιαίτερο. Υπήρχε η ανακοίνωση του Saints Row και του Midnight Suns αλλά χωρίς σχεδόν καθόλου gameplay.

Τι είναι αυτό, τζιτιέι γουτσουγούτσου εντίσιον; Βασικά θα μπορούσε να είναι και το Μπούλι 2 αν φτιαχνόταν από γιαπωνέζους. Mπορεί και κορεάτες. Το είδα χθες στη λίστα, αλλά λίγο το όνομα και λίγο η υποβόσκουσα τζαπανεζιά πριν καν πατήσω το πλέι, το προσπέρασα. Άσε που χωρίς να ανοίξει μίνιμαπ και να δούμε αν υπάρχουν τουλάχιστον 470 κολέκτιμπλς στο χάρτη, δε νοείται όπεν γουόρλντ.

Το φκιάνει το στούντιο του Black Desert Online, οπότε είναι αυτόματο Χ.

Έβαλα χαλί το Xbox stream, μπήκα να δω footage μόνο στο σημείο που έπαιξε το ντοκιμαντερίστικο υλικό για καταπέλτες. Απίστευτη ένδεια.

αν κρίνω από την ηρεμία εδώ, δεν έδειξε και τίποτα ε; :p

edit

Join the Penitent One on his final trial in Blasphemous, with the introduction of the game's final DLC chapter, Wounds of Eventide, available for free on December 9th, as well as a teaser for the sequel coming in 2023.

p03lcphh.jpg

Last edited:
Ανυπομονώ να δω υλικό από το Lagavulin-worthy sequel του Blasphemous αλλά λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. :cry:
Πάντως γενικά η συγκομιδή από indies σε αυτή τη Gamescom μου φάνηκε συμπαθέστατη. Tales of Iron και Sandwalkers δείχνουν υποσχόμενα (αν και με χαλάει λίγο το περιβαλλοντικό preaching του δεύτερου), ενδεχομένως και το Soulstice. Αν προσθέσουμε το λαχταριστό Cult of the Lamb κι από blockbusters το Marvel XCOM-like, δεν με απογοήτευσε καθόλου αυτή η Gamescom. Σίγουρα καλύτερη από κάτι πρόσφατες E3.

Τι απέγινε το Τρεπάνγκ1;

Κάπως έτσι θα έδειχνε φαντάζομαι ένα σύγχρονο remake του πρώτου FEAR.
Φαίνεται δυνατό αλλά έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει...

Καλά είναι αυτά τα παιχνίδια, αλλά σαν το reboot του saints row δεν είναι. Οι άνθρωποι έχουν καταλάβει το τι ζητάει μέσος saint row fan, και δίνουν μαθήματα στης άλλες εταιρείες.

Καλά είναι αυτά τα παιχνίδια, αλλά σαν το reboot του saints row δεν είναι. Οι άνθρωποι έχουν καταλάβει το τι ζητάει μέσος saint row fan, και δίνουν μαθήματα στης άλλες εταιρείες.

Δεν ξέρω τι είδες που σε ικανοποίησε τόσο, αλλά η άποψη του μέσου Saints Row fan φαίνεται στο ratio...

Δεν ξέρω τι είδες που σε ικανοποίησε τόσο, αλλά η άποψη του μέσου Saints Row fan φαίνεται στο ratio...
Απλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα το μεγαλείο της παιχνιδάρας

Είναι η στιγμή που θυμάσαι να λένε για το εξκλουσίβιτι του ρημπού του Σεντρόου στην επικάρα και γιολολάρεις λίγο παραπάνω.

#gta6killer #rekt #kinziehools

Last edited:
Τι απέγινε το Τρεπάνγκ1;

Κάπως έτσι θα έδειχνε φαντάζομαι ένα σύγχρονο remake του πρώτου FEAR.
Φαίνεται δυνατό αλλά έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει...
Το 1 ήταν η άλφα 😅

Τώρα για σύγχρονο δεν θα το έλεγα κιόλας. Περισσότερο με shooter του '13 κάνει.
Όλο και σε κάποιο bundle θα χωθεί μετά από έξι μήνες.

αν κρίνω από την ηρεμία εδώ, δεν έδειξε και τίποτα ε; :p

Μπα, ήταν γενικά αδιάφορο το Gamescom Live. Πιθανότατα λόγω covid πολλές σημαντικές κυκλοφορίες πήγαν πολύ πίσω, ενώ ο Keighley σίγουρα κρατάει τα πιο βαριά ονόματα για το δικό του show (τα Game Awards τον χειμώνα).

Back