Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τους φθονώ/απεχθάνομαι όλους.

7cca2afc98f1058dfe0d0127b6c27e6f.jpg

Κάτι βλακείες για νέους, προσπερνάμε χασμουρώμενοι γελαστά.

Άραγε τι λέει για το ποιον μου το γεγονός ότι το μόνο όνομα που αναγνωρίζω από την λίστα είναι το critical role που έχει μάλιστα την πρωτοκαθεδρία.
Άντε και τον ninja από την είδηση ότι πήγε στο YouTube
Εγώ ξέρω και τον cohh.
2-1 gg ez

Τόσα βγάζουν από ένα μονάχα map pack για το CoD
Κλάιν

@Admiral πως και δεν έχεις φάει μπαν;

Δεν συμμετέχω σε πολιτικά threads και απεχθάνομαι εξίσου όλες τις κονσολοεταιρίες οπότε δεν παίρνω μέρος σε console wars.

Δεν συμμετέχω σε πολιτικά threads και απεχθάνομαι εξίσου όλες τις κονσολοεταιρίες οπότε δεν παίρνω μέρος σε console wars.
Δεν καταλαβαινω την ανησυχία σου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να φας ban συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε κουβέντα στο era, αρκεί όπως ξεκαθάρισε και ο admin στο post του, να μην εκφράζεις την άποψη σου, εκτός και αν αυτή συμφωνεί με την δική τους φυσικά.
Είσαι απόλυτα ελεύθερος πχ να κατηγορήσεις τον CEO για την χυδαία επίθεση του, όχι όμως να τον υπερασπιστείς!

Νομίζω ότι και το RQ θα μπορούσε να μάθει πολλά από τους moderators του era, άντε γιατί ότι θέλει ο καθένας γράφει εδώ μέσα!!! Για φόρουμ συζητήσεων το περάσατε?

Εγώ θα ανησυχούσα. Το Era είναι. Ακόμα και το καλημέρα μπορεί να θεωρηθεί πολιτική άποψη. Δλδ από πού και ως που είναι καλή;;;;

Και βέβαια το βρίσκω ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ καθώς ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ένας προπάππους μου είχε πεθάνει και έχω τραυματιστεί ψυχικά από τη μήτρα. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ; #Μηνυσάρα

Ο ιδιοκτήτης του Resetera έκανε cash out, πούλησε το site σε μια εταιρία ονόματι MOBA Network. Σε πολύ καλό timing νομίζω, οι ρωγμές που διέλυσαν το NeoGAF είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Back