Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλό θα ηταν να μην μπαίνουμε σε γενικεύσεις. Τα πράματα είναι αρκετά πχιο σύνθετα από το "Χα! Καυχιέται η Πολωνία που δεν έχει ισλαμιστές".
Σαφώς. Εγώ μετέφερα απλά το γενικό feeling/momentum που κυριαρχεί στα social. Όλα ακροδεξια τρολλς; Ποσιπολ. Στο χώρο εργασίας μου πάντως δε βλέπω και ιδιαίτερη συμπάθεια από ανατολικό Ευρωπαίους και Βαλκάνιους απέναντι στους ισλαμιστές.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει γενικά όλο αυτό το feeling σε όλο το κόσμο. Βλέπε διαμαρτυρίες Αγγλία (που άπαξ και φύγουν από τη χώρα, δε θα έχουν καλό φαγι να τρώνε).

Και δυστυχώς στη σημερινή εποχή τα ακροδεξια τρολς/εβαγκελιστς έχουν μεγαλύτερη δύναμη από ποτές.

Είναι ολίγον μουχριτσα αυτός ή μου φαίνεται?

Δεν έχει σταματημό...

Screenshot_20251217_173219_Chrome.jpg

Last edited:
Οι εποχές άλλαξαν, τέτοιες επιθέσεις δεν έχουν πλέον αποτέλεσμα. Πριν από μερικά χρόνια μπορεί η Larian να έμπαινε στο στόχαστρο, τώρα δεν θα ασχοληθεί κανείς .

Είναι η κλανιά-άποψη του κάθε ανώνυμου έναντι των πειστηρίων που έχει καταθέσει η Larian στις τελευταίες 2-3 κυκλοφορίες της. Υπήρξαν παρόμοια controversies κατά την ανάπτυξη του BG3, Swen έβγαινε έλεγε "guys chill", Τύπος έγραφε τα ωραία clickbait άρθρα "you won't believe what is going on this week", και η ζωή συνεχίζεται.

Screenshot_20251217_211502_Chrome.jpg

Τι γίνεται ρε ?

Screenshot_20251217_222133_Chrome.jpg

Last edited:
Είναι άραγε σύμπτωση ότι αυτοί που μιλούν υπέρ του ΑΙ με τόση θέρμη είναι οι διάφοροι "επικεφαλής"; Αυτοί δηλαδή που βρέχεται το βρακάκι τους στην ιδέα να απολύσουν μεγάλο μέρος του προσωπικού ώστε οι ίδιοι να καρπωθούν μεγαλύτερα κέρδη;

τις μαλακίες που διαβάζουμε εν τω μεταξύ κατά μεγάλο ποσοστό τις γράφουν άτομα που δεν έχουν καμία επαφή με ΑΙ, game development ή assets/art creation.

Αν κάτι πρέπει να καταστραφεί είναι το ιντερνετ στο σύνολό του... μα το θεό μακάρι μπουρλότο, θα τα θυσιάσω όλα και ας αγοράζουμε δισκάκια πάλι. Μακάρι να τρελαθεί ο τράμπ ολότελα και να πατήσει το άλλο κουμπί του να διαλύσει το ιντερνετ, αφού όλο το backbone είναι σε αμερικανικά χέρια.

τις μαλακίες που διαβάζουμε εν τω μεταξύ κατά μεγάλο ποσοστό τις γράφουν άτομα που δεν έχουν καμία επαφή με ΑΙ, game development ή assets/art creation.
Εντάξει, θέλω να πιστεύω ότι πολλά τα γράφουν για πλάκα ή trolling χωρίς να τα πιστεύουν πραγματικά. Σαν τον @Admiral για το MCU

Εντάξει, θέλω να πιστεύω ότι πολλά τα γράφουν για πλάκα ή trolling χωρίς να τα πιστεύουν πραγματικά. Σαν τον @Admiral για το MCU
δεν έχει πλάκα όταν τέτοια καραγκιοζιλίκια κλείνουν σπίτια, θα έπρεπε τα ζώα που ξεκινάνε τέτοια να τα παίρνουμε με τις πέτρες
(όχι τον @Admiral :eek: )

Pure madness...

Screenshot_20260110_012615_Chrome.jpg
Screenshot_20260110_012638_Chrome.jpg

Last edited:
Back