Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε ότι αφορά το Black Myth, κυρίως πως 3 από τους 7 co-founders της Game Science ποστάρανε στα κινέζικα social media με χιούμορ δωδεκάχρονου που μόλις ανακάλυψε τη μαλακία. The horror.

Α, και πως κάποια recruitment posters της Game Science πριν λίγα χρόνια ήταν υπερβολικά suggestive.

Και το χειρότερο από όλα, το logo της Game Science μοιάζει με σπερματοζωάριο - όχι, δεν τρολάρω. Το βάζω εδώ για να μην το ψάχνετε.

View attachment 8199

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το studio γράφει εδώ και μήνες στις αρχιδάρες του τα αιτήματα των γνωστών sites για μια απάντηση στο σχετικό άρθρο.

Και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, το κοινό αγοράζει και παίζει το παιχνίδι τους σαν να μην τρέχει τίποτα. Gamers are horrible.
Σε ευχαριστώ για τον κόπο της περίληψης. Είμαι εκτός έδρας και ήταν ειλικρινής απορία, δεδομένου ότι στο μυαλό μου οποίος κάνει σοβαρή ερευνητική δημοσιογραφία συνήθως καταλήγει σαν τον Καραϊβάζ.

gaymers! :Ρ
Funny you should mention that...

αλλά εικάζω ότι ίσως έφαγε κι ένα ξεγυρισμένο κράξιμο ή/και harassment στα social την επόμενη του άρθρου της
Οκ, ναι. Μπορεί να έγινε κι έτσι. Απλά εγώ διάβασα την εικόνα που πόσταρε ο Hellion. Όπου το μόνο που είπε είναι ότι έκατσε κι έκανε έρευνα κι έγραψε ένα άρθρο κι οι αλητες οι gamers πήγαν και το αγόρασαν. Και γι' αυτό υπάρχει τόσο μίσος κι οι gamers είναι απαίσιοι. Δεν έγραψε ότι έφαγε κράξιμο. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά. Τέλος πάντων, δεν ξέρω καν ποια είναι για να με νοιάζει και τόσο, απλά απόρησα.

ξεκινησαν ηδη τα αρθρα "lost x number of players". αλλα ναι ηδη λεει αυτο που ελεγα πιο πριν. το παιχνιδι δυσκολα δεν θα εκανε επιτυχια ακομα και αν εβγαζες στην απεξω την δυση.

Funny you should mention that...

Άι χεντ νόου αηδία!

Βλέπω αυτά τα αναμενόμενα άρθρα "το X game έχασε 2 εκατομμύρια παίκτες λολ" αλλά εν τω μεταξύ σήμερα που ξανάρχισαν να παίζουν οι Κινέζοι το Wukong πήγε στα 2.4 εκατομμύρια concurrent, ξεπερνώντας το χθεσινό του ρεκόρ.

Screenshot 2024-08-22 165436.png

Δεν βρίσκω κάτι χαχαχουχα σε gay/trans/lesbian γκρουπακια από χρήστες στα στημς και τα ρέστα.
Το μεμπτό, για εμένα, είναι ο ίδιος ο καπιταλισμός, που στο βωμό του χρήματος, θυσιάζει τα "ανθρώπινα δικαιώματα", για τα οποία τις περισσότερες φορές δεν γίνεται καν η "στοιχειώδης έρευνα".
"Θα είναι inclusive; Βάλε μαύρους και ομοφυλοφιλία μέσα."
Ο τρόπος στις περισσότερες των περιπτώσεων γίνεται forced, χωρίς τη χ-ψ δημιουργική συνοχή και μου φαίνεται κάπως υποκριτικός, όχι ως προς το μήνυμα, αλλά ως προς την όλη πρόθεση.
Θαρρώ πως το ίδιο πράμα θα αισθάνεται και η πλειοψηφία αυτών των "groups" (ΡεσετΕρα και τουητερ γουοριορς, απλά τα αφήνω για το μεσημεριανάδικο).

Ελάτε ρε παιδιά, ας ηρεμήσουμε. Σκεφτείτε τα ωραία όργια που θα μπορούσαμε να κάνουμε μεταξύ μας στας Αρχαίας Αθήνας.

Ελάτε ρε παιδιά, ας ηρεμήσουμε. Σκεφτείτε τα ωραία όργια που θα μπορούσαμε να κάνουμε μεταξύ μας στας Αρχαίας Αθήνας.

Εγώ ήρεμος είμαι. Και, πραγματικά, δεν ξέρω τι τον ενόχλησε τον @Bathory. Ότι έθιξα την gayming κοινότητα, που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει;;; Άλλωστε, νομίζω ότι το αστείο "gamer-gaymer" είναι αρκετά παλιό (κάποτε ήταν όντως αστείο λογοπαίγνιο, τώρα πια ίσως όχι).

Δεν τον είπα δα και [......] <--- ας βάλει ό,τι προτιμάει για να μην (ξανα)παρεξηγηθώ.

Κάποτε ήταν αστείο στο Νότο να βαράνε τους "αραπηδες" και να βιάζουν τις γυναίκες τους.
Ο κόσμος εξελίσσεται (καλώς ή κακώς, αυτό βρίσκεται στη κρίση του καθενός).
Οπότε το να βλέπεις τη δυσαρέσκεια από 2 άτομα, τότες απλά το αφήνεις εκεί (από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάλογος) και δεν ρίχνεις απάντηση στην απάντηση, σαν μαθητής προσχολικής μαλαγανιάς.

Επίσης το επίπεδο φτάνει και ξεπερνά αυτό του Σεφερλή*

Last edited:
Κάποτε ήταν αστείο στο Νότο να βαράνε τους "αραπηδες" και να βιάζουν τις γυναίκες τους.

Επικίνδυνες οι γενικεύσεις σου και τουλάχιστον τραγική η σύγκριση...

Οπότε το να βλέπεις τη δυσαρέσκεια από 2 άτομα, τότες απλά το αφήνεις εκεί (από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάλογος) και δεν ρίχνεις απάντηση στην απάντηση, σαν μαθητής προσχολικής μαλαγανιάς.

Επίσης το επίπεδο φτάνει και ξεπερνά αυτό του Σεφερλή*

Μία απάντηση έδωσα στον 1 από τους 2 και άρχισες τους χαρακτηρισμούς ωρέ Τόνυ;;; Εκτός κι αν για οτιδήποτε έχει να κάνει με τους ΛΟΑΤΚΙ, πρέπει να το βουλώνουμε και να απαγορεύεται να σχολιάζουμε... Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

Ευχαριστώ πάντως που με επανέφερες στην τάξη. Δεν θα το ξανακάνω. Και δεν το λέω ειρωνικά, απλώς σήμερα έμαθα κάτι καινούργιο για αυτήν εδώ την κοινότητα. Με τις υγείες μας.

Μπαίνουμε σε άμυνες, strawman fallacy και τα ξεχασμένα τερτίπια του King Diamond. Ο καθένας καταλαβαίνει αυτό που θέλει να καταλάβει και κάπου οδηγούμαστε σε ατέρμων σκουληκότρυπα.

Τρομερή επιτυχία, δεδομένα θα δώσει άλλη πνοή στην κινεζική βιομηχανία του gaming και θα δούμε περισσότερα games από την χώρα να γνωρίζουν επιτυχία στον υπόλοιπο κόσμο. Για μένα αυτό είναι το σωστό "diversity", να έρχεσαι σε επαφή (μέσω των κάθε είδους έργων τέχνης) με την κουλτούρα και τις ιστορίες άλλων χωρών και πολιτισμών.

επιτελους ο κοσμος των shaw brothers θα ζωντανεψει και μεσω του κειμινγκ. εννοω ολη την σινοασιατικη κουλτουρα, τοσο στον τομεα των μαχών όσο και (περισοτερο) στην καθημερινοτητα και στον τροπο ζωης. υπαρχει ηδη σε κλικικλικι με το τριτο act του ταιτα κουε στην κινα, οσο και σε ολοκληρο το dlc eternal embers.

περισοτερο ομως, ως μεγαλο θαυμαστη του συμπαντος αυτου, δεν με ιντριγκαρει τοσο ουτε κλικικλικι ουτε αξιον κειμ οπως ο γουκόνγκ, αλλά ενα καθαροαιμο γουιτσε λάικ οπεν γουωρλντ αρπιγκι σε απωανατολικό σετινγκ. για ενα τετοιο, μερακληδικο ομως, με ωραιες κουεστς και πλοτ, λερωνω βρακουλινι. θ αργησει, αλλά θα ερθει.
οπότε , και γι αυτο, χαιρετιζω μ ενθουσιαζμο το σαξές του φίλου μου του γουκονγκ.

Back