Αυτό το everwild δεν το θυμόμουν καν (μα καλά, κι αυτοί 10 χρόνια το λιβάνιζαν?), αλλά διαπιστώνω ότι όσα studio ανήκουν σε τέτοιους κολοσσούς, θα δουλεύουν με το άγχος καθεστώς τρόμου άντε πάμε να βγάλουμε το game στην 3-4ετία πριν μας κόψουν.
Καλύτερα τα πράγματα για τους indie (αν εξαιρέσεις το ρίσκο του πάμε solo και όπου βγει), καθώς δεν υπάρχει αυτό πρέπει να έχω κάτι έτοιμο σύντομα για τους επενδυτές κλπ.
Έχω πάντως κάτι παραδείγματα από το kickstarter, που ενώ υποτίθεται δεν υπήρχε κάποια πίεση, παραμένουν άφαντα από το '13-14.
Από την άποψη ότι βγαίνει o dev στο Steam 1 φορά το χρόνο (ή πιο αραιά), λέει όλα καλά παιδιά είμαστε ζωντανοί και συνεχίζουμε και μετά νεκρική σιγή. ok αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, όπως να άδειασε η δεξαμενη με το χρήμα, προσωπικά προβλήματα, τεχνικές δυσκολίες κλπ αλλά κάπου κάτσε ρε.
Μανίκι το game development γενικά, για τα μεγάλα studio δεν ξέρω αν ανέκαθεν ήταν έτσι ή τώρα έγινε επειδή μπήκαν άσχετοι στη μέση που κρατάνε ζωντανά μόνο προτζεκτ με μικρό κόστος ανάπτυξης και άμεση απόσβεση.